پارس ناز پورتال

ابزارهای مفید برای راه اندازی کسب و کار

ابزارهای مفید برای راه اندازی کسب و کار

ابزارهای مفید برای راه اندازی کسب و کار 

مطمئنا برای راه اندازی کسب و کار نیاز به یکسری لوازم نخست هست که با تهیه انها قدم در راه کار و توسعه آن می‌پردازیم.اگر شما در میانه راه اندازی و یا اجرای یک مورد عملیاتی شده از کار هستید، از گذشته می‌دانید هیچ کمبود ابزارها، خدمات و برنامه هایي که بتوانند با همۀ امکاناتشان از جمله طراحی، بازاریابی،

 

عملیات و فروش محصول و یا حتی شرکتتان، به شما کمک کنند، وجود ندارد. اما آن انتخاب ها میتواند گران و کسل کننده باشد، به خصوص برای کسی که قبلاً نیز سرش کلاه رفته هست. با کمبود زمان و منابع، نگاه به یک منبع خارجی جهت مشاوره در مورد برترین از بهترینها، بسیار ارزشمند تلقی می‌شود.

 

این یکی از موارد بسیاری هست که ما از هزاران نفر از صاحبان کسب و کارهای کوچک و کارآفرینانی که کاربران دامنه 99designs.com ، بزرگ ترین بازار آنلاین دنیا برای طراحی گرافیک، میباشند شنیده ایم. با در نظر گرفتن نظرسنجی این کاربران، به همراه چندین تن از مشاوران و تاثیرگذاران کسب و کارهای کوچک، یک فهرست از خدمات آنلاین، ابزار ارزان و رایگان و یا برنامه هایي که هر کارآفرین باید در موردش بداند آماده کرده ایم:

– برای همکاری و رابطه :

۱» Slack

اسلاک «Slack» برترین راه برای برقراری رابطه سریع در گروه و یا یک به یک هست، بحث ها را بر زمینه موضوع سازماندهی می‌کند و همه ي چیز را در یک مکان جمع آوری می‌کند و لذا پیدا کردن هر چیز در آن آسان هست.

 

صرفه جویی در زمان آن بعضاً باورپذیر نیست و اینکه لازم نیست که برای هر جمله سریعی که با تیم خود رد و بدل می‌کنید، یک ایمیل ارسال کنید. گرچه، اسلاک همراه با یک برنامه گوشی و ادغام با یک دسته از برنامه هاي دیگر که شما احتمالاً در حال حاضر نیز از آنها بهره گیری میکنید قابل ارائه هست و برای کاربران خاصش امکان تماسهای صوتی و تصویری را نیز فراهم می‌کند.

 

اسلاک برای کاربرانی که پول پرداخت کرده اند، تعداد زیادی از ویژگی ها و امکانان اضافی دیگری نیز ارائه میدهد، اما نسخه رایگان آن به احتمال چندان تعداد زیادی از نیازهای شما را بعنوان یک کارآفرین تازه کار، برآورده خواهد کرد.

 

۲» Google Hangouts

هنگامی که این ابزار به ویدئو کنفرانس می‌آید، خیلی ساده اجرا میشود، به خصوص اگر شما از گوگل سوئیت بهره گیری کنید. این برنامه رایگان بوده و آسان در جیمیل راه اندازی می‌شود. شما هنوز هم باید با طرف هاي دیگر گذشته از برنامه ریزی یک جلسه هماهنگی کنید، هرچند بر روی کامپیوترهایی که گوگل سوئیت فعال ندارند، کار نمیکند.

 

– مدیریت پروژه:

۳» Trello

Trello ساده ترین و مشترک ترین راه برای سازماندهی، تجسم، اختصاص و بازرسی بر وظایف بعنوان یک تیم را فراهم میکند. این ابزار پروژه ها و وظایف را به شکل موضوعات، که به صورت فهرست نوشته شده اند و به نوبه خود نیز از وظایف تشکیل می‌شوند، سازماندهی میکند.

 

این ابزار برای صرفاً مدیریت پروژه خیلی بزرگ هست و لذا همین طور برای طوفانهای مغزی «تکنیک بلند فکر کردن در تجارت»، برنامه ریزی دستور کار و هر نوع فعالیت هاي مبتنی بر فهرست وظایف نیز مورد بهره گیری هست. مثل اسلک، Trello نیز در عمل تمام نیازهای یک تیم کوچک را به صورت رایگان برآورده میکند.

 

۴» Asana

این ابزار مورد تایید کاربرانی هست که در تولید وب سایت هاي تجارت الکترونیک از آن بهره گیری کرده اند. ظاهر آن بسیار بصری بوده و برای یک کاربر اخیر که تازه با آن آشنا میشود، آسان هست و به ویژه برای کار با برنامه نویسان و کاربران از راه دور در مناطق زمانی گوناگون، خوب هست

 

– ارائه در همایشها:

۵» Prezi

Prezi ایجاد ارائه هاي واقعاً پویا، مثل فیلم را امکان‌پذیر میکند و شما را از اتلاف بودجه و منابع اکثر محفوظ نگه می دارد. اما یک مشکل این هست که فرمت کاربردی در این برنامه، با هر ساختار دلخواه محتوای ذهنی که برای ارائه دارید، کار نمی‌کند. یک نوع از این ساختار که در آن جواب می‌دهد، دادن تصویر کامل برای نخستین بار، و سپس رفتن عمیق تر به هر قطعه از این پازل هست.

 

درضمن می‌توانید محتوای ارائه خود را در giphy.comو با جایگزین کردن تصویر هاي تکراری و کلیک خورده با عکسی رایگان از این وب سایت تصویر هاي عمومی بزرگ، عمومی تر کنید.

 

– برنامه ریزی و تقویم:

۶» Calendly

این برنامه شما را قادر به تبدیل جست و خیز آزار دهنده زنجیره ایمیل به برنامه تماس و جلسات می‌کند. به شما اجازه میدهد لینک تقویم خود را با هر کس که انتخاب میکنید و اجازه می‌دهید به اشتراک بگذارید تا آن دسته از مردم به طور مستقیم در تقویم شما یادداشت کنند.

 

آنها با تمام ایمیل هایتان همگام سازی شده و در راستای حل تداخلات زمانی، شما میتوانید مقرراتی وضع کنید که افراد چه زمانهایی را رزرو کنند. هنگامی که یک جلسه رزرو میشود، به صورت خودکار دعوت فوق به تقویم هر دو نفر فرستاده میشود. مردم ویژگی اي راکه آنها را قادر می سازد

 

یک مشابه از تقویم خود را بسازند و از آن در وب سایت خود، برای برنامه ریزی آسان تر دموی محصول بهره گیری کنند، می پسندند. ویژگی هاي اساسی این برنامه رایگان میباشند.

 

۷» x.ai

با x.ai، دستیار شخصی خود “امی اینگرام” مراقبت تمام برنامه ریزی هاي جلسات شماست. از آنجا که امی در تشخیص انسان و درک متن در ایمیل متبحر هست، میتواند مباحثه راه انداخته و سوالات درست را از فرد دیگر، به منظور هماهنگی جزئیات جلسه، از طرف مقابل بپرسد. همۀ کاری که شما باید انجام دهید قرار دادن امی در CC ایمیل هست، و او در صورت نیازخود وارد مکالمه ایمیل خواهد شد. تا پنج بار در ماه بهره گیری از آن رایگان هست.

 

– دیگر کمک اداری:

۸» HelloSign

با HelloSign، شما می‌توانید اعمال کسل کننده چاپ و اسکن را فراموش کنید. با این ابزار، شما می‌توانید پر کردن، ثبت نام و به اشتراک گذاری فرم ها و اسناد ، حتی آنهایی که الزامات قانونی دارند را انجام دهید. بعنوان یک کارآفرین، این‌ها می‌تواند راهکارهایی برای امضای موارد کار، جلب موافقت مشاورها، بستن قرارداد کار مترجم آزاد و هر چیز دیگری باشند که وکیل شما ممکن هست سر راه خود داشته باشد.

 

HelloSign برای تا سه سند در ماه رایگان هست.بدیهی هست، این فهرست فقط دقت به نوک کوه هست. خدمات بزرگ جدیدتر و ابزارهای نوین هر روزه عرضه می‌شوند. به نظر شما چه برنامه ها و یا ابزارهای دیگری هست که بعنوان یک کارآفرین، شما نمی‌توانید بدون آنها کار کنید؟

ابزارهای مفید برای راه اندازی کسب و کار