پارس ناز پورتال

انواع سایز مینی کیس

انواع سایز مینی کیس

بدون شک می‌دانید که کیس‌های کامپیوتر در سایزهای مختلفی طراحی و ساخته می‌شوند. امروزه کیس‌های سایز کوچک طرفداران بسیار زیادی دارند. اغلب کسانی که می‌خواهند فضای زیادی بر روی میز داشته باشند، از این کیس‌ها استفاده می‌کنند.

 

گیمرها نیز به دلایل مختلف تمایل به استفاده از مینی‌کیس دارند. مینی‌کیس‌ها در سال 1960 به دنیای کامپیوتر معرفی شدند که تمام امکانات سایز بزرگ را دارند. اندازه این محصول از مین فریم‌ها کوچکتر و از میکروکامپیوترها بزرگتر است. ما در این مطلب سعی داریم تا شما را با انواع سایز مینی کیس آشنا کنیم.

انواع سایز مینی کیس

مینی کیس چیست؟

 

شاید این سوال ذهن شما را نیز درگیر کرده است که مینی کیس چیست Mini Caseها مشابه کیس‌های معمولی هستند و تنها تفاوتشان در سایز است. برندهای مختلفی در این زمینه فعالیت دارند و هر کدام برای معرفی سایز آنها نام به خصوصی برای محصولات خود انتخاب کرده‌اند.

 

این محصولات در دسترس هستند و تعمیرات آنها به راحتی انجام می‌شود. این کیس‌ها اغلب به صورت استوک وارداتی به ایران عرضه می‌شوند و به دلیل قیمت مناسب طرفداران زیادی دارند. جمع و جور بودن آنها مزیت بسیار خاصی است که برای افراد در کسب و کارهای مختلف بسیار حائز اهمیت است.

 

انواع سایز مینی کیس

 

همانطور که می‌دانید محصولات متنوعی در بازار در این زمینه وجود دارد که هر فرد با توجه به نیاز خود می‌تواند کیس مناسبی انتخاب کند. بسیاری از برنامه‌نویسان، انیماتورها و … اغلب در کنار لپ‌تاب خود به یک کیس قدرتمند نیز نیاز دارند که Case‌های با ابعاد کوچک بیشتر به کارشان می‌آید. ما به چند مورد از سایزهای این محصولات قدرتمند و در عین حال کم حجم اشاره می‌کنیم.

 

سایز اولترا اسلیم

اگر دنبال کوچکترین سایز کیس هستید، باید به دنبال سایز اولترا اسلیم باشید. این کیس‌ها را به دلیل حجم بسیار کوچک می‌توان به راحتی جابجا کرد. محصولاتی در بازار به اندازه یک دفتر مربعی وجود دارد.

 

لازم به ذکر است که مادربرد بسیار قدرتمندی بر روی آنها نصب می‌شود، اما امکان نصب کارت گرافیکی قدرتمند وجود ندارد. این محصولات را می‌توان با لپ‌تاب‌های اولترابوک مقایسه کرد، چراکه شباهت بسیار زیادی دارند. با توجه به حجم کم تعداد پورت‌های این محصولات کمتر است.

 

سایز SFF

از پرطرفدارن Caseهای بازار امروز، کیس‌هایی با سایز SFF است که قدرت سخت افزاری بسیار بالایی دارند. این سایز مینی کیس هم برای کار در یک شرکت و یا کار در منزل گزینه بسیار معقولی است. مادربردهایی که برای این محصولات استفاده می‌شود، در فرم Mini-ITX هستند.

 

نکته قابل توجه استفاده از کارت‌های گرافیکی تخصصی در این مجموعه است که باید با سایز مناسب نصب شوند. تعداد پورت‌های این محصول نیز نسبت به مدل قبلی بیشتر است. بدنه این کیس‌ها بسیار محکم هستند و می‌توان از آنها به عنوان پایه مانیتور استفاده کرد.

 

شما می‌توانید برای مدیریت اطلاعات از این محصولات استفاده کنید. مینی کیس 8300 هزاره سیستم گزینه مناسبی برای این کار است.

 

مینی تاور

از انواع سایز مینی کیس می‌توان به مینی تاورها اشاره کرد که در یک بازه زمانی به سرعت جایگزین کیس‌های فضاگیر شدند. بدون شک صرفه‌جویی در هزینه هم در کنار صرفه‌جویی در فضا مسئله مهمی است که کاربران زیادی به آن توجه دارند.

 

قیمت این کیس‌ها بسیار مناسب‌تر از تاورها هستند که دلیل اصلی آن تفاوت سخت افزارهای داخلی است. به عنوان مثال در این محصولات از مادربردهای Micro ATX استفاده می‌شود که قیمت نازل‌تری نسبت به مادربردهای ATX دارند.

 

مزایای مینی کیس‌ها

 

انواع سایز مینی کیس

دلیل گسترش مینی کیس‌های مختلف در بین کاربران مختلف، وجود مزایای مختلف است که در این مجال به چند مورد از آنها اشاره می‌کنیم. مصرف انرژی کم، وزن پایین، نصب آسان، اشغال کمترین فضا و … از جمله مزایای این محصولات می‎‌باشد.

 

این Caseها به دلیل طراحی زیبا و ظریف مناسب کارهای شخصی هستند و نباید از قیمت مناسب آن غافل بود. برای کسانی که کارهای تخصصی با کامپیوتر انجام نمی‌دهند، بهترین گزینه استفاده از انواع سایز مینی کیس با قیمت مناسب است.

 

جمع بندی

 

انتخاب یک کیس مناسب برای کامپیوتر در خانه و محیط کار به سلیقه فرد بستگی دارد، اما مزایای کیس‌هایی با ابعاد کوچک افراد زیادی را به سمت خود کشانده است. در این مطلب شما با انواع سایز مینی کیس آشنا شدید تا در صورت نیاز بتوانید محصول مناسبی را از یک مرجع معتبر تهیه کنید.

 

سایز اولترا اسلیم، SFF، مینی تاور و … در این مطلب معرفی شد و به مزایای آنها اشاره شد.شما برای تهیه یک مینی کیس مناسب می‌توانید به سایت هزاره سیستم مراجعه کنید و با مشاورین سایت برای انتخاب یک محصول مناسب در ارتباط باشید.