پارس ناز پورتال

6 نکته مهم درباره بیماری واریس

6 نکته مهم درباره بیماری واریس

6 نکته مهم درباره بیماری واریس 

واریس به تجمع خون در ناحیه رگ هاي ساق پا می‌گویند که باعث سیاهی و کبود شدن ساق ها می‌شود و راه درمان هاي متعددی برای آن وجود دارد. شاید این تصور در تعداد زیادی از ما وجود داشته باشد که واریس تنها در افرادی که پا به سن گذاشته اند، دیده میشود. اگر چنین تصوری در شما نیز وجود دارد احتمالا با مطالعه این نوشته پی خواهید برد که تصور نادرستی در این باره داشته اید.

 

انچه مسلم هست ژنتیک، محیط و سبک زندگی همگی از عواملی میباشند که سبب شکل گیری واریس می‌شوند. اگر علاقمند هستید که اطلاعات بیشتری در این رابطه بدست آورید، تا انتهای این گفتار با ما همراه باشید.

 

واریس موروثی هست

خبر خوبی نیست اما اگر والدین، پدربزرگ و یا مادربزرگ تان واریس دارند، احتمال شکل گیری آن در شما نیز افزایش پیدا می‌کند. پزشک «لوئیس ناوارو» در این باره می‌گوید: “به علت ضعف موجود در دیواره هاي رگ ها و قابلیت انتقال آن، این عارضه جنبه موروثی پیدا میکند.”

 

تقریبا نیمی از جمعیت از واریس رنج می‌برند

آمار ارائه شده از طریق انجمن سلامت زنان در کشور آمریکا نشان داده که در بیش از ۵۰ درصد از زنان و ۴۰ درصد از مردان واریس دیده میشود.

 

زنان ۲۰ برابر اکثر از مردان به واریس دچار می‌شوند

خبر خوبی برای زنان نیست اما پزشک ناوارو بر این باور هست که واریس در زنان تا حدود ۲۰ برابر بیش از مردان دیده می‌شود.

 

قابلیت درمان خانگی وجود ندارد

پزشک «ناوارو» میگوید تصور نادرستی هست که گمان کنید تنها با بعضی از کرم ها قادر به درمان واریس در خانه خواهید بود. تنها راهکار درمان واریس، راهکارهای حرفه اي هست.

 

درمان هاي سریع و ابتدایی پیشنهاد میشوند

هر چه سریع تر برای درمان واریس اقدام کنید نتایج بهتری را بدست خواهید آورد. اگر نشانه هاي درد در شما وجود دارد، زمان آن فرا رسیده که حتما برای درمان اقدام کنید. می‌توانید با یک متخصص پوست یا واریس در این رابطه مشورت هایي را انجام دهید.

 

ممکن هست با درد همراه باشد

 به گزارش پارس ناز متاسفانه واریس تنها با درمان هاي زیبایی همراه نیست و گاهی درد فراوانی را نیز به همراه دارد. پزشک «ناوارو» نشانه هاي آن را تورم، سنگینی، ضربان نبضی، انقباض عضلات و درد میداند. اگر به درمان این عارضه مبادرت نکنید، این امکان وجود دارد که به زخم و خونریزی نیز دچار شوید.

 

تغییرات هورمونی می‌توانند به واریس بیانجامند

در واقع تغییرات هورمونی یکی از دلایلی هست که زنان اکثر به واریس دچار می‌شوند. از جمله عواملی که به این تغییرات می انجامند قرص هاي ضدبارداری و خود بارداری میباشند. اضافه بر این زمانیکه وزن تان اضافه میشود، حجم رگ هاي خونی افزایش پیدا میکند که خود منجر به ایجاد ناآرامی هایي در رگ هاي خونی میکند. بنابراین به غیر از کشیدن شدن پوست بدن در دوران بارداری، واریس را به لیست اتفاقات دوران بارداری خود بیافزایید.

6 نکته مهم درباره بیماری واریس