شغل های ساده اما پردرآمد کدامند؟ آیا میتوان راهی یافت که با صرف زمان کم، به سودی کلان دست پیدا کرد؟ اینها سوالاتی هستند که در یک جامعه مدرن به کرات پرسیده میشوند. چراکه با توجه به اقتصاد سرمایهداری، همه افراد تصمیم میگیرند تا از منابع خود، استفاده با ارزشتری داشته باشند.
در این راستا، نکته اینجاست که نحوه شناخت و یادگیری این مشاغل نیاز به اطلاعات معتبری دارد. به همین دلیل در این مقاله با ما همراه باشید تا لیستی از شغل های کمیاب و پردرآمد را در اختیارتان بگذاریم و کمی هم در مورد سرمایه اولیه، برای ورود به این مشاغل با شما صحبت کنیم.
چرا به شغل های ساده اما پردرآمد نیاز داریم؟
با توجه به تغییرات گستردهای که در اقتصاد جامعه و نیازهای مردمی بهوجود آمده، کمتر کسی است که به فکر داشتن یک شغل پردرآمد و ساده نیفتاده باشد. این موضوع بهقدری جدی است که همه افراد، روزانه با انبوهی از تبلیغات مختلف مواجه میشوند تا برای شروع کسب و کار خود اقدام کنند.
شغلهای ساده و پردرآمد به این دلیل از اهمیت زیادی برخوردار هستند که شرایط اقتصادی، مردم را مجبور به داشتن شغل دوم و سوم کرده است. حتی کسانی که نیازی به مشاغل دوم ندارند هم، باید فکری برای سرمایهگذاری کنند.
بنابراین؛ با درنظرگرفتن محدودیتهای زمانی و مشغلههای عمومی، باید شغلهایی وجود داشته باشند که در کنار مصرف انرژی و زمان محدود، بتوانند بیشتری بازدهی را در اختیار افراد یک جامعه قرار دهند. در ادامه بیشتر در مورد این مشاغل صحبت خواهیم کرد.
شغل های ساده اما پردرآمد به چند دسته تقسیمبندی میشوند؟
اگر بخواهیم مشاغل ساده و پردرآمد را به 2 دسته تقسیمبندی کنیم، به شغل های کمیاب و پردرآمد و شغل های پردرآمد با سرمایه کم میرسیم. دقت کنید که در زیرمجموعه هر یک از این دستهها، مشاغل مختلفی قرار میگیرند که در ادامه آنها را معرفی میکنیم.
معرفی مشاغلی که نیاز به سرمایه کلان ندارند!
کمتر کسی وجود دارد که به داشتن شغل پردرآمد با سرمایه کم علاقه نشان ندهد. زیرا چنین مشاغلی، هیچ نیازی به درگیرکردن نقدینگی ندارند و به همین دلیل، شروع آنها با ریسکهای بسیار محدودی همراه است. اما ذکر این نکته اهمیت دارد که این دسته از مشاغل، نیازمند مهارت و تجربه هستند. در ادامه یک لیست از آنها را منتشر کردهایم:
دیجیتال مارکتینگ: با توجه به پیشرفت فناوری، هر کسبوکاری برای زندهماندن، نیاز به فعالیت در بستر دیجیتال دارد. به همین دلیل، کسانی که بتوانند تولید محتوای موثر داشته باشند و به بازاریابی محتوا بپردازند، قادر خواهند بود تا بدون صرف سرمایه، به درآمد بسیار بالا دست پیدا کنند.
متخصص سئو (SEO): بهینهسازی موتورهای جستجو یک مهارت تخصصی و مهم است که باعث میشود تا وبسایتهای مختلف، در لیست نتایج اول جستجو قرار بگیرند. یادگیری این مهارت، ساده است و نیازی به سرمایه ندارد. البته باید اضافه کرد که درآمد افراد سئوکار، بسیار بالا است.
طراحی وب یا Web Design: طراحی سایت با وردپرس یک خدمت کاربردی و معروف دیگر است که بهعنوان شغل های ساده اما پردرآمد شناخته میشود. البته قبول داریم که برای یادگیری طراحی وب، باید زمان قابل توجهی را صرف کرد. اما بعد از کسب این مهارت، میتوانید بدون سرمایه صاحب یک شغل پر درآمد شوید.
بلاگری، اینفلوئنسری و تولید محتوا: تولید محتوا در شبکههای اجتماعی، یک شغل پر سود دیگری است که نیاز به سرمایه آنچنانی ندارد. این حرفه که بهعنوان شغل پردرآمد با سرمایه کم شناخته میشود، هواداران زیادی دارد و سالانه، افراد زیادی برای موفقیت در آن، تولید محتوا را استارت میزنند.
تولید محتوای متنی: اگر تجربه سرچ در گوگل را داشته باشید، قطعا با محتوای متنی و مقالات موجود در سایتهای مختلف مواجه شدهاید. پس این موضوع را در نظر داشته باشید که نویسندهها و تیمهایی که به تولید محتوای متنی میپردازند، قادر هستند تا بدون نیاز به سرمایه اولیه، به شغلی پر سود و فوقالعاده دست پیدا کنند.
تا چه اندازه با شغل های کمیاب و پردرآمد آشنا هستید؟
یکی دیگر از زیرمجموعههای شغل های ساده اما پردرآمد، مربوط به مشاغلی میشود که کمیاب هستند و دسترسی به آنها نیاز به تلاش و مهارت زیادی دارد. اما باید بگوییم که این مشاغل، درآمد بسیار بالایی دارند. بهطوری که در صورت موفقیت در آنها، تا سالهای سال از دغدغههای مربوط به مشکلات مالی رها خواهید شد. چند نمونه از این مشاغل را در ادامه معرفی کردهایم:
راهاندازی کسبوکار اینترنتی: یکی از روشهای شروع کسب و کار، فعالیت در بستر دیجیتال و به درآمد رساندن یک وبسایت است. دقت کنید که بهکمک این روش، امکان فروش انواع محصولات فیزیکی و دانلودی میسر میشود.
تریدر یا معاملهگر فارکس: اگر بخواهیم یکی از پردرآمد ترین شغل های جهان را به شما معرفی کنیم، باید از تریدرها برایتان بگوییم. این افراد که بهدلیل معامله در بازارهای بینالمللی به ثروت بسیار زیادی دست پیدا کردهاند، بهعنوان موفقترین انسانها در داشتن شغل های ساده اما پردرآمد شناخته میشوند. البته باید اشاره کرد که کسب مهارت و رسیدن به موفقیت در بازار فارکس، بههیچعنوان کار سادهای نیست.
برنامهنویسی: برنامهنویسی یک شغل مشهور، کاربردی و پرسود در سطح جهانی است که تسلط به آن موجب میشود تا کسب درآمد در تمام کشورهای دنیا، مثل آبخوردن آسان شود. البته ذکر این نکته لازم است که موفقیت در شغل برنامهنویسی، نیاز به تمرین، ممارست و پشتکار فراوانی دارد که هر کسی قادر به تحمل شرایط سخت آن نیست.
کارآفرینی: اگر زندگینامه یک کارآفرین موفق را مطالعه کنید، قطعا خواهید فهمید که کارآفرینی جزء شغل های ساده اما پردرآمد است که صرفا نیاز به کمی نوآوری دارد. باید گفت که اثرات مثبت این شغل بهحدی زیاد است که اقتصاد یک جامعه و شاغلشدن خیلی از افراد به آن بستگی دارد.
جمع بندی
اگر برای شروع کسبوکار خود بهدنبال شناخت شغل های ساده اما پردرآمد هستید، باید بگوییم که این مشاغل در 2 دسته کمیاب و بدون نیاز به سرمایه تقسیمبندی میشوند که انتخاب هر کدام از آنها، آینده مالی درخشانی را برایتان رقم خواهد زد.
در این راستا، از مهمترین و معروفترین این مشاغل میتوان به طراحی سایت، بهینهسازی موتورهای جستجو، تولید محتوای متنی، بلاگری، ترید در بازار فارکس و ارز دیجیتال، برنامهنویسی و راهاندازی کسبوکار اینترنتی اشاره کرد.