پارس ناز پورتال

پرورش فکر و ذهن با این روش ها

پرورش فکر و ذهن با این روش ها

پرورش فکر و ذهن با این روش ها 

با این روش ها می توانید پرورش ذهن و فکر خود را انجام دهید تا نهایت بهره وری را از فکر خود بعمل آورید. برای این منظور چند راهکار داریم. اگر می خواهید توانایی تمرکز حواس و تفکر روشن تان را بالا ببرید و همچنین اثرات نامطلوب بالا رفتن سن روی مغز را کاهش دهید و مغزتان همیشه سالم بماند و درست کار کند، چند روش و راهنمایی زیر را به کار بندید.

 

ماهی بخورید

مصرف ماهی های چرب- به دلیل داشتن امگا3 فراوان- تا حدود 60 درصد جلوی پیر شدن مغز را می گیرد.تحقیقی روی افراد بالای 65 سال نشان داده است، کسانی که حداقل یک بار در هفته از این نوع ماهی مصرف می کنند.60 درصد کمتر از دیگران در خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند.

 

از انواع ماهی های چرب می توان به ساردین، تن، قزل آلا و آزاد اشاره کرد.روغن ماهی مورو نیز دارای امگا3 فراوان می باشد و برای جلوگیری از کم حافظه شدن بسیار مناسب است.

 

با صدای بلند بخوانید

این کار، تفریحی است که روزانه می توانید انجام دهید و تمرین ذهنی بسیار مفیدی است و اگر کتاب و یا مجله مورد علاقه تان را برای خواندن انتخاب کنید، بهره بیشتری خواهید برد.

 

مدیتیشن انجام دهید

یکجا ثابت و آرام و بدون فکر به مشکلات نشستن و ذهن را از هر چیزی پاک کردن، تمرینی فوق العاده مناسب برای ذهن و بهبود دهنده قدرت مغز است.اسکن های MRI و PET، تغییرات و بهبود زیادی در مغز افرادی که به مدت نسبتا طولانی مدیتیشن کرده اند، نشان داده اند.مدیتیشن در مدت زمان کم هم می تواند قدرت تمرکز را افزایش دهد.

پرورش فکر و ذهن با این روش ها

ورزش کنید

ورزش می تواند مغز و ذهن را در بهترین حالت خود قرار دهد.رسیدن خون به مغز از اهمیت خاصی برخوردار است و فقدان آن باعث زوال عقل می شود.بنابراین پیاده روی، ورزش کردن یا انجام اعمالی از این قبیل که به سالم نگهداشتن قلب و شش هایتان منجر می شود، توصیه می شود.بدین ترتیب خون رسانی به مغز به درستی صورت می گیرد.

 

شطرنج بازی کنید

به گزارش پارس ناز بازی شطرنج یا سودوکو و  هر نوع بازی دیگری که نیازمند فکر زیاد و تفکر منطقی است، توانایی ادراک و شناخت شما را بالا می برد.هر کدام از این بازی ها را که دوست دارید، انتخاب کرده و در آن بازی مهارت کافی به دست آورید.

 

چند روش زیر هم برای تقویت ذهن بسیار پر فایده هستند

– ریشه کلمات و متضاد و مترادف های آنها را بیابید.

 

– رد اشیاء و اجسام در حال حرکت در مسیری را دنبال کنید.

 

– هدف گیری و مسافت یابی، مانند بازی های تیروکمان و یا دارت، تقویت کننده های خوبی برای مغز هستند.

 

– اسامی رنگ ها را با رنگ های مخالف زنگ شان نوشته و آنها را مقابل خود بگذارید و سپس سعی کنید که نام رنگ مشاهده شده را بر زبان آورید نه کلمه نوشته شده را.

 

به طور مثال کلمه سیاه را با رنگ آبی بنویسید و وقتی به آن نگاه می کنید، آبی بگویید.

 

– صفحه ای مملو از حروف و علایم چاپی تهیه کرده و با نگاه کردن به آن، تمام حروف و یا علایم مشابه هم را پیدا کنید و تعدادشان را بشمارید.

 

– مسائل حساب یا هندسه حل کنید.

 

– کارهای مختلف انجام داده و به سرعت تغییر کار دهید.