پارس ناز پورتال

ازدواج خواهر و برادر و 24 سال زندگی مشترک +عکس

مجموعه : مجله خبری روز
ازدواج خواهر و برادر و 24 سال زندگی مشترک +عکس

ازدواج خواهر و برادر و 24 سال زندگی مشترک +عکس 

خواهر و برادر پاکستانی 24 سال قبل با یکدیگر ازدواج کردند و از نسبت خونی بین خودشان هیچ اطلاعی نداشتند، انها تازه این مسئله را فهمیده اند. یک خواهر و برادر پاکستانی بدون این که از ماجرای نسبت با هم آگاهی داشته باشند ۲۴ سال پیش با هم اردواج می‌کنند.

 

این زوج پاکستانی زمانی که با هم ازدواج کردند از هیچ رازی مطلع نبودند و نمی داستند که ارتباط خونی بین آنها وجود دارد.این زن و شوهر بعد از گذشت 24 سال زندگی مشترک و سعادت که در این مدت به دست آوردندبا افشاگری مادر بزرگ خود همۀ به کابوسی تلخ تبدیل شده هست.

ازدواج خواهر و برادر و 24 سال زندگی مشترک +عکس

ازدواج خواهر و برادر با یکدیگر در پاکستان

 

 به گزارش پارس ناز زمانی که انها با هم قصد ازدواج کرده بودند فکر می‌کردند که با هم پسر عمو و دختر عمو هستندو با همین نسبت فامیلی با هم ازدواج کردند.اما مادر بزرگ انها با افشای رازی قدیمی به آنها گفت که نسبت آنها با هم خواهر و براری هست و این دو با هم خواهر و برادر بودند.

 

ازدواج با محارم و خواهر و برادر

واقعیت و رازی که باعث شوکه شدن این زوج شده و آنها سر در گم و مات تصمیم به جدایی ناگزیر گرفتند.زیرا با این نسبت دیگر نمیتوانند با هم زندگی کنند و باید هر چه زودتر از هم جدا شوند.همانند هایي از این موارد در دنیا چندان رویت شده که افرادی بدون این که از نسبت نزدیک

 

هم آگاهی داشته باشند با هم ازدواج میکنند و بعد ها به واقعیت تلخیمی رسند که اخر و اتمام زندگی خوش آنها را رقم می‌زند.پایانی که والدین و اطرافیانشان برایشان رقم میزنند و با نگفتن واقعیت و افشاگری به موقع اینسرنوشت بد و شوم را برای زن و شوهرها رقم می‌زنند.

 

چرا ازدواج محارم با یکدیگر حرام هست؟

به باور خداوند حکیم مصالحی برای اینکار در نظر داشته هست. علت این دستور، آیه 23 سوره نساء هست. در این آیه خداوند می‌فرماید: «مادران، دختران، خواهران، عمه‏‌ها، خاله‌‏ها، دختران برادران، دختران خواهران، زنانى که شما را شیر داده‌‏اند، خواهران شیری و مادران زنانتان بر شما حرام شده ‏اند.

 

و دختران زنانتان که در کنار شما میباشند، هر گاه با آن زنان هم‌بستر شده‌‏اید بر شما حرام شده‌‏اند. ولى اگر هم‌بستر نشده‌‏اید، گناهى مرتکب نشده‌‏اید. و نیز همسران پسرانتان که از صلب شمایند «نه پسرخوانده‏ها». و جمع کردن میان دو خواهر مگر انچه قبل هست. خداوند آمرزنده و مهربان هست».

 

بر زمینه این آیه خداوند بر مردان، ازدواج با مادر، خواهر، عمه، خاله، دختر خواهر، دختر برادر و… را حرام نموده هست. هر چند حکمت اصلى این فرمان براى ما روشن نیست، ولى مفسران در ذیل این آیه شریف به برخى حکمت‌‌هاى آن اشاره کرده‌‌اند، مثل:

 

1. همه ي آدم ها به طور طبیعى از ازدواج با محارم کینه دارند؛ به همین علت همه ي اقوام و ملل «جز افراد کمى» ازدواج با محارم را ممنوع مى‌دانند.

 

2. در بین محارم معمولا جاذبه و کشش جنسى وجود ندارد؛ زیرا محارم اغلب با هم بزرگ مى‌شوند و براى یکدیگر فرد عادى و معمولى میباشند، در حالى‌که یکى از شرایط استحکام پیوند زناشویى، جاذبه جنسى هست؛ بنابراین، اگر ازدواج در بین محارم صورت گیرد ناپایدار و سست خواهد بود.

 

3. ازدواج با غیر محارم، عامل ترویج ارتباط اجتماعی هست. به عبارت دیگر، روابط اجتماعی با ازدواج برون خانوادگی تقویت شده و انسان‌‌ها در محدوده چهاردیواری منزل‌هاي خود باقی نخواهند ماند.