پارس ناز پورتال

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

مجموعه : اخبار سینما
بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید 

عده اي از بازیگران زن سینمای کشور ایران هستند که در هر فیلمی حضور داشته باشند مطمئنا مخاطب پیدا می کند و به نوعی در سینما بانفوذ هستند. زنان نیرومند سینمای کشور ایران که در بین آن ها هم هنرپیشه دیده میشود، هم کارگردان و هم تدوین گر. اینبار درباره بانوان نیرومند حال حاضر در سینمای کشور ایران نوشته‌ایم.

 

میدانیم این دسته از زنان سینمای کشور ایران جایگاهی والا در سینما دارند و گزینه موردنظر اکثر کارگردان‌ ها هستند. به هرحال فهرست با نفوذترین زنان سینمای کشور ایران پیش روی شما است و اینکه این زنان چطور به جایگاه فعلی رسیده‌اند و چرا میگوییم مهم هستند.کمی به گذشته آن ها پرداخته‌ایم، سیر پیشرفت‌شان در سینما مرور شده ودر آخر چرایی حضورشان دراین فهرست شرح داده شده است.

 

رخشان بنی اعتماد «کارگردان»

نشانه‌هاي استعدادش در «خارج از محدوده» و «زرد قناری» دیده شد و اهل فن دانستند رخشان بنی اعتماد برای «ماندن و تأثیر گذاشتن» آمده.او در ابتدای راه پر کار بودو در فاصله‌اي کوتاه سه فیلم سینمایی ساخت. در عین حال ساخت مستند را هم فراموش نمیکرد.

 

چهار سال پس از کارگردانی نخستین فیلمش، پشت دوربین «نرگس» ایستاد؛ سال 70، فیلم در جشنواره دهم فجر تحسین شد و خانم بنی اعتماد سیمرغ بهترین کارگردانی را دریافت کرد.بعد از این فیلم بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و پیگیران سینما بادقت بیشتر ساخته‌هایش را دنبال میکردند.حاصل نگاه نافذ بنی اعتماد به جامعه، فیلم‌هایي شد که هم جذابیت دراماتیک دارند و هم رسالتشان ورای سرگرمی است.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

بنی اعتماد موفق‌ترین کارنامه را در بین زنان کارگردان سینما دارد و شیر طلای ونیز برای «قصه‌ها» شاهدی است بر این مدعا.او چندی پیش در شاخه نویسندگی به آکادمی اسکار دعوت شد که موقعیت رشک برانگیزی است. بنی اعتماد همچنین بعنوان داور بخش افق‌هاي هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم ونیز انتخاب شد.

 

مستندهای وی را فراموش نمیکنیم که در عین تلخی، تاثیرشان برای التیام کیفیت زندگی برخی سوژه‌هایش آشکار بوده.در وصف صلابت او همین بس که در مراسم بزرگداشتش اصغر فرهادی و رئیس دولت اصلاحات درباره‌اش صحبت میکنند.

 

ترانه علیدوستی «بازیگر»

از همان ۱۷ سالگی و نقطه ورودش به سینما در نقش ترانه پرنیان فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» نیرومند ظاهر شد ودر همان سن و سال نخستین سیمرغش را گرفت.بعد ازآن برخلاف تمام دختران جوان آن سالها وارد هر کاری نشد. بعد از سیمرغ، در دو فیلم «شهر زیبا» و «چهارشنبه سوری» اصغر فرهادی بازی کرد ودر هردو نقش، نظر داوران جشنواره را جلب کرد.

 

ترانه علیدوستی هیچوقت بیراهه نرفت اما بعد از «درباره الی» تا اوایل دهه ۹۰ که دوباره با «پذیرایی ساده» و «آسمان زرد کم عمق» به چشم آمد و نامزد سیمرغ شد،در فیلم‌هایي بازی کرد که زیاد دیده نشدند.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

ترانه علیدوستی یکی از قدرتمندترین زنان سینمای ایران

 

او درسال ۲۰۱۲ بعنوان داور جشنواره فیلم هانوی ویتنام معرفی شد و سال ۲۰۱۴ یکی از داوران جشنواره فیلم وژول فرانسه شد. اوج قدرت علیدوستی از زمان «شهرزاد» اتفاق افتاد.او بعنوان ستاره اصلی سریال حسن فتحی آن قدر به چشم آمد که یک جورهایی اسمش را در صدر فهرست بازیگران زن ایرانی قرار داد.

 

هم زمان با این سریال، فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی وحضورش درجشنواره کن، توجه‌ها رابه سمت او خیلی بیشتر کرد.اعتراض صریح علیدوستی به بی احترامی ترامپ نسبت به ایرانیان وعدم حضور در مراسم اسکار باعث شد که در رسانه‌هاي جهان هم وجهه مهمی پیدا کند.او مدتی است به یکی از فعال‌ترین افراد شبکه‌هاي اجتماعی تبدیل شده ودر هر زمینه‌اي موضع گیری می کند.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

لیلا حاتمی «بازیگر»

با فیلم «لیلا» داریوش مهرجویی درسال ۷۵ به اوج قدرت رسید. او از پانزدهمین جشنواره فجر، برای این فیلم دیپلم افتخار گرفت و یکسال بعد همین موفقیت را در فیلم «شیدا» ي کمال تبریزی تکرار کرد.زنان نیرومند سینمای ایرانچطور نیرومند شدحاتمی در مدت ۲۰ سال حضور در سینما، با کارگردان‌هاي بزرگی کار کرد ودر این مدت، ۲۱ فیلم سینمایی بازی کرد، ۹ بار نامزد دریافت سیمرغ شد و دو سیمرغ گرفت.

 

او بارها بعنوان داور در جشنواره‌هاي مختلف جهانی حضور پیدا کرد و سال ۹۱، از سوی وزیر فرهنگ و ارتباطات کشور فرانسه، لقب شوالیه را گرفت و سال ۲۰۱۴ یکی از ۹ داور اصلی جشنواره کن بود.با اینکه حاتمی طبق معمولً در تمام فیلم‌هایش مورد توجه قرار می گیرد اما امسال در فیلم «رگ خواب» به کارگردانی حمید نعمت الله یکی از متفاوت‌ترین نقش‌هایش رابه نمایش گذاشت و به خاطر بازی‌اش فروش خوبی نصیب فیلم کرد.

 

او امسال به همراه گلشیفته فراهانی، نازنین بنیادی، محمد رسول اف، هایده صفی یاری، بهمن قبادی و …برای عضویت در آکادمی اسکار دعوت شد.روایت است که بالاترین دستمزدها را می گیرد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

لیلا حاتمی یکی از بانفوذ ترین زنان سینمای ایران

خوب است بدانید لیلا حاتمی به فیلم «ما همه ی باهم هستیم» پیوستلیلا حاتمی به جمع بازیگران «ما همه ی باهم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی پیوست. لیلا حاتمی از هفته گذشته به جمع بازیگران فیلم «ما همه ی باهم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی اضافه شده و از روز گذشته ۲۳ اردیبهشت بعنوان یکی از بازیگران اصلی، جلوی دوربین رفته است.

 

با اضافه شدن لیلا حاتمی به ترکیب بازیگران «ما همه ی باهم هستیم» که به تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی در حال ساخت است، فیلم برداری این فیلم ادامه پیدا می کند. حاتمی اکنون فیلم «خوک» رابا همکاری حسن معجونی و به کارگردانی مانی حقیقی روی پرده سینماها دارد که هر ۲ در «ما همه ی باهم هستیم» ایفای نقش می کنند.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایرانلیلا حاتمی

 

مریلا زارعی «بازیگر»

بازی‌هاي مریلا زارعی در تلویزیون به چشم آمد اما «دو زن» نامش را بیش از پیش سرزبان‌ها انداخت.او خیلی زود توانایی‌اش را در بازیگری نشان داد و «سربازهای جمعه» شد نقطه عطف کارنامه او. مریلا زارعی جزء بازیگرانی است که انتخاب‌هاي خوبش به مراتب بیشتر است و همین به کارنامه‌اش وزن داده.

 

دراین میان انچه بر وجاهت او افزوده، همکاری با کارگردان‌هایي چون مسعود کیمیایی، اصغر فرهادی، ابراهیم حاتمی کیا و حسن فتحی است.زارعی بارها در جشنواره فجر و خانه سینما به خاطر نقش‌هایش تحسین شده که نمونه اخیر آن سیمرغ «شیار ۱۴۳» و «زیر سقف دودی» است.

 

انچه گفتیم همه ی دلایل نیرومند نامیدن مریلا زارعی نیست. بخشی ازآن دلایل فرامتنی دارد که باید در روحیه شخصی این بازیگر جست‌وجو کرد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

او بدون تعارف نظرش را بیان می کند و برایش فرق ندارد مورد خطاب اصغر فرهادی و کمپینش درباره غزه یا فرج الله سلحشور است.حکم نمیدهیم اما هر بازیگری چنین نفوذی ندارد که در سیمرغ مسلم بازیگری دیگر شریک شود.نمی خواهیم توانایی خانم زارعی در خلق شخصیت یک زن افسرده فیلم «زیر سقف دودی» را نادیده بگیریم ولی جاییکه لیلا حاتمی و «رگ خواب» هست در دادن تنها یک سیمرغ دودلی جایز نیست.

 

نیکی کریمی «بازیگر»
از سال ۶۹ و بازی در فیلم «عروس» یک مرتبه به چشم آمد و نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد. این موفقیت را پشت سر هم برای فیلم‌هاي «سارا»، «پری»، «روانی» و «دو زن» هم تکرار کرد.سال ۸۱، بعد از بازی درحدود ۲۰ فیلم، بالاخره بطور هم زمان برای «واکنش پنجم» و «دیوانه‌اي از قفس پرید» سیمرغ گرفت اما بعد ازآن فیلم‌هاي چندان قابل قبولی بازی نکرد و یک جورهایی پرونده بازیگری‌اش دچار رکود شد تا اینکه نهایتاً اوایل دهه هشتاد وارد عرصه کارگردانی شد و چهار فیلم ساخت اما فیلم‌هایش آن طور که باید مورد توجه داوران و منتقدان قرار نگرفتند.

 

کریمی سال ۱۳۸۶ از داوران بخش فیلم کوتاه جشنواره کن بود. بعد از تجربه کارگردانی، داوری، ترجمه، انتشار کتاب و برگزاری نمایشگاه عکس، امسال به عرصه تهیه کنندگی هم وارد شد.البته پیش از این فیلم «شیفت شب» به کارگردانی خودش را تهیه کرده بود اما تجربه تهیه کنندگی برای اثر دیگری را نداشت. اودر «آذر»، نخستین تجربه کارگردانی محمد حمزه‌اي، بعنوان تهیه کننده حضور پیدا کرد و هم زمان در آن بازی هم داشت.

 

این فیلم موفقیت خاصی در جشنواره فجر به دست نیاورد ودر نامه‌اي به هیات داوران جشنواره نسبت به این مسئله واکنش نشان داد. اخیراً حضور جنجالی او دریک فیلم تبلیغاتی نشان میدهد که دوران ستارگی او ادامه دارد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایراننیکی کریمی

 

هدیه تهرانی «بازیگر»
از همان فیلم اولش یعنی «پادشاه» مسعود کیمیایی به چشم آمد؛ درسال ۱۳۷۵٫هدیه تهرانی سه سال بعد به خاطر «قرمز» فریدون جیرانی سیمرغ گرفت.هدیه تهرانی در بازیگری به پختگی رسیده بود که با پیشنهاد بهروز افخمی برای ایفای نقش سیما ریاحی در «شوکران» مواجه شد و نقطه عطف کارنامه بازیگری‌اش رقم خورد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

او در ادامه نقش بد کم نداشت اما تا وقتی در سینما بود، ترک تازی میکرد. غالب فیلم‌هایش گیشه داشت و سخت پسندها بازی‌اش را تحسین میکردند.خانم سوپراستار کم کم از نفس افتاد و حالا روزگار بازگشت او به مسیر اصلی است. انچه باعث شد هدیه تهرانی را در فهرست بانوان متنفذ سینمای کشور ایران قرار دهیم، سه دلیل اصلی دارد؛ یکی کمکی است که همان‌ گونه نامش به گیشه میکند و سال پیش بخشی از فروش «آااادت نمیکنیم» به خاطر او بود.

 

دیگری فعالیت‌هاي اجتماعی هدیه تهرانی است که چندی پیش درباره‌اش مفصل نوشتیم. او بی سروصدا مشغول پاسداری از محیط زیست است و خودش برای نجات آن آستین بالا زده مهمترین دلیل اما منفعل نبودن در پروژه‌هاي سینمایی است.هدیه تهرانی به گواه آن ها که درسال‌هاي اخیر با او همکاری داشته‌اند، «غالباً» شرط و شروط‌هایي برای انتخاب پارتنر و عوامل فیلم‌ها دارد وحین تولید فیلم‌ها نظراتش خریدار دارد.او همان‌ گونه دستمزدهای کلان میگیرد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

هدیه تهرانی از قدرتمندترین زنان سینمای ایران است

 

فاطمه معتمد آریا «بازیگر»

اواسط دهه شصت با فیلم «جهیزیه‌اي برای رباب» خودش را بعنوان بازیگری درجه یک نشان داد.بعد ازآن از سال ۶۷ تا ۷۲، چهارده فیلم بازی کرد که برای هفت تای آن‌ها نامزد سیمرغ شد و پشت سر هم چهار سیمرغ از جشنواره فجر گرفت. از همان اواخر دهه شصت بعنوان چهره‌اي نیرومند در سینما مطرح بود

 

اما از سال ۷۲ تا ۸۲ که با «گیلانه» مجددابه قدرت برسد، آثار چندان شاخصی بازی نکرد و بعد از هم تا سال ۸۹ و بازی در «این جا بدون من» حضور کمرنگی در سینما داشت، با این حال در جشنواره‌هاي مهم دنیا بارها بعنوان داور ظاهر شد و چهره‌اي بین المللی پیدا کرد.او سال ۲۰۱۴ در فیلم آذربایجانی «نبات» بازی کرد. این فیلم همان سال نامزد اسکار فیلم‌هاي خارجی زبان شد.

 

وضعیت کنونی معتمد آریا با فیلم «آباجان» هاتف علیمردانی، امسال مجدداً بازی‌اش، به چشم آمد. او نقش مادر پیر یک اسیر را درخانواده‌اي بی سر و سامان بازی کرد و به خاطر استفاده از لهجه آذری مورد توجه قرار گرفت.با این حال اما آباجان فروش خوبی نداشت و از سطح یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بالاتر نرفت. امسال برای معتمد آریا سال ویژه‌اي بود.

 

او امسال بالاخره بعد از سی و چهار سال توانست به شکل رسمی بعنوان داور در جشنواره بین المللی فیلم فجر حاضر شود؛ اتفاقی که تا پیش از این برایش نیفتاده بود.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

فاطمه معتمد آریا ، از مهم ترین زنان سینمای ایران

 

حرف هاي فاطمه معتمد آریا در شب افطاری رئیس جمهور

فاطمه معتمد آریا، از بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون نیز با بیان اینکه با هنرمندان حدود و حریم کار خودرا بهتر از هرکسی می‌شناسیم، گفت: ما هنرمندان مستقل و توانمندی هستیم که برای فعالیت، نیاز به حمایت نداریم، ‌اما انتظار مانع تراشی هم نداریم، رسالت ما ترویج دوستی، وحدت، صلح و همدلی است؛ فقط خواهان آن هستیم که به ما اعتماد شود تا بتوانیم کارمان را انجام دهیم.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

هایده صفی یاری «تدوینگر»
فعالیت سینمایی رابا صداگذاری فیلم «دخترک کنار مرداب» درسال ۱۳۶۸ آغاز کرد.هایده صفی یاری بعد ازآن سراغ تدوین رفت. حدود چهار سال دراین زمینه کسب تجربه کرده بود که تدوین فیلم «آژانس شیشه‌اي» به او پیشنهاد شد.این جا بود که استعداد او به چشم آمد و نخستین سیمرغ بلورین را از شانزدهمین جشنواره فیلم فجر به دست آورد. این همکاری برای حاتمی کیا هم دل چسب بودو بار دیگر تدوین فیلمش رابه او سپرد.

 

نتیجه «روبان قرمز» هم درخشان بود وجایزه بهترین تدوین جشنواره فجر را ازآن خود کرد. درخشندگی هایده صفی یاری توجه‌ها رابه سمت او جلب کرد و کارگردان‌هاي مطرح طالب همکاری با او بودند. حالا در کارنامه‌اش تدوین فیلم‌هاي کارگردان‌هاي شاخص کشورمان دیده میشود.

 

اصغر فرهادی «چهارشنبه سوری، درباره الی، جدایی نادراز سیمین، فروشنده»، مانی حقیقی «پذیرایی ساده، اژدها وارد میشود»، داریوش مهرجویی «نارنجی پوش»، عزیزالله حمیدنژاد «اشک سرما». هایده صفی یاری همان‌ گونه در اوج است و جزو شلوغ‌ترین سینماگران ماست.

 

او چندی پیش بعنوان یکی از چند سینماگر ایرانی برای عضویت در آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار دعوت شد. در کارنامه او چهار سیمرغ دیده می شدکه رکورد تحسین برانگیزی است ونشان از اهمیت کار این تدوینگر دارد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

هایده صفی یاری ، یکی از نیرومند ترین زنان سینمای کشور ایران در رشته تدوین فیلم

 

مهناز افشار «بازیگر»
سال ۷۸ به سینما وارد شد، اما تا ۸۲، فیلم شاخصی بازی نکرد تا اینکه با «سالاد فصل» فریدون جیرانی موردتوجه داوران و منتقدان قرار گرفت و برای نخستین بار نامزد سیمرغ شد.افشار از سال ۸۹ شکل و شمایل انتخاب‌هایش را تغییر داد و ازاینجا به بعد بود که بازی‌اش به چشم آمد.

 

او در «سعادت‌آباد» مازیار میری سیمرغ بلورین گرفت ودر «برف روی کاج‌ها» به کارگردانی پیمان معادی و «پل چوبی» مهدی کرم پور هم موردتوجه قرار گرفت.بعد از ازدواج بایاسین رامین، فعالیت‌هایش گسترش پیدا کردووجهه دیگری از خودش به نمایش گذاشت. با فیلم «نهنگ عنبر» سامان مقدم به همراه رضا عطاران در نقشی کاملاً متفاوت ظاهر شد و حسابی ترکاند.فیلم فروش بسیار زیادی کرد و به فصل دوم رسید. در فصل دوم افشار حضور پررنگ‌تری داشت و خیلی بیشتر بازی‌اش به چشم آمد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

مهناز افشار ، یکی از با نفوذترین زنان سینمای کشور ایران

 

مهناز افشار بعد از تجربه ناموفق «عشق تعطیل نیست» در شبکه نمایش خانگی، امسال در سریال «عاشقانه» منوچهر عادی برای این شبکه بازی کرد و بسیار موردتوجه قرار گرفت.این اواخر در فیلم «دارکوب» بهروز شعیبی بازی داشت و حالا هم قرار است در فیلم «لس‌آنجلس – تهران» تینا پاکروان که از اواخر مرداد کلید میخورد حضورداشته باشد.

 

او امسال به‌عنوان سفیر نیکوکاری موسسه خیریه گلستان فعالیتش را شروع کرد. بنظر می رسد پرونده مربوط به همسرش به جایگاه او لطمه نزده است.او به‌تازگی درباره حوادث روز اجتماعی، اظهارنظرهای صریح‌تری می کند.

 

بازی مهناز افشار در فیلم تاریخ باشگاه استقلال
مهناز افشار بازیگر سینما به فیلم سینمایی «آبی به رنگ آسمان» پیوست. این فیلم را امیر رفیعی با محوریت مرور تاریخ باشگاه استقلال می‌سازد و مهناز افشار هم بعنوان راوی در بخشی از فیلم حضور دارد. رفیعی کارگردان و تهیه‌کننده «آبی به رنگ آسمان» یکی از مهمترین انگیزه‌هاي حضور مهناز افشار دراین اثر را فارغ از رنگ‌هاي فوتبالی

 

به جهت حمایت از حقوق بانوان ایرانی پیرامون حضور در ورزشگاه ها به خصوص ورزش پرطرفدار فوتبال دانست. در «آبی به رنگ آسمان» که قبل تر «چهار فینال آسیا» نام داشت و تاریخ باشگاه استقلال تهران را از زمان تاسیس ۱۳۲۴ تا به امروز با حضور بیش از ۷۰ بزرگ این باشگاه به تصویر می‌کشد، علاوه بر مهناز افشار چهره هایي هم چون همایون ارشادی، سیامک انصاری، فرهاد اصلانی، حمیدرضا آذرنگ و رضا یزدانی نیز حاضرند.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

مهناز افشار یکی از پرکارترین زنان سینمای کشور ایران

 

تهمینه میلانی «کارگردان»
نخستین کارگردانی است که فیلمش «آتش‌بس ۱» وارد باشگاه میلیاردی شد. این یعنی تهمینه میلانی می تواند فیلمی بسازد که مقبول گیشه باشد.پیش و پس‌ازآن هم فیلم پرفروش داشته و احتمالاً «ملی و راه‌هاي نرفته‌اش» که در حال اکران است. به فروش قابل‌توجهی برسد.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

تهمینه میلانی حتی برای کسانی که سینما رابه شکل حرفه‌اي پیگیری نمیکنند، نامی آشنا است، دلیل اصلی این ماجرا به نظرات تندوتیزش درباره مردان و نوع نگاهی که به آن‌ها در فیلم‌هایش دارد، بازمی‌گردد.

 

خانم میلانی درسال‌هاي اخیر کمی از برندگی کلام پیشین فاصله گرفته و سعی کرده بکار فیلم‌سازی‌اش برسد. به‌ویژه آن‌که سه سال پیش به خاطر انتشار فیلم‌نامه «شهرزاد» به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده بودو خاطره زندان رفتن درسال 1381 به خاطر ساخت «نیمه پنهان» برایش زنده شد.درباره وجاهت میلانی همین بس که بهترین‌هاي سینمای کشور ایران در فیلمش بازی میکنند. او با ساخت ۱۴ فیلم سینمایی پرکارترین کارگردان زن سینمای ما است.

 

نرگس آبیار «کارگردان»
فعالیت کارگردانی‌اش را از سال 1391 شروع کرد ودر این مدت سه تا فیلم ساخت. «شیار 143» به‌تنهایی کافی بود تا جای پای او در سینمای کشور ایران سفت شود.این فیلم سروصدای عجیبی در سینما به راه انداخت و مورد توجه طیف‌هاي مختلف فکری قرار گرفت.این فیلم در جشنواره‌هاي مختلف جهانی مثل استرالیا، روسیه، هند، کره جنوبی و … هم برگزیده شد.

 

بعد از شیار، او با «نفس» به میدان آمد؛ فیلمی جذاب و پر از ریزه‌کاری که به‌اندازه شیار مخاطبانش را هیجان‌زده نکرد.بااین‌حال در جشنواره‌هاي جهانی مورد توجه قرار گرفت. او حالا تصمیم دارد خودش را در تلویزیون هم محک بزند و وارد عرصه سریال سازی شود.

 

آبیار با همکاری سازمان اوج، قرار است سریال «دختر شینا» را بر اساس کتابی با همین نام و درباره زندگی همسر شهید حاج ستار ابراهیمی کارگردانی کند.طبیعتاً با ورود به تلویزیون، آبیار کماکان موقعیت اش رابه‌عنوان یک کارگردان زن دفاع مقدس حفظ میکند.

بانفوذترین زنان در سینمای ایران را بشناسید | زنان قدرتمند سینمای ایران

نرگس آبیار ، از بانفوذترین زنان سینمای کشور ایران