پارس ناز پورتال

تولدت مبارک فیس بوک!

تولدت مبارک فیس بوک!

تولدت مبارک فیس بوک,یازده سال پیش در این تاریخ، فیس بوک راه‌اندازی شد. این شبکه اجتماعی مشهور و دوست داشتنی، دوستان را در همه دنیا دور هم جمع و کمک کرده تا همه از احوالات هم باخبر شوند؛

 

البته احوالاتی که خود کاربر دوست دارد با دیگران به اشتراک بگذارد. از عکس و ویدئو گرفته تا متن و شعر و داستان های مورد علاقه خود، خاطره ها، عقاید، حس های روحی و … را به جای اینکه به طور مجزا با دوستان در میان بگذارید، یک‌جا و خیلی راحت با همه افرادی که برایتان ارزش دارند به اشتراک می گذارید.

 

این دنیای مجازی جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر دارد. فیس بوک، این ویترین جهانی در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادوآردو سوری، اندرو مک‌کالم، داستین مسکوتیز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد.

 

در ابتدا نام‌نویسی در این شبکه به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود، اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌شد.

 

پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت.

 

اگر خاطرتان باشد، برای استفاده از فیس بوک باید کاربری که عضو آن بود شما را دعوت می کرد. اما این سیستم خیلی زود برداشته شد و در حال حاضر، کاربران برای بهره‌گیری کامل از فیس‌بوک فقط کافی است در آن نام‌نویسی کنند.

 

پس از نام‌نویسی، امکان ایجاد نمایهٔ شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاه‌سازی از تغییرات دوستان خود فراهم می‌گردد.

 

علاوه بر این موارد، پیوستن به گروه‌های مورد علاقه، یافتن هم‌کاران، هم‌کلاسی‌ها، پسندیدن پستها، بیان دیدگاه و دسته‌بندی دوستان از امکانات دیگر این سیستم است. در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد اعضای این وب‌سایت از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت که به گفتهٔ خود فیس‌بوک 8.7% آن‌ها کاربران جعلی هستند.

 

وب‌سایت فیس‌بوک سالیانه ۱۸۰ پتابایت (معادل نیم پتابایت در روز) اطلاعات در سرورهای خود ذخیره می‌کند. این وب‌سایت به ۴۰ زبان دنیا قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند.

 

فیسبوک در فوریه ۲۰۱۴ شرکت پیامک‌رسانی واتس اپ را به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد. این بزرگترین سرمایه‌گذاری فیس‌بوک تا همین تاریخ محسوب می‌شود.

 

برای خرید این شرکت ۴ میلیارد دلار نقد و معادل ۱۲ میلیارد دلار از حق مالکیت خود را پرداخت خواهد کرد و ۳ میلیارد دلار سهام هم بعداً به مالکان و حدود پنجاه کارمند واتس‌آپ تعلق خواهد گرفت.

 

مارک زوکربرگ در بیانیه‌ای واتس‌اپ را سرویسی «فوق‌العاده با ارزش» توصیف کرد و گفت فکر خرید واتس‌اپ یازده روز پیش از ذهنش گذشته است. او پیش‌بینی کرد کاربران واتس‌اپ از میلیارد نفر خواهد گذشت. پیش از این بزرگترین خرید فیس‌بوک خرید اینستاگرام به قیمت یک میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ بود.
تولدت مبارک فیس بوک!فیس‌بوک حتی از «نانوشته‌هایتان» خبر دارد
دوسال پیش، فیس‌بوک در مقاله‌ای اعلام کرده، از این امکان برخوردار است که می‌تواند پیش‌نویس نوشته‌های کاربر را که نهایتا تصمیم به انتشار آن‌ها نمی‌گیرد، همان‌طور که تایپ می‌شوند، ذخیره و نگه‌داری کند.

 

بر اساس اطلاعاتی که از سوی دو تن از کارکنان کمپانی فیس‌بوک منتشر شده است مشخص شده که فیس‌بوک نیز از امکانات فنی‌ای نظیر جی‌میل برخوردار است و نوشته‌های شما همان لحظه که در حال تایپ آن هستید، و فارغ از انتشار یا کنسل کردن انتشار، توسط فیس‌بوک جمع‌آوری می‌شوند.

 

فیس‌بوک این اقدام را که کاربر چیزی می‌نویسد و از انتشار آن صرف‌نظر می‌کند «خودسانسوری» تلقی کرده و در مقاله‌ای که توسط دو تن از کارکنان‌اش انتشار یافته به آن پرداخته است.

 

هنگام نوشتن در فیس‌بوک، این شبکه اجتماعی کدهایی را به مرورگر شما ارسال می‌کند و این کدها به صورت اتوماتیک آن‌چه را که شما تایپ می‌کنید را تحلیل می‌کند و به فیس‌بوک گزارش می‌دهد.
تولدت مبارک فیس بوک!رئیس فیس‌بوک حدود دو میلیون دلار درآمد سالانه دارد
مارک زاکربرگ، رئیس شبکه اجتماعی فیس‌بوک، نهمین ثروتمند بزرگ جهان تکنولوژی است. درآمد سالانه او فقط از فیس‌بوک بیش از ۵۰۰ هزار دلار است. او با جت خصوصی سفر می‌کند.

 

مارک زاکربرگ، رئیس شبکه اجتماعی فیس‌بوک در سال 2012 میلادی حدود دومیلیون دلار درآمد داشته است.
تولدت مبارک فیس بوک!برمبنای اسناد این شرکت آمریکایی در سال 2013 میلادی منتشر شدند، درآمد این رئیس ۲۸ ساله شبکه اجتماعی فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ میلادی بیش از ۵۰۰ هزار دلار بوده که چهاردرصد بیش از سال ۲۰۱۱ است.

 

درآمد سالانه مارک زاکربرگ در سال ۲۰۱۲ از شبکه اجتماعی فیس‌بوک فقط بخشی از درآمد وی بوده و سهام زاکربرگ در بازار بورس بخش دیگر منابع درآمد اوست.

 

 

منبع:برترین ها