جستجو در پارس ناز

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

مجموعه : دکوراسیون
دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی 

دکوراسیون و چیدمان جذاب و جالب لیلا زن ایرانی که در قم زندگی می‌کند برای شما به نمایش درآمده هست که میتوانید از آن الگو بگیرید.پاسیو ها در خانه میتواند برای افراد خانه محیط جذاب و به دور از استرس باشد چون باغبانی کرردن برای روح و جسم بسیار خوب می باشد شما میتوانید از این طریق احساس آرامش خاصی در خانه ایجاد نمایید

 

 حضور پاسیو در فضای داخلی خانه پتانسیل بسیار خوبی برای نگه داری گیاهان در خانه بوجود می آورد. پاسیو مثل گلخانه عمل میکند و شرایط مساعدی برای گیاهان دارد.در این مقاله به خانه خانم لیلا احمدیان در قم رفتیم. او از نحوه تولید پاسیو و نگه داری گیاهان در خانه خود میگوید، با ما همراه باشید:

 

تور خانه سبز در یک نگاه

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

تعداد گیاهبان هاي خانه: ۲ نفر
شغل فرد مورد نظر: مهندس صنایع
موقعیت شهر: قم
متراژ فضای نگه داری گیاهان: پاسیو ۴ متر مربع
تعداد گونه هاي گیاهی: ۱۷ گیاه
مدت زمان حضور گیاهان در خانه: ۲ سال
هزینه تهیه گیاهان و گلدان هاي سفالی: کمتر از ۱ میلیون تومان

 

علاقه به گیاهان، ورود به فضای خانه

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

من و همسرم به علت علاقه به گیاهان تصمیم گرفتیم در پاسیو خانه مان گلخانه کوچکی درست کنیم. از ۲ سال پیش شروع به خرید گیاهان مختلفی کردیم.

 

ما محلات را گزینش کردیم

اکثرا گیاهان را از شهر محلات خریدیم به علت این که گیاهان آن طراوت، تنوع و قیمت مناسبی دارد.

 

کود خانگی برای تغذیه گیاهان آپارتمانی

از وسایل باغبانی خاصی بهره گیری نمیکنم و فقط ماهی یکبار کود آهن و پوسته تخم مرغ برای کوددهی و تغذیه گیاهان به کار میبرم. برای ایجاد رطوبت در پاسیو از دستگاه بخور سرد بهره گیری میکنم که باعث شادابی اکثر گیاهان شده هست.

 

گیاهان آپارتمانی خانه لیلا در پاسیو و فضای داخلی

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

کف پاسیو را چمن مصنوعی کردیم و در آن بیش از ۱۰ عدد کاکتوس و گیاهان گوشتی نگه داری می‌کنیم. گیاهانی مثل کاج نوئل، سینگونیوم، یاس، یوکا، حسن یوسف و تعدادی بنت قنسول، پوتوس، فیکوس برگ بیدی،شلفرا هست و در فضای نشیمن هم از گیاهان آپارتمانی دیگری مثل بنجامین، کاج مطبق و آگلونما نگه داری می‌کنیم.

 

پاسیو را چگونه ساختید؟

برای پاسیو شیشه مشجر بهره گیری کردیم و بطور کلی محیط بسته شد. ما به علت آب و هوای قم ترجیح دادیم اینکار را انجام دهیم و در تابستان به علت وجود آفتاب سوزان، از پرده هاي بامبو که در پاسیو نصب کردیم بهره گیری می‌کنیم‌.دو طبقه شلف برای گیاهان گوشتی و کاکتوس درست کردیم که از داخل خانه هم قابل مشاهده هست. گیاهان گوشتی نیاز به هفته اي یکبار آبیاری دارند. به علت علاقه اکثر به گیاه گوشتی، کمتر گیاه کاکتوس دارم.

 

نحوه تکثیر و آبیاری گیاهان در خانه لیلا

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

گیاهی به جز پوتوس تکثیر نکردم و آن هم تکثیر راحتی دارد. ما در دکوراسیون خانه ۶ گلدان پوتوس داریم. این گیاه نمای پاسیو را خوشگل کرده و در دکوراسیون نشیمن برای تزیین خانه و انرژی خوبی که دارد، از پوتوس بهره گیری کردیم. ولی سعی کردیم آن را در فضایی قرار دهیم که نور از پاسیو به انها برسد.

 

گل آگلونما نیاز به نور چندان ندارد و آن را در قسمت دور از پاسیو قرار داده ایم. گیاهان نیاز به غبارپاشی و آبیاری منظم دارند و هر کدام از آن ها را باید با روش مخصوص خودشان مراقبت کرد. برای مثال بنت قنسول را غبارپاشی نمی‌کنم ولی بنجامین را حتی گاهی روزی ۲ بار هم لازم هست که اسپری کنم. بقیه گیاهان آپارتمانی یک روز در بین و همین طور با دقت به فصلی که در آن هستیم، آبیاری و غبارپاشی می‌کنم.

 

تجربه خانواده در نگه داری گیاهان آپارتمانی

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

برای نگه داری از گیاهان از تجربه خانواده ام با دقت به تعداد گیاهانی که داشتند، بهره گیری کردم و خودم هم در مورد نحوه مراقبت از گیاهان مطالعه کردم.

 

پیشنهاد لیلا: گیاهان نیاز به دقت و زمان دارند

برای نگه داری از گیاهان وقت گذاشتن و دقت به انها برای نگه داری از گیاهان وقت گذاشتن و دقت به آن ها خیلی مهم هست و ایجاد مکانی که برای رشد گیاهان مناسب باشد، بسیار مهم هست. حضور گیاهان در خانه باعث میشود فضای داخلی نخانه، صمیمی تر و با نشاط تر باشد. در صورتی که به گیاهان آپارتمانی علاقه دارید و فضای مناسبی هم در خانه شما وجود دارد، پیشنهاد می‌کنم حتما گیاه را به خانه تان بیاورید‌. یک موسیقی خوشگل هم میتواند آن ها را شاداب کند.

 

آگلونما Chinese Evergreen

دکوراسیون زیبای پاسیو به سبک ایرانی

نور: غیر مستقیم و سایه

 

آبیاری: بر زمینه خشکی سطح خاک زمان آبیاری مشخص می‌شود/ اسپری برگی هر روز در تابستان

 

خاک: خاک برگ، ماسه ، پیت، خاک باغچه

 

کود دهی: کود محلول ۲ گرم در لیتر در بهار و تابستان دو هفته یک‌بار

 

تکثیر: قلمه ساقه بدون برگ یا برگدار در فصل بهار و تابستان، کاشت بذر و تقسیم ریشه در بهار

 

منبع: chidaneh.com