پارس ناز پورتال

نکات مهم مسافرت برای خانم های باردار

نکات مهم مسافرت برای خانم های باردار

نکات مهم مسافرت برای خانم های باردار 

خانم های باردار باید توجه داشته باشید که مسافرت کردن نمی تواند برای شما مضر باشد،اما اگر اصول و نکاتی را رعایت کنید سالم خواهید بود. نتایج بررسی های صورت گرفته بر روی زنان حامله نشان داده است در مواردی که حاملگی بدون عارضه باشد، سفر کردن اثر مضري بر روي آن ندارد همچنین سفر با هواپيما خطر خاصي ايجاد نمي کند به شرط اين که فشار هوا در داخل هواپيما کاملاً تنظيم شده باشد

 

مسافرت هوايي بايد پس از ماه هشتم بارداري بايد با اجازه پزشک متخصص باشد و خانم باردار بايد حداقل هر دو ساعت يک بار قدم بزند. هرگز در هفته هاي آخر بارداري ( از هفته 35 به بعد ) با هواپيما مسافرت نکنيد. شايد بيشترين خطر سفر به خصوص در مسافرت هاي بين المللي، بروز مشکل در محلي است که امکانات کافي براي درمان وجود ندارد

 

برنامه مسافرتي خود را در سه ماهه ي دوم بارداري قرار دهيد (هفته 28-14 بارداري ) ، زيرا در سه ماهه اول بارداري ، خطر سقط جنين وجود دارد. همچنين در سه ماهه سوم ( از 28 هفتگي به بعد )، احتمال زايمان زودرس مي رود.در طي مسافرت با اتومبيل ، از کمربند ايمني آن استفاده کنيد. هيچ مدرکي وجود ندارد که نشان دهد

 

اين کمربندها احتمال صدمه به جنين را افزايش مي دهند. در واقع عمده ترين علت مرگ جنين در تصادفات ، مرگ مادر است. کمربند بايد در زير شکم و روي قسمت فوقاني ران ها قرار گيرد و تا آن جايي که ممکن است بايد چگونگي قرارگيري کمربند راحت باشد، کمربند شانه نيز بايد در ميان دو سينه قرار گيرد.

 

در صورتی که حاملگی بدون خطر و بدون مسئله ای خاصی باشد و تمام احتیاط های واجب انجام گیرد، نیازی برای نگرانی وجود ندارد. با در نظر گرفتن احتیاط ها و پیشگیری های لازم و کسب اطلاعات ضروری از قبیل واکسیناسیون و… بیشتر خانم های باردار می توانند با خیال راحت سفری خوب را در طول دوره بارداری تجربه کنند.

 

مسافرت در زمان بارداری، احتیاج به مراقبت و احتیاط بیشتری دارد اما هرگز دلیل این نمی شود که سفر را از خود دریغ کنید اگر بارداری سالمی دارید و در وضعیتی نیستید که مجبور به استراحت مطلق باشید، می توانید به سادگی و با رعایت چند نکته، سفر خوب و خاطره انگیزی را تجربه کنید.

 

بهترین زمان سفر برای زنان باردار، سه ماهه دوم بارداری است با این وجود پیش از هر برنامه ریزی باید با پزشک متخصص که طی بارداری وضعیت مادر و جنین را تحت نظر دارد، مشورت شود از آنجا که دوران 9 ماهه بارداری برای هر فرد شرایط متفاوتی دارد نمی توان برای تمام مادران توصیه های یکسانی ارائه کرد؛ با این حال نکاتی عمومی وجود دارد که دانستن و رعایت آن ضروری است.

 

این موارد را جدی بگیرید

– مسافرت های کوتاه مدت اشکال ندارد.

 

– از مسافرت های طولانی مدت و مسافرت های هوایی به خصوص در اواخر حاملگی بهتر است پرهیز کنید.

 

– حتی اگر برنامه سفر طولانی نیست، تمام داروها و مکمل های غذایی خود را همراه داشته باشید.

 

– طی سفر هر 10 دقیقه پاهای خود را حرکت داده و یا هر 2-1 ساعت مقداری قدم بزنید.

 

–  به گزارش پارس ناز در سرتاسر دوران بارداری در هنگام رانندگی با اتومبیل از کمربند ایمنی استفاده نمایید کمربند ایمنی باید طوری بسته شود که خانم باردار احساس راحتی کند و در ضمن قسمت عرض کمربند ایمنی در زیر شکم و از بخش فوقانی کشاله ران عبور داده شود و قسمت مایل آن (بخش شانه ای) از بین سینه ها عبور داده شود.

 

– در صورت مشاهده خونریزی داخل واژنی، لختگی خون زیرپوست گرفتگی و دردهای شکمی، سردرد شدید و مشکلات بینایی هر چه سریع تر به پزشک مراجعه نمایید.

 

– غذای سالم و تنقلات همراه داشته باشید.

 

– همراه داشتن دستمال مرطوب، ژل پاک کننده و مایع آنتی باکتریال برای پاک کردن دست ها ضروری است.

 

– لباس‌های راحت و گشاد بپوشید، چرا که به گردش جریان خون کمک می کند. به علاوه پوشیدن لباس‌های نخی خطر ابتلا به عفونت های واژینال را کاهش می دهند.

 

– کفش راحت و چرمی را فراموش نکنید حتی اگر کفش، نیم سایز بزرگتر باشد بهتر است چرا که تورم پاها در هنگام سفر دور از ذهن نیست.

 

– سبک سفر کنید بهتر است چمدان تان چرخ دار باشد یا از یک کوله پشتی راحت استفاده نمایید.

 

– از خوردن یخ در طول سفر اجتناب کنید.

 

– فقط آب معدنی بنوشید و اگر ناچار به استفاده از آب همان منطقه هستید، آن را 5 دقیقه بجوشانید و بعد مصرف کنید.