پارس ناز پورتال

رابطه دیسک مرموز از جنس طلا با منطقه باستانی استون هنچ

رابطه دیسک مرموز از جنس طلا با منطقه باستانی استون هنچ

رابطه دیسک مرموز از جنس طلا با منطقه باستانی استون هنچ : پژوهشگران علوم باستان شناسی به تازگی در یک گور باستانی در نزدیکی منطقه باستانی استون هنچ در کشور بریتانیا یک دیسک طلایی به شکل خورشید کشف کرده اند که براساس آزمایشات انجام شده 4هزار و 500سال قدمت دارد.

 

رابطه دیسک مرموز از جنس طلا با منطقه باستانی استون هنچ

 

گفتنی است، به جز این دیسک از جنس طلا تا به حال 5 دیسک طلایی دیگر نیز در مناطق مختلف کشور انگلستان پیدا شده است که کارشناسان اعتقاد دارند راز و رمزی در خصوص زندگی اقوام باستانی در این کشور در دل خود جای داده اند.

 

بررسی ها نشان می دهند، نخستین دیسک طلایی در کشور انگلستان در منطقه ویلتشایر در سال 1947 کشف شده است. کارشناسان اعتقاد دارند این دیسک طلایی در زمان ساخت دایره اصلی بنای باستانی و مرموز سنگی استون هنج در عصر مفرغ ساخته شده است. بر روی این دیسک طلایی نقوش و اشکال مختلفی وجود دارد و نوعی حالت اشعه های تابشی از خورشید را تداعی می کند.

در حال حاضر این دیسک طلایی برای اولین بار در موزه ویلتشایر به نمایش عمومی درآمده است. کارشناسان هدف اصلی ساخت آن را نمی دانند اما گمان می برند که از آن به عنوان یک وسیله زینتی برای آرایش مو و یا تزئین لباس استفاده می شده است.

 

کارشناسان باستان شناسی در عین حال اعتقاد دارند که این دیسک کوچک که قطری برابر با 5سانتی متر دارد، ممکن است از معادن طلای کشور ایرلند وارد انگلستان شده باشد زیرا در آن زمان استخراج طلا در کشور ایرلند وجود داشته است. بنای تاریخی استون هیچ بیش از 4هزار سال قدمت دارد و هنوز هیچکس علت واقعی ساخت آن را نمی دانند عده ای آن را یک قبرستان و یا یک محل برای تجمع اهالی بومی در آن عصر می دانند.

 

رابطه دیسک مرموز از جنس طلا با منطقه باستانی استون هنچ

 

این دیسک مرموز از جنس طلا در کنار بقایای اسکلت یک مرد بزرگسال در تپه محل تدفین تعداد زیادی اسکلت  در mankton farleigh در سال 1947 کشف شده است. کارشناس و رئیس موزه ویلتشایر اعتقاد دارد ارزش این دیسک به دلیل اهمیت فاز در اوایل عصر برنز بوده است.

به دلیل تابش اشعه خورشید در وسط منطقه باستانی استون هنچ همه ساله هزاران گردشگر از مناطق مختلف دنیا در روز اول تیر ماه که به روز انقلاب تابستانی در بلندترین روز سال، مشهور است به منطقه استون هنچ می آیند تا این رویداد نجومی را در این منطقه باستانی سپری کنند.

 

کارشناسان با توجه به قرار دادن سکه طلا در این گور اعتقاد دارند تا آن زمان هنوز ارزش عنصر طلا به عنوان یک شی گرانقیمت و با ارزش نزد مردم رواج نیافته بوده است.

 

در عکس خبری دیسک طلایی به همراه اشکال موجود بر روی آن ها از سوی موزه ویلتشایر به نمایش درآمده مشاهده می شود.