پارس ناز پورتال

راههای پولدار شدن و کسب درآمد سریع و بی زحمت

راههای پولدار شدن و کسب درآمد سریع و بی زحمت

راههای پولدار شدن و کسب درآمد سریع و بی زحمت

 

همه چیز درباره استارت آپ ها و شیوه های کسب درآمد سریع از آنها

 

موفق ترین نمونه های استارت آپ ایرانی، برنامه های موبایلی هستند که این روزها بازارشان داغ است. برنامه نویسهای جوان بدون اینکه سرمایه مالی زیادی داشته باشند تنها با اتکا به فکر و ایده خود پول درو میکنند. کافی است هر کدام از اپلیکیشن ها به تعداد ۵۰ هزار بار دانلود شود تا سودی معادل ۳۵ میلیون تومان نصیب برنامه نویسه ای آن شود.

 

شاید به همین دلیل است که استارت آپ تا این اندازه در ایران محبوب است. درآمد ۳۵ میلیون تومانی برای یک هفته کار رقم کمی است؟ خوبی این روش کار استفاده از نیروی انسانی و سرمایه کم است تا اگر نتیجه رضایت بخش نبود، با حداقل زیان فرمان را چرخاند و از یک مسیر دیگر حرکت کرد. استارت آپ معادل فارسی ندارد اما معمول ترین معادلی که برای آن پیدا میشود «شرکت های نوپ» است. چرا این کلمه درست نیست؟ برای استارت آپ تعاریف متفاوتی وجود دارد اما ویژگی های مهمی در همه این تعاریف مشترک هستند:

 

استارت آپ با سرمایه مالی اندک آغاز می شود

 

هر شرکت نوپایی استارت آپ نیست. بنیان گذاران شرکت ایران خودرو برادران خیامی بودند. آنها در روز اول با هزینه ای زیاد یک خط تولید را یک سره وارد ایران کردند و تولید خودرو را استارت زدند. این کاری بزرگ بود ولی در تعریف استارت آپ قرار نمی گیرد. برای شروع استارت آپ باید سرمایه زیادی داشته باشید اما نه از جنس پول. سرمایه اصلی که بنیان گذاران چنین کسب و کارهایی دارند، دانش، تخصص، زمان، و مهم تر از همه این ها «ایده دست اول» است که نقطه تمایزشان با کارهای قبلیست.

 

استارت آپ باید تکرارپذیر باشد

 

یکی از نمونه های کسب درآمد از تخصص و بدون نیاز به سرمایه، برنامه نویسی برای اندروید است. این روزها جوانانی هستند که با ساختن یک «اپلیکیشن» و فروش آن در مارکت های ایرانی و حتی خارجی پول در می آورند. تنها هزینه برای چنین کاری زمانی است که برای یادگیری برنامه نویسی می گذارید.

 

پس از آن هر بار که برنامه شما دانلود شود سهمی از آن برای شما محفوظ خواهد ماند، تا آخر عمرتان. البته این برای استارت آپ بودن کافی نیست چون یکی از ویژگی های استارت آپ توانایی در تکرار آن است. یک برنامه نویس موبایل اگر کار خود را تکرار کند و به طور مرتب برنامه به «بازار» بفرستد آن گاه یک استارت آپ موفق راه انداخته است

 

برای نمونه درآمد یکی از این اپلیکیشن ها را برای شما محاسبه می کنیم. متوسط قیمت یک برنامه موبایل در «بازار» در حدود هزار تومان است. اگر یکی از این «اپ»ها حدود ۵۰ هزار بار دانلود شود که عددی معمول است، در حدود ۵۰ میلیون تومان پول درآورده است.

 

مارکت مورد نظر در حدود ۳۰ درصد از این پول را برای خود بر میدارد)چیزی نزدیک به ۱۵ میلیون تومان( و حدود ۳۵ میلیون برای برنامه نویس می ماند. برای برنامه ای که حدود یک هفته طول می کشد تا آماده شود رقم خوبی است. با ذکر این نکته حتما متوجه شدید که تاسیس یک مارکت برای فروش «اپ» هم نوعی از استارت آپ محسوب میشود.

 

تجربه کنید و زمین بخورید

 

خوبی شروع کار با نیروی انسانی و سرمایه کم این است که اگر نتیجه رضایت بخش نبود میتوان با حداقل زیان فرمان را چرخاند و از یک مسیر دیگر حرکت کرد. یکی از بزرگترین و موفق ترین شرکت های ایرانی در این زمینه برای همه ما آشناست.

 

این روزها برای خرید هر وسیله الکترونیکی اولین انتخاب «دیجی کال» است. سایتی که کار خود را در یک خانه و با پنج نفر شروع کرد و حالا بیش از ۲۰۰ نفر نیروی کار دارد. برآوردی از بازگشت سرمایه این شرکت خواهیم داشت. سعیدمحمدی، یکی از بنیان گذاران دیجی کالا، آمار فروش روزانه شرکت شان را بیش از یک میلیارد تومان در روز میداند.

 

همین امسال بود که اکونومیست، شرکت های بزرگ اینترنتی ایران را لیست کرد و در صدر آنها برند «دیجی کال» با ارزش ۱۵۰ میلیون دلار قرار داشت. میبینید که با یک ایده خوب و اجرای درست میتوان به کجاها رسید.

 

نوآوری خوب است اما واجب نیست

 

شاید پیش خود بگویید که مهم ترین قسمت کار داشتن ایده ای جدید است و این ایده هرگز به ذهن شما نخواهد رسید. حتی در این صورت هم شما خواهید توانست با ایجاد یک تغییر کوچک در کاری که دیگران کرده اند موفق باشید و مشتری جذب کنید. حتی میتوانید کاری را که در خارج از ایران موفق بوده بومی سازی کنید.

 

به عنوان مثال یکی از استارت آپهایی که در خارج از ایران وجود داشت و با قیمت بالایی توسط آمازون خریداری شد را در نظر می گیریم. فردی یک سایت راه می اندازد و عکس هایی که از فروشگاه های کفش می گیرد را در آن قرار میدهد، البته با امکان خرید. هر وقت سفارشی ثبت می شود کفش را از فروشگاه مورد نظر خریده و به قیمت خرید تحویل خریدار می دهد

 

با ادامه این کار و بیشتر شدن کاربران، فروشگاه ها حاضر می شوند کفش های خود را زیر قیمت به او بدهند و بازگشت سرمایه از اینجا آغاز می شود. نمونه چنین کاری تا این لحظه در ایران انجام نشده است. اگر ایده ای ندارید برای شروع بد نیست.

 

استارت آپ باید در مسیر زندگی باشد

 

بهترین کار برای هر کسی کاری است که به آن علاقه دارد. میتوان حتی با استارت آپ نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کرد. فرض کنید شما فرد خوش اشتهایی هستید و به اجبار هر روز بیرون از خانه غذا می خورید. احتمالا هر روز از یادآوری این موارد غمگین می شوید.

 

حمید سپیدنام، بنیان گذار مستر تیستر در ایران اما از این ویژگی خود بهترین استفاده را کرد. او با راه اندازی یک سایت، به اولین تستر رستوران های ایران تبدیل شد. در حال حاضر رستوران دارها از او دعوت می کنند و حتی حاضرند به او پول بدهند تا در رستوران آنها غذا بخورد و با مطلبی که در سایت قرار میدهد باعث معرفی آنها شود.

 

 

مطالب مرتبط:

 

افزایش ثروت بر اساس ماه تولد افراد (طالع بینی)

 

پول دار شدن طبق روانشناسی

 

داستان زندگی افراد معروف که از فقر به ثروت رسیدن + عکس