مهمترین عنصر دکوراسیون آشپزخانه، کابینت است و اولین چيزی که به چشم هر بینندهای میخورد کابینت آشپزخانه منزل شما است. در اصل کابینت معنی قفسه بندی میدهد که به منظور نگهداری لوازم و زیباتر شدن فضای منزل به کار میرود که سبکهای مختلفی مانند کلاسیک و نئوکلاسیک دارد.
و میتوان گفت آشپزخانهای وجود ندارد که بدون کابینت باشد، به همین دلیل است که برای انتخاب یک کابینت کاربردی باید دقت لازم را داشته باشیم. امروزه کابیت دارای سبکها و متریالهای گوناگونی هستند که بر اساس طراحی و دکوراسیون منزل میتوانید سبک مورد نظر خود را به مرحله اجرا برسانید.
امروزه دکوراسیون داخلی منزل بیش از پیش بین خانوادههای ایرانی مورد توجه قرار گرفته است و همین موضوع باعث شده است که دکوراسیون و سبکهای کابینت همیشه در حال بهروز شدن باشد، در گذشته اغلب کابینتها را از جنس چوب یا فلز میساختند اما امروز با متریالهای جدید تولید میشود و میتوانید بر اساس بودجه و سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کنید.
سبک کابینت کلاسیک به گونهای است که نمای اشرافی و سلطنتی به آشپزخانه شما میدهد. انواع کابینت کلاسیک معمولا بر اساس نوع درب و میزان چوب مصرفی به دو گروه چوبی و روکشدار (کابینت روکش چوب، کابینت ممبران، کابینت روکش پولیشی کلاسیک، کابینت رومی) دستهبندی میشود. توجه کنید که کابینت انزو در سبک کابینتهای مدرنتر جای میگیرد اما ساختاری مشابه کابینت ممبران دارد.
از ویژگیهای این سبک کابینت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کابینت کلاسیک چوبی یکی از خاصترین کابینت موجود در بازار است که همچنان از گذشته تاکنون محبوبیت خود را حفظ کرده است. کابینت چوب گران قیمتترين مدل کابینت در سبک کلاسیک است زیرا به علت استفاده از چوب طبیعی درختان، پر هزینه است. جنس بدنه این مدل کابینت از امدیاف سفید است و به طور کلی فقط برای جنس دربها از چوب طبیعی استفاده میشود.
کابینتهای کلاسیک روکشدار به چند دسته متفاوت تقسیم میشود که هر کدام دارای ویژگی، مزايا و معایبی است. به طور کلی بدنه اصلی این کابینتها از امدیاف سفید رنگ درجه یک است و در قسمت دربها از امدیاف خام و بدون روکش استفاده میشود که بعد از سایز شدن درب، توسط دستگاه سیانسی طرحهای مورد نظر حکاکی میشود و در مرحله بعد روکش مورد نظر بر روی دربها قرار میگیرد.
کابینت روکش چوب از جنس درختان طبیعی است. در این مدل از کابینت مغز کار امدیاف خام است که با لایهای از چوب طبیعی درختان سطح کار پوشش داده میشود قیمت این مدل کابینت، ارزانتر از تمام چوب است و ظاهری کاملا شبیه به کابینت تمام چوب دارد.
کابینت مدرن و کابینت کلاسیک دو سبک اساسی در کابینت آشپزخانه به شمار میرود که هر کدام طرفداران خاص خود را دارد. طراحان دکوراسیون منزل با تلفیق این دو سبک اساسی سبکی جدید را به وجود آوردهاند که به آن سبک نئوکلاسیک گفته میشود. در این سبک خبری از شلوغی سبک کلاسیک و سادگی سبک مدرن نیست بلکه تا حدودی از ویژگی هر دو سبک بهره میگیرد.
کابینتهای نئوکلاسیک در واقع نه به سادگی کابینتهای مدرن هستند و نه به پیچیدگی و طرحهای پر زرق و برق کابینتهای کلاسیک میباشند. کابینتهای نئوکلاسیک، طرحها و مدلهای نسبتا ساده دارند اما به سادگی کابینتهای مدرن نیز نیستند.
این کابینتها در واقع، هم طرح و مدلهای سنتی و کلاسیک دارند و هم آمیخته با سادگی کابینتهای مدرن هستند. کابینت نئوکلاسیک به این معنی است که شما آشپزخانهای با ویژگیهای کاملا مدرن خواهید داشت اما ظاهر کابینت به سمت و سوی سبک کلاسیک میرود که مطلوب خانوادههای ایرانی است.
این سبک از کابینت را در واقع در یک جمله این گونه میتوان تعریف کرد، پوستهی کابینت، کلاسیک بر روی امکانات مدرن کابینت نئوکلاسیک را به وجود میآورد. نئوکلاسیک، در عین شیک بودن دارای المانهای تزئینی ساده نیز است که نمای شیک و لوکسی ایجاد میکند.
سادگی این کابینت و تزئینات اندکی که در این سبک به کار رفته است باعث میشود که سالها از کابینت خود لذت ببرید، در کابینت نئوکلاسیک چوب طبیعی، یکی از رایجترین متریالی است که در ساخت نئوکلاسیک استفاده میشود، علاوه بر این چوب ضخیم و باکیفیت کابینت ممبران گزینه پرکاربردی در ساخت این نوع از کابینت است.
از ویژگیهای این سبک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در سبک نئوکلاسیک بیشتر رنگهای سرد و روشن استفاده میشود مانند خاکستری روشن، سفید، آبیسیر و … که رنگ سفید و خاکستری بیشترین رنگهای هستند که در آشپزخانه نئوکلاسیک کاربرد دارند و با این رنگها فضا روشنتر به نظر میرسد.
در آشپزخانه نئوکلاسیک از نورهای مخفی در بخش دکوری کابینت استفاده میشود تا کابینت و وسایل تزئینی جذابتر و بهتر به چشم بیاید.
اولین جنبه و مهمترین وجهه تفاوتی که این دو کابینت محبوب با هم دارند ظاهر و سبک آن هاست. کابینتهای ممبران دارای کنده کاریهایی هستند که انها را به سبک کلاسیک نزدیک میکند و برعکس کابینتهای انزو یک انحنا به سمت داخل روی دربشان دارند و معمولا بدون المانهای دکوراتیو هستند.
و سادگی آنها ویژگی ظاهری اصلی شان به شمار میرود. مدل کابینتهای انزو در کل به سبک مدرن نزدیک است. اگر سبک مدرن را میپسندید کابینت انزو را به شما پیشنهاد میکنیم، اگر آشپزخانهی بزرگتری دارید و عاشق سبک کلاسیک هستید بدون شک کابینت ممبران بهترین گزینه برای شماست.
از دیگر جنبههای ظاهری متفاوت بین انزو و ممبران میتوان به درخشان بودن و رفلکس داشتن انزو اشاره کرد در حالی که ممبران درخشان نیست. طرح و الگویی که برای هر کدام از این کابینتهای لوکس آشپزخانه زده میشود به کمک دستگاه سی ان سی بوده و از این نظر مشترک و مشابه هستند.
اما میزان زحمت و کاری که باید برای زدن طرح و الگوی روی کابینت ممبران انجام شود بسیار بیشتر است و به همین خاطر میتواند قیمت بالاتری هم داشته باشد. اگر به کابینتهایی نظیر کابینت آشپزخانه هایگلاس و پلیگلاس که ظاهری درخشان دارند علاقه دارید، کابینت انزو را انتخاب کنید!
متریالی که در اسکلت و بدنه این دو دسته کابینت به کار گرفته میشود ام دی اف است. طرح مشخص شده توسط دستگاه سی ان سی روی دربها زده شده و سپس روکش هر کدام روی بدنه ایجاد میشود.
در مورد کابینتهای ممبران روکش وکیوم ممبران توسط دستگاه پرس زده شده و روکشی که روی کابینتهای انزو قرار دارد به کمک رنگهای پلی اورتان یا مشابه آن زده میشود که ضخامت بالاتری دارد.
در واقع ضخامت ورقههای ممبران 16 تا 18 میلیمتر است در حالی که در کابینتهای انزو به خاطر اینکه رنگ مربوطه را به صورت چند لایه روی بدنه میکشند ضخامت میتواند 25 میلیمتر و یا حتی بیشتر باشد.
در صورتی که از رنگ با کیفیت در ساخت کابینتهای انزو استفاده شود میتواند قیمت بالاتری از ممبران داشته باشد با این حال که برای ساخت ممبران کنده کاری بیشتری صورت میگیرد اما از آن جا که متریال مورد استفاده انزو به طور کلی کمی گرانتر است معمولا هزینه سفارش و اجرای آنها هم بیشتر میشود،
برای دریافت مشاورهی رایگان و همچنین بررسی بیشتر با یک متخصص، میتوانید از طریق شمارهی ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ با مهندس میرزایی در تماس باشید و همچنین با مراجعه به سایت گریت کابینت از نمونهکارها دیدن فرمایید.
از آن جا که این دو مدل کابینت از نظر ظاهری بسیار متفاوت هستند و سبک خاص خود را دارند سلیقه افراد است که تعیین میکند کدام را باید برای آشپزخانه خود برگزینند. اگر میخواهید محیطی مدرن داشته باشید انزو بهترین گزینه و اگر میخواهید شخصیتی کلاسیک را به خانه خود بدهید ممبران بهتر است.
کابینتهای ممبران معمولا در رنگهای متنوعتری تولید میشوند اما انزو به خاطر درخشان بودنش معمولا سفید است تا بهتر بتواند نور را رفلکس کند. این ویژگی کابینتهای انزو سبب بزرگتر دیده شدن فضا میشود. در ضمن مدل انزو را میتوان برای آشپزخانههای کوچکتر هم نصب کرد در حالی که ممبران را باید در آشپزخانه متوسط و بزرگ نصب کرد.
قبل از هر چیز باید به این نکته اشاره کنیم که در کابینت ممبران هم مانند دیگر انواع کابینت، چوب طبیعی، ام دی اف و یا حتی نئوپان استفاده میشود. این مواد در آخر با نوعی ورق پی وی سی (ممبران) یا وکیوم، روکش میشوند. آن چیزی که شما امروزه به عنوان کابینت ممبران میشناسید در واقع نوعی کابینت کلاسیک و ابزار خورده میباشد.
کابینت انزو، نوعی از کابینت آشپزخانه وکیوم میباشد که مغزی آن از جنس ورق MDF است. در این کابینت با استفاده از تکنولوژی وکیوم، توسط دستگاه پرس وکیوم، روکش دلخواه بر روی آنها پرس میشود. نکته قابل توجه این است که کابینت وکیوم همان کابینت ممبران است که به نام کابینت وکیوم نیز شناخته شده است.
آشپزخانه شما قلب خانهتان است و طراحی درست و اصولی این محل تاثیر زیادی در زیبایی خانه شما دارد. اگر در انتخاب مدل کابینت خود مردد هستید، بودجهی کافی ندارید یا نمیدانید باید از چه کسی کمک بگیرید و به چه طراحانی اعتماد کنید،
میتوانید همه روزه از طریق شماره تلفن ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ با کارشناسان و طراحان گروه گریت کابینت در ارتباط بوده و از طریق سایت نمونه کارها و پروژههای انجام شده را مشاهده نمایید. همچنین با مراجعه به سایت شرکت کابینت گریت میتوانید از مشاورهی واتساپی و آنلاین رایگان ما بهرهمند شوید.