در اینبخش چند انشا و همچنین متن هـای قدر دانی از پدر و مادر را جمع آوری کرده ایم. انشا با موضوع پدر و مادر را باید شخصی بنویسید ودر مورد والدین خودتان باشد و موضوعات امروز صرفا جهت ایده پردازی اسـت، شـما عزیزان همچنین میتوانید از متن هایي کـه امروز برای شـما آورده ایم برای تشکر از زحمات پدر و مادرتان استفاده کنید، در ادامه با مجله پارس ناز همراه باشید.
خداوند رحمان نعمتهـای فراوانی رابه انسانها عطا نموده اسـت، یکی از این نعمتهـای ارزشمند و گرانبها وجود پدر و مادر اسـت. خداوند در وجود فرزندان، عاطفه و علاقه خاص نسبت بـه والدین قرار داد و این علاقه را ممکن نیست بتوان از انسان سلب نمود و هم چنین در آیات قرآن و احادیث درباره محبت فرزندان بـه پدر و مادر سفارشاتی صورت گرفته اسـت.
سالیانی اسـت کـه شعرا و نویسندکان بزرگ و کوچک، مردمان عادی و خاص در وصف پدر و مادر، کتابها و شعرها و مقالات نوشتند اما هیچگاه این توصیفات پایانی نداشته، ندارد و نخواهد داشت، چرا کـه وجود مقدسشان را پایانی نیست و اگر بخواهند در وصفشان گویند و کتابی بنگارند، کلمه کـه هیچ، زبان کـه هیچ، زمان هم کم می آورد و مثنوی هفتاد مـن کاعذ هم کاعذ پاره ای بیش نخواهد بود.
رضایت والدین در سرنوشت دنیای انسان باعث افزایش عمر، گشایش روزی و دفع مرگهـای بد اسـت، اگر پدر و مادر از انسان راضی باشند، اولین هدیهای کـه نصیب شخص می شود کسب رضایت خداست ودر مرحله بعد، این رضایت والدین نقش و تأثیر مثبت و سازنده ای در زندگی دنیوی افراد دارد. در حدیثی از پیامبر اکرم«ص» اسـت کـه فرمودند: دعایی کـه پدر برای فرزند کند، همانند دعایی اسـت کـه پیامبری برای امت خود نماید.
بسیار روشن اسـت کـه احترام بـه پدر و مادر در دین اسلام بسیار سفارش شده اسـت و کسیکه بـه پدر و مادر خود نیکی کند مورد رضایت خداوند خواهد بود، بنابر این بر همگان واجب اسـت کـه در همه ی حال با احترام بـه والدین، رضایت خداوند را حاصل نمایند و حتی اگر پدر و مادر آنها در قید حیات نیست با رفتن بر سر مزار آنها و قرائت فاتحه، دعای پدر و مادر را بدرقه راه زندگی خود کنند.
اگر شخصی کوچک ترین نیکی و احسانی در حق انسان بجای آورد، عقل تشکر و قدردانی از وی را لازم میداند حال با توجه بـه اینکه پدر و مادر از جان خود برای پرورش او مایه می گذارند، آیا جای اندکی تآمل نیست؟ اگر انسان بـه زحمت ها و رنجهـای والدین توجه کند هرگز نیکیهـای آنان را از یاد نمیبرد. امام زین العابدین علیه السلام میفرماید: حق مادرت آن اسـت کـه بدانی.
او بـه گونهای تـو را حمل کرد کـه هیچکس، کسی را چنین حمل نکرده اسـت و چنان ثمرهای از قلبش رابه تـو داده اسـت کـه هیچکس بـه کسی نمیدهد، او با جوارحش تـو را حفظ کرده و هراسی ازآن نداشته اسـت کـه باوجود گرسنگی، تـو را سیر و باوجود تشنگی، تـو را سیراب کند و تـو را بپوشاند در حالیکـه خود لخت اسـت. سپاسگزارى از پدر و مادر، نشانه و گواه سلامت فطرت اسـت.
بـه سلامتیت پدرم کـه 1000 بار
ترک برداشتی و یکبار دم از شکست نزدی
کهنه را پـوشیـدی و ذوق لباس نـو رابه مـن بخشیـدی
غرورم را خریـدی و یکبار مغرورم نگشتی
پرواز یادم دادی و پـریـدنم را نگـریستی
پــدرم مـن از تـو مـن شدم
هستیم از تـوست
دستانم را بگیر کـه بزرگ کودکت
هنوز غرق در نیاز بـه توست
پدر و مادر آدم هـای زحمت كشي هستند كه هيچ وقت مـا فرزندان نمي توانيم زحمات انها را جبران كنيم.از وقتي كه بـه دنيا مي آييم مادر بـه مـا شير مي دهد و گريه هـای مارا تحل مي كند اگر مريض شويم بـه پدر و مادر در بالاي سر مـا هستند و نگران هستند كه مـا طوري مان نشود و پدر و مادر خيلي زحمت كشيده اند تا مـا بـه اينجا رسيده ايم و مواظب بوده اند اتفاقي نيوفتد.
مـن پدر و مادرم را خيلي دوست دارم چون براي مـن خيلي زياد زحت كشيده اند و مـا بايد احترام انها را داشته باشيم،انها را در پيش مردم ضايع نكنيم،در پيش مردم از خوبي هـای آن ها بگوييم در جلوي آن ها با خواهر و برادر دعوا نكنيم،وقتي آن ها گفتند برو اين كار را براي مـن انجام بده،بريم و كار آن ها را انجام دهيم.با انها خوش رفتار و خوش اخلاق باشيم و احترام آن ها را در پيش مردم داشته باشيم.
و با دوستاني كه بنظر انها خوب نيستند، دوستي نكنيم و با دوستاني كه درنظر آن ها خوب اسـت دوستي كنيم و چيزي كه مـا مي خواهيم ودر نظرآنها خوب نيست و نخريدند بهانه نگيريم و بگوييم آن چيز را بايد حتماً براي مـن بخريد و اين كار زشت اسـت و باعث مي شود انها ناراحت شوند و وقتي پدر و مادر دارند حرف مي زنند بايد سكوت كنيم تا حرف آن ها بـه پايان برسد و بعد مـا حرف بزنيم اگر مـا سكوت نكنيم و حرف بزنيم ناراحت مي شوند.
مادر یعنی
بـه تعداد همه ی روزهای گذشته تـو صبوری
مادر یعنی
بـه تعداد همه ی روزهای آینده تـو دلواپسی
مادر یعنی
بـه تعداد آرامش همه ی خوابهای کودکانه تـو بیداری
مادر یعنی
بهانه بوسیدن خستگی دستهایی کـه
عمری بـه پای بالیدن تـو چروک شد
مادر یعنی
بهانه در آغوش کشیدن زنی کـه
نوازشگر همه ی سالهـای دلتنگی تـو بود
مادر یعنی
باز هم بهانه مادر گرفتن
ازآنجا کـه اصل وجود هر انسانی از پدر و مادر اسـت، میتوان گفت درمیان پیوندهای خویشاوندی، هیچکس بـه اندازه پدر و مادر بـه انسان نزدیک نیست. همچنانکه هیچکس بـه اندازه انها، با انسان مهربان نیست. پدر و مادر بعد از خداوند، حق حیات بر گردن فرزند دارند. این دو موجود مهربان، فرزند یا فرزندان خودرا از دوران ضعف و ناتوانی انها یعنی از دوران کودکی تا زمان توانمندی یاری میرسانند و همه ی امکانات خودرا سخاوتمندانه نثار فرزندان می کنند.
بنابر این نقش حیاتی و ارزشمند پدر و مادر در پرورش و رشد فرزند، بر کسی پوشیده نیست و بر فرزندان لازم اسـت کـه قدر زحمات پدر و مادر را بدانند. جایگاه پدر و مادر در تمام ادیان آسمانی و حتی مکاتب غیرالهی، مورد احترام و تکریم قرار گرفته اسـت. پیامبر و اهل بیت آن حضرت و همچنین آیاتی از قرآن کریم، بطور مکرر، مقام و منزلت والدین را بیان کرده و بـه انسانها سفارش می کنند کـه از احترام بـه پدر و مادر و نیکی بـه انها غفلت نورزند.
در چند سوره از قرآن کریم، نیکی بـه والدین، بلافاصله پس از مبحث توحید آمده اسـت. اهمیت این موضوع تا بدان پایه اسـت کـه در روایات اهل بیت پیامبر «ص» توصیه شده کـه حتی اگر پدر و مادر کافر باشند، رعایت احترامشان لازم اسـت. در سوره انعام قسمتی از آیه 151 میخوانیم : چیزی را شریک خدا قرار ندهید و بـه پدر و مادر نیکی کنید…
ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ
ﭘﺪﺭﻫﺎ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻪ ﺑﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﺷﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﯽ
و ﺍﺯ ﻧﻮ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﭘﺪﺭﻫﺎ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ
ﻣﺜﻞ ﻣﺪﺍﺩ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺩﻧﯿﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺭﻧﮓ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ
ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻭﻟﯽ ﺁﺏ ﻣﯽ ﺭﻭﻧﺪ
ﻧﻘﺎﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﺸﯿﺪﯼ
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﮐﺎﺵ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﮐﺴﯽ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ
ﭘﺪﺭﻫﺎ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻫﺎ ﻣﺜﻞ ﻗﻨﺪ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ
ﭼﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﮑﻨﻨﺪ
ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
احترام گذاشتن بـه پدر و مادر فقط بـه این نیست کـه پاهامون را جلوی انها دراز نکنیم، جلوتر از انها حرکت نکنیم، جلو پاهایشان بلند بشویم، در اتاق و اتومبیل را براشون باز کنیم و … همه یی این ها کارهای خوبیاند ولی اگر طوری باشیم کـه هر کس مـا را دید با لحنی آمیخته بـه ستایش و احترام بگویداین فرزند فلانی اسـت یا اینکه:این هرچه دارد از پدر و مادرش دارد.
بـه نظرم این بهترین تعریفی اسـت کـه مردم می توانند از پدر و مادرهامون بکنند و بهترین احترامی اسـت کـه مـا تقدیم آن ها کرده ایم. کارهایی کـه مـا در ارتباط با پدر و مادرهامون انجام میدهیم، ریشه در تربیت مـا دارد. ریشه در صفاتی دارد کـه مـا بر اساس آن ها بار آمدهایم و شکل گرفتهایم. حتی اگر محل زندگی و شهر و همسایههامون را عوض کنیم نمیتوانیم و نباید صفات مثبتی کـه پایههـای تربیت خانوادگی مـا اسـت از دست بدهیم.
آنهایی کـه با یک تغییر آب و هوایی همه یچیز را از دست میدهند حتی پدرشون را نه تنها با نام کوچک بلکه بـه صورت نصف و نیمه صدا میزنند و این را حمل بر صمیمیت می کنند با این کارشون نشان میدهند کـه در رنگپذیری و همرنگ جماعت شدن و حتی از جماعت هم جلو افتادن، رکوردشکن هستند. اگر در احترام گذاشتن مـا بـه پدر و مادرهامون:
زمان و مکان یا شرایط اقلیمی و آب و هوایی یا نوع لباسی کـه میپوشیم یا مبلی کـه روش می نشینیم و یا خوراکی ای کـه میخوریم و یا دوست و رفیقی کـه انتخاب کردهایم و یا زبانی کـه یاد گرفتهایم یا داریم یاد می گیریم، یا گوشی موبایلی کـه بـه دستمان گرفتهایم و یا …. تأثیر داشته باشند باید مطمئن باشیم کـه هنوز در الفبای این درس در جا می زنیم.
پدر عزیزم
بـه خاطر تمام خوبیهایی کـه در حق مـن کردی
و بـه مـن بال و پر دادی و مرا بالنده کردی
و با سوختن خود عشق و شور را
در وجودم روشن کردی با تمام وجودم
و با تک تک سلولهایم دوستت دارم
بابا دوست دارم بابت تمام زحماتی کـه کشیدی
دستانت را می بوسم و ممنونتم
پدر جان باش و با بودنت باعث بودن مـن باش
از صمیم قلب دوستت دارم
پدر جان با تمام وجود دوستت دارم
همیشه گفته اند بهشت زیر پای مادران اسـت اما اینبار میگویم بهشت در دستان پدران اسـت. همان دستانی کـه دست هـای کوچک فرزندش را میگیرد و همه ی جا بـه آن این امید را میدهد کـه کوهی مثل پدر پشتش اسـت. تا با خیال آسان فرزند قدم هایش را پیش ببرد در حالیکـه از هیچ چیز نترسد زیرا پدری دارد کـه مثل کوه استوار در کنارش ایستاده اسـت.
همان دستانی کـه با کار و زحمت در بیرون از خانه خورد و خوراک و آسایش فرزندانش را تهیه میکند … پدر همان کسی اسـت کـه با آغوش گرفتن نتیجه زندگیش این حس خوب رابه فرزند میدهد کـه در همه ی شرایط درکنار اوست و پا بپا یا پشت در پشت درکنار فرزندش قدم بر می دارد تا کـه هر وقت فرزندش پایش بلغزد دستانش را بگیرد و مانع سقوط آن شود.
پدر یعنی از خود گذشتگی هـای بزرگ. پدر یعنی دستان پینه بسته، پدر یعنی شرمندگی از آن انچه کـه هست ,پدر یعنی نقابی از صبور و تحمل و استواری آما در زیر نقاب همش استرس و ناراحتی … هست ,پدر یعنی نگرانی هـای پنهانیپشت در اتاق هنگام مریضی, پدر یعنی بغض هـای یواشکی هنگام ازدواج فرزندانش, پدر یعنی قهرمان کودکی همه ی بچه ها.
با پدرم جدول حل می کردم کـه گفتم
نوشته دوست، عشق، محبت و چهار حرفیه
اتفاقا دو حرف اولشم در اومده بود یعنی ب و الف
یه دفعه پدرم گفت فهمیدم عزیزم میشه بابا
با اینکه میدونستم بابا میشه
ولی بهش گفتم نه اشتباهه گفت
ببین اگه بنویسی بابا عمودیش هم درمیاد
تـو چشام اشک جمع شده بودو گفتم
میدونم میشه بابا
ولی این جا نوشته چهار حرفی
ولی تـو کـه حرف نداری
بابا يعني غصه، بابا يعني غم، بابا يعني درد، بابا يعني خستگي، بابا يعني تلاش، بابا يعني كارمند، بابا يعني مستاجر، خلاصه اينكه بابا جواني داد و پيري گرفت پس بابا يعني تنگي نفس بابا يعني لرزش دست و پا بابا يعني سنگيني گوش بابا يعني عصا و عينک بابا يعني اه و ناله بابا يعني نقطه شروع و پايان زندگي و شايد بابا يعني مـن و تـو پس بيائيد از امروز براي بابا هايي كه مثل باباي مـن اسـت.
دعا كنيم تا خدا زودتر از او راضي شود و وی را پيش خودش بـه بهشت ببرد زيرا او ديگر از نگهباني جهنم خسته شده و از زندگي و از نفس كسيدن بيزار اسـت او ديگر توان كار ندارد قدرت «نه» گفتن را ندارد او خسته اسـت او شكسته اسـت او از ديروز پشيمان اسـت او فردا را نمي خواهد فردايي كه مثل ديروز بوده فردايي كه بايد فرداي مـن باشد و مـن پا جاي پاي او بگذارم بجنگم مبارزه كنم.
تلاش كنم بـه خاطر هيچ باباي مـن بازنده بود بازنده اين جدول مارپيچ و هزار توي زندگي او براي شطرنج هروز يک حركت كم داشت و هر وقت بـه پايان بازي و روز هـای اخر ماه مي رسيد آن انچه را در بازي هـای ديروز برده بود بـه حريف مقابلش يعني صاحبخانه ی جديدمان بود مي باخت و اينجا بود كه باز مات ميشد و ساعتها بـه نقطه ای خيره مي ماند و ان نقطه چيزي نبود جز ايندۀ مـن.
مثل گذشتۀ خودش پس مـا از موضوع انشا امروز نتيجه ميگيريم كه بابا يعني عقده يعني حسرت يعني كار يعني كسي كه چشم بـه فردا هـای دور و دراز ارزو دوخته و اين ارزو ها چيزي نيست جز اتلاف كردن عمرش و شايد امروز كه مـن اين انشا را براي شـما مي خوانم او هم پشت ميز كارش نشسته و درباره ی بابا هايي مي نويسد مثل خودش زيرا او با نوشتن يادداشتهاي روزانه ی خودش را ارام ميكند اجازه خانوم تموم شد.
مادر پیر شده
و آشپزخانه از تنها شدن نگران اسـت
یقه پیراهن پدر هراسان
بـه آخرین دکمه هـای بسته شده با دست او خیره شده اند
فرشته مو سفید خانه مان کوله بارش را بسته
امروز برایم خاطره اولین روز مدرسه ام را گفت
کـه وقتی وارد کلاس شدم و او میرفت گریه میکردم
خواستم بگویم آخر مهربان
آن روز زجه هایم برای چهار ساعت ندیدنت بود
ولی یک عمر ندیدنت را چـه کنم؟
اما نگفتم
نوشتن از مادر دیگر فکر کردن نمیخواهد، همین کـه قلم را روی کاغذ بگذاری، خودش شروع میکند بـه نوشتن و تا خودت دستت را از روی کاغذ بر نداری، نوشتنت تمام نمیشود. «مادر» واژه عجیبی اسـت. در تمام فرهنگ ها از این کلمه بـه تقدس و با احترام یاد می کنند. در عمق روان و صخره هـای از انتها رسیده بـه وجود آدمی، طنین این واژه قابل احساس کردن اسـت.
در تمام زبان هـای بشری این لغت حاوی بار عاطفی و روانی مثبت و سنگینی اسـت. اما در زندگی روزمره مان هم نقش این واژه و چیزی کـه بدان اطلاق می شود، بـه هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست. «مادر» گفتن یا بـه زبان عامیانه تر “مامان” گفتن بی آنکه آدم حواسش باشد حسی عجیب رابه آدم منتقل میکند. حسی مملو از آرامش و شیرینی و شادی. حسی کـه با هیچ چیز دیگری نمیتوان جایگزینش کرد.
و یا حتی قابل مقایسه نیست. وقتی بـه صورت مهربان مادرم نگاه میکنم تمام دغدغه ها و مشکلات مسخره ی زندگی برایم پوچ و قابل تحمل میشوند. نه، اغراق نمیکنم اگر بگویم کـه خیلی از روزهای تلخ رابا در آغوش کشیدن مادرم و بوسیدن دستانش پشت سر گذاشته ام. میگویند کـه بهشت زیر پای مادران اسـت. از شنیدن این جمله تا فهمیدن و درک کردنش راه بسیار اسـت. میتوانم اقرار کنم کـه این جمله را تجربه کرده ام.
روزهایی هست کـه همه ی چیز بر وفق مراد اسـت و هیچ مشکلی نیست، در اینروزها تنها چیزی کـه باعث تکمیل شدن این شادی می شود، بودن درکنار مادری اسـت کـه شاید تنها تجلی عشق بر روی زمین اسـت. اگر عشق زمینی قابل تصور باشد میتوانم آن هم با اغماض آن را بطور کامل مرتبط با احساس بین مادر و فرزندش بدانم. باز هم باید اعتراف کنم کـه این عشق را خودم تجربه کرده ام.
و اگر آن را بطور رسمی بیان نمیکنم، علتش این اسـت کـه ابزار خوبی برای اثبات ادعایم ندارم. اما روزهای دیگری هم هست کـه آن قدر همه ی چیز خراب می شود و درهم و برهم اسـت کـه هیچ راهی جز آرامیدن درکنار مادر نیست. موج عشق و محبت و حمایتی کـه از مادر روانه ی وجود مـا می شود کافی اسـت تا هر مشکل و تلخی ای در مقابل این حس عجیبوغریب و فوق العاده رنگ ببازد.
میتوانم باز هم بنویسم و آن حس آسمانی کـه روی زمین شکل میگیرد را بیشتر توصیف کنم و صد البته بیشتر هم دراین امر شکست بخورم، اما ترجیح میدهم سکوت کنم ودر دنیای بیرون از نوشتن مادرم را ببینم و از وجودش صاف و پاک و آرام شوم.
مجید «بهروز وثوقی» در فیلم سوته دلان
حبیب: چرا نیومدی در دوکون؟
مجید: امروز جمعه س، تعطیلیه
حبیب: امروز دوشنبه س، خیلی داریم تا جمعه
مجید: نخیییر تـو اون تقویم کـه آقام اون سال
خودش با دست خودش بهم عیدی داد امروز جمعه س
حبیب: اون تقویم باطله س
مجید: واسه مـن جمعه جمعه آقامه
شنبه بـه شنبه آقامه
خواه مرده خواه زنده
مادر كلمه اسـت كه هر انسان آگاه بـه آن آشنايي كامل دارد. هر انسان از آوان طفوليت الي آخرين ساعت حيات خويش در فكر وانديشه اين گوهر زيبا وگرانبها مي باشد زمانيكه انسان پا بـه عرصه حيات و زندگي ميگذارد همين مادر اسـت كه طفل خويش رابا يك عالم مشكلات زنده گي تربيه وپرورش داده تا باشد مصدر خدمت براي خود وجامعه خويش گردد.
شب زنده داري هـای مادر در آوان طفوليت بـه خاطر صحت وسلامتي طفلش وباخبري ازآن هزاران تكاليف جدي ديگر كه هر لحظه حيات طفل رابه مخاطره مي اندازد يكي از اعمالي بـه حساب ميرود كه هر انسان دارداي ضمير روشن ولو هر قدر مصدر خدمت براي مادر خويش گردد باز هم ناچيز خواهد بود. و آرزوي هميشه گي مادر باخبري از طفلش اسـت. مادر مقدس ترين موجود روي زمين بـه شمار رفته.
و مادر زيبا ترين وگرانبها ترين هديه الهي اسـت كه براي هركس بـه ارمغان آورده اسـت. وهر لحظه اطاعت وعبادت اين موجود پاك ومقدس هر انسان روشنفكر لازم مي باشد و هركس اگر خواهان كسب رضاي خداوند متعال«ج» باشد با يد بـه بهترين صورت اطاعت واحترام مادر را داشته باشد. تلخ ترين لحظه عمر، لحظه مرگ مادر اسـت و آغوش مادر گرم ترين جاي براي زيستن اسـت.
انشا درباره قدردانی از پدر و مادر + عکس و متن هـای قدردانی و تشکر از پدر و مادر
مادر نه بلكه پسر خودرا نه ماه در شكم خود حمل ميكند بلكه بيخوابي هـای مادر كه برطفلش ميكشد اصلاً جبران نميشود. پيامبر اكرم «ص» مي فرمايد كه اگر مـن مادر خودرا بـه آغوش خود گرفته هفتاد دور خانه خدارا طواف كنم باز هم ناچيز خواهد يك شب بيخوابي مادر جبران نميشود، يعني زحمات كه مادر بر اولاد خويش ميكشد جبران ناپذير اسـت. ومادر تمام زنده گي اش را فداي اولاد خويش ميكند.
تا يك اولاد هـای خوب وبا تربيه تحويل بـه جامعه بدهد، زيرا كه چـه خوش گفته اند كه: بهشت زير پاي مادران اسـت. پس بر مـا لازم اسـت تا هميشه بـه اين گوهر زيبا ومقدس احترام داشته و عملي را انجام ندهيم كه باعث رنجش ايشان گردد. پس مـا چرا بـه پدر ومادر خود احترام نكنيم؟ مـا چرا تابع امر مادر يا از سخن هـای مادر بي اطاعتي كنيم؟ پس جوانان وخواننده گان ارجمند اميدوارم هميشه خادم مادر وجامعه خود باشيد.
و اميدوارم كه نظر تان را دراين مورد بيا نماييد پس جوانان عزيز تا بع امر مادر تان باشيد تا بهشت نصيب تان شود. و يک چيز ديگر را كه ياد آور شوم جوانان وعزيزان كه بـه پدر و مادر خود احترام نمي كند ويا تابع امر مادر خود نمي باشد و يا از امر مادر بي اطاعتي ميكند دليلش چيست؟ اميد وارم كه دليلش را بگويد كه چرا بي اطاعتي ميكند. مادر ای کسیکه اسانی و آسایش خودرا برای بزرگ کردن مـن فدا نمودی ای وجود مقدسی کـه شب ها بیخوابی…
پدرم و مادرم
میخواهم با اشکهایم گلی بپرورم
بـه رنگ خون دل
و بـه قامت هزاران دریغ و آه
ودر روز تولدت بر مزارت گذارم
پدرم و مادرم
دراین روز آهم را بنگر و دریغم را شاهد باش
هنوز باور ندارم کـه تـو رفته ای
هنوز دست احساس تـو را حس میکنم
چون تـو زنده ای