در بیوگرافی انوشه انصاری آمده رئیس انجمن گردانندگان کمپانی فناوری ارتباط از راه دور (TTI)، مهندس، کاوشگر و کارآفرین ایرانی-آمریکایی در تاریخ 21 شهریور 1345 و در مشهد به دنیا آمد. وی نخستین زن گردشگر فضایی، نخستین ایرانی تبار، نخستین زن مسلمان و دومین فضانورد فارسی زبان می باشد که به فضا سفر کرده است.
انوشه انصاری در سن 7 سالگی و در مدرسه فرانسوی به اسم ژان دارک در شهر تهران ثبت نام کرد. شرایط تحصیل در این مدرسه به گونه ای بود که نصفی از روز به زبان فارسی و نصف دیگر به زبان فرانسه درس داده می شد.
سپس در سال 1363 و در سن 18 سالگی به همراه خانواده به ایالات متحده آمریکا نقل مکان نموده و در مقطع دبیرستان در ویرجینیای شمالی، دریاچه برادوک مشغول به تحصیل می گردد.
خانم انصاری از دانشگاه جورج میسون در فیرفکس، ایالات متحده ویرجینیا و در رشته علوم کامپیوتر و مهندسی برق الکترونیک در مقطع لیسانس فارغ التحصیل گردیده است.
در بیوگرافی انوشه انصاری آمده که از دانشگاه جورج واشنگتن در رشته الکترونیک مدرک فوق لیسانس خود را اخذ نموده است. وی با گذشت چند سال در دانشگاه سوئین بورن در رشته ستاره شناسی و در مقطع فوق لیسانس تحصیلات خود را به پایان رساند.
سپس در شرکت مخابراتی MCI مشغول به کار شد که زیر مجموعه شرکت بزرگ ورایزون بود. البته ورود خانم انصاری به این شرکت، زندگی اجتماعی و خصوصی وی را تغییر داد. در نهایت دو پتنت و چندین مقاله جهت کار روی گره های یک شبکه بیسیم و عملگرهای اتوماتیک انجام داد.
در بیوگرافی انوشه انصاری آمده قبل از ازدواج با نام انوشه رئیسیان شناخته می شد که بعد از تشکیل زندگی مشترک با حمید انصاری نام خانوادگی خودش را تغییر داد. وی در دوران کودکی تحت تاثیر مادربزرگ و پدربزرگش قرار گرفت.زیرت مادر بزرگ وی شخصی فعال در حوزه حقوق زنان لیبرال به شمار می رفت و بیشتر مواقع به خانم انصاری توصیه می کرد که در رشته های مهندسی یا پزشکی به تحصیل بپردازد.
مادربزرگ و پدربزرگ از همان دوران کودکی بر استقلال مالی وی تاکید داشتند با هوش مالی خانم انوشه را رشد و ارتقاء دهند. البته والدین این نوابغ ایرانی در سن 5 سالگی اش از هم طلاق گرفتند. خانم انوشه سختی دوران کودکی را با پناه بردن به شب های پرستاره تحمل می کرد و در فکر سیاره ها بود که آرامش خاصی به او می داد.
همانگونه که قبلا اشاره شد خانم انصاری از همان دوران کودکی به علوم و ریاضیات علاقه ی زیادی داشت و در هر دو حوزه موفق عمل کرد. البته علت موفقیت وی علاوه بر تلاش می توان تاثیر هوش ریاضی و منطقی بالای خانم انوشه دانست. زیرا وی به طور مستمر مورد تحسین و تایید معلمانش قرار می گرفت.
هم اکنون نیز به عنوان یکی از موفق ترین طراحان ایستگاه و شاتل های فضایی به دنیای علم معرفی شده است. این نابغه در دوران کودکی همیشه خود را در حال پرواز به سوی ستارگان و دنیای کهکشان تصور می نمود. وی به نجوم علاقه مند بوده و قدرت درک، پردازش و تجزیه بصری بالایی داشت که از هوش فضایی او خبر می داد.
خانم انصاری در مقطع ابتدایی از توانایی های چشمگیری در حوزه ورزش برخوردار بود که هوش حرکتی بالای وی را نشان می داد. البته این هوش در دوران بزرگسالی به وی بسیار کمک کرد و از این طریق آمادگی های لازم جهت سفر به ایستگاه بین المللی فضایی را کسب نمود.
در بیوگرافی انوشه انصاری آمده که وی به همراه آقای حمید انصاری در شرکت مخابراتی MCI کار می کرد. این دو نفر در سال 1369 و در سن 24 سالگی خانم انوشه با یکدیگر ازدواج کردند. این زوج چند سالی است که در پلانو ایالت تگزاس آمریکا اقامت دارند.
باتوجه به بیوگرافی انوشه انصاری، این نابغه ایرانی فعالیت خود را بعد از اخذ مدرک تحصیلی به همکاری با شرکت های بزرگی از جمله MCI و COMSAT آغاز نمود. سپس پروژه های موفق دیگری را در این شرکت ها به اجرا درآورد. وی به همراه همسر و برادر شوهرش شرکتی به اسم TTI (تله کام تکنولوژی) بنا نهاد که فعالیت آن در حوزه تامین تجهیزات لازم برای شبکه های کامپیوتری بود.
البته این کمپانی در سال 2000 توسط سنوز نتورک به مبلغ 550 میلیون دلار خریداری شد. به محض واگذاری کمپانی TTI این خانواده شرکت دیگری به اسم پرودی تاسیس نموده که ریاست، مدیرعاملی و فعالیت آن زیر نظر خانم انوشه است. هدف از راه اندازی این شرکت ایجاد ناوگانی از فضاپیماهای تجاری گردشگران فضایی جهت اعزام افراد به ارتفاعات زیرمداری می باشد.
علاقه خانم انصاری به فضانوردی از همان دوران کودکی و زمانی که در ایران بود شکل گرفت. این حس در دوران نوجوانی و جوانی با او بزرگ شد و مدام رویای سفر به فضا را در فکر خود می پروراند.
همچنین علاقه این نابغه قبل از پرواز فضایی اش قابل رویت بود تا جایی که به همراه برادر شوهرش به بنیاد X pirize کمک چند میلیون دلاری کرد. این سازمان غیرانتفاعی به برگزاری مسابقاتی می پرداخت و نوآوری هایی به نفع بشریت را تشویق می نمود.
خانم انصاری در سال 2006 این شانس را کسب کرد که با پروژه Space Adventures همکاری داشته باشد. این پروژه با روسیه قرارداد می بندد که شهروندان خصوصی به ایستگاه بین المللی فضایی برای پرواز بفرستد. این نابغه ایرانی که سال ها به فکر پرواز به فضا بود از فرصت استفاده کرده و برنامه آموزش فضانوردان در طول 6 ماه و در روسیه را آغاز نمود.
وی یک هفته قبل از تولد 40 سالگی اش به همراه مایکل لوپز از ایالات متحده (مهندس پرواز) و میخائیل تیورین از کشور روسیه (فرمانده) به فضا پرتاب شد. خانم انصاری نخستین زن گردشگر فضایی، نخستین زن با استفاده از سرمایه خود و 4مین کاوشگری بود که فضا رفت.
انوشه انصاری بعد این سفر تصمیم گرفت که اکتشافات فضایی بیشتری را در دسترس مردم عادی قرار دهد. پس همکاری خود را با آژانس فضایی روسیه و شرکت Space Adventures جهت ایجاد ناوگانی از اسباب نقلیه فضایی زیر مداری و با هدف بهره وری تجاری جهانی شروع کرد.
یکی از آرزوهای این کارآفرین و تاجر ایرانی، عادی نمودن سفر به فضا و توسعه این علم برای همه مردم جهان است. وی به مدت 8 روز در ایستگاه فضایی بین المللی اقامت داشت و تصمیم گرفت برای آژانس فضایی اروپا، مجموعه ای از آزمایش ها را انجام دهد.