پارس ناز پورتال

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستند

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستند

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستند 

ستاره های پولدار زمان های نه چندان دور که دیگر در این دنیا نیستند . نشریه اقتصادی “فوربس” همه ساله فهرست شخصیت‌های فقیدی را منتشر می‌کند که هنوز بیشترین درآمدها را دارند. این نشریه بر اساس صحبت با متخصصان و بررسی برگه‌های مالیاتی بازماندگان این افراد فهرست خود را تنظیم کرده است.

 

مایکل جکسون

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستنددر صدر فهرست نشریه اقتصادی “فوربس” مایکل جکسون، خواننده بزرگ پاپ آمریکا قرار دارد با ۱۴۰ میلیون دلار درآمد. او که با عنوان “پادشاه پاپ” مشهور است، در سال ۲۰۰۹ درگذشت. مایکل جکسون از پنج‌سالگی وارد دنیای موسیقی شد و ۴۵ سال فعالیت کرد.

الویس پریسلی

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندپس از مایکل جکسون، الویس پریسلی، خواننده و هنرپیشه فقید آمریکایی قرار دارد. این “سلطان راک‌اند‌رول” که یکی از موفق‌ترین شخصیت‌ها در موسیقی آمریکا در قرن بیستم است، از اکتبر ۲۰۱۳ تا اکتبر ۲۰۱۴ در مجموع ۵۵ میلیون دلار درآمد داشته است. مرگ الویس پریسلی در سن ۴۲ سالگی به محبوبیت‌ او در میان هواداران‌اش خاتمه نبخشید و فروش آثار او همچنان ادامه دارد.

چارلز شولتس

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندچارلز شولتس، کاریکاتوریست فقید آمریکایی، در فهرست نشریه اقتصادی فوربس با ۴۰ میلیون دلار درآمد سالانه در رده سوم قرار دارد. این طراح بزرگ خالق اثر فراموش نشدنی کمیک “استریپ پیناتز” است. چارلز شولتس در سال ۲۰۰۰ میلادی در پی ابتلا به سرطان درگذشت.

الیزابت تیلور

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندالیزابت تیلور که بازیگری را از ۹ سالگی آغاز کرده بود، در دوران هنری‌اش برنده دوجایزه اسکار شد. این بازیگر یهودی‌تبار آمریکایی با بازی در فیلم‌هایی چون “کلئوپاترا”، “چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد” و “گربه روی شیروانی داغ” به یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین چهره‌های سینمای جهان تبدیل شد.

 

الیزابت تیلور با ۲۵ میلیون دلار درآمد سالانه مقام چهارم را در جدول نشریه اقتصادی فوربس یافته است.

باب مارلی

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندگرچه باب مارلی، خواننده رِگِی، ترانه‌سرا، نوازنده گیتار و فعال اجتماعی، در سال ۱۹۸۱ درگذشت، درآمد او در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است. باب مارلی از برجسته‌ترین چهره‌های معاصر جامائیکا است. او در ۳۶ سالگی درگذشت.

مرلین مونرو

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندمرلین مونرو بازیگر، خواننده و مانکن مشهور آمریکایی با ۱۷ میلیون دلار درآمد سالانه، در فهرست جدید نشریه اقتصادی فوربس در رده ششم قرار دارد. او ۵۲ سال پیش در اوج محبوبیت و در سن ۳۶ سالگی درگذشت.

 

دلیل رسمی مرگ وی “خودکشی در پی مصرف بیش از حد داروهای آرام‌بخش” اعلام شد. زیبایی و بی‌پروایی مریلین مونرو او را به نماد جذابیت جنسی در دهه ۱۹۵۰ میلادی تبدیل کرد.

جان لنون

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستند۳۳ سال پس از قتل جان لنون، خواننده، ترانه‌سرا و آهنگ‌ساز گروه بیتلز در نیویورک، هنوز درآمد سالانه او ۱۲ میلیون دلار است و به همین دلیل در رده هفتم نشریه فوربس قرار دارد. او که از اعضای موسس گروه بیتلز بود در خانواده‌ای کارگری در لیورپول بریتانیا به دنیا آمد و در همان شهر نیز رشد کرد.

آلبرت اینشتین

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندآلبرت اینشتین که در سال ۱۹۵۵ به مرگ طبیعی درگذشت، در سال ۲۰۱۴ میلادی ۱۱ میلیون دلار درآمد داشته و به همین دلیل در رده هشتم نشریه فوربس قرار دارد. این دانشمند آلمانی فیزیک و صاحب “نظریه نسبیت” در سال ۱۹۲۱ جایزه نوبل فیزیک را به خاطر خدمات‌اش به فیزیک نظری دریافت کرد.

تئودور گایزل

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندتئودور گایزل که کارتونیست و داستان‌نویس کودکان بود در سال گذشته میلادی ۹ میلیون دلار درآمد داشته است. این نویسنده آمریکایی ۴۶ کتاب کودک منتشر کرد که اغلب شخصیت‌های آنها تخیلی و شعرگونه بودند. تئودور گایزل که در سال ۱۹۸۴ برنده جایزه پولیتزر شد، در سال ۱۹۹۱ در گذشت.

بروس لی

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندبروس لی که در ۲۷ نوامبر سال ۱۹۴۰ در محله چینی‌های سانفرانسیسکوی آمریکا به دنیا آمده بود، در سال ۱۹۷۳ در پی یک تومور مغزی درگذشت. او استاد هنرهای رزمی، بنیادگذار سبک رزمی “جیت کان دو” و بازیگر سینما بود. درآمد او در سال ۲۰۱۴ برابر ۹ میلیون دلار بود.

استیو مک‌کوئین

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستند۳۰ سال پس از مرگ استیو مک‌کوئین، او هنوز به عنوان “سلطان خونسردی” مشهور است. استیو مک‌کوئین که در سال ۱۹۶۶ به خاطر بازی در فیلم “دانه‌های شن” نامزد دریافت جایزه اسکار شد، در سال ۲۰۱۴ میلادی درآمدش ۹ میلیون دلار بوده است. از فیلم‌های مشهور او “پاپیون” و “فرار بزرگ” بودند.

جیمز دین

ستاره های پولداری که دیگر در این دنیا نیستندجیمز دین در سال ۱۹۵۵ هنگامی که فقط ۲۴ سال داشت در پی یک حادثه رانندگی کشته شد. حدود ۶۰ سال پس از مرگ جیمز دین، او هنوز بر طبق جدول نشریه اقتصادی فوربس هفت میلیون دلار در سال درآمد دارد. این بازیگر آمریکایی تحصیل کرده رشته تآتر در دانشگاه یوسی‌ال‌ای آمریکا و نامزد دو اسکار بازیگری بود.