پارس ناز پورتال

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

کسب درآمد از اپلیکیشن دغدغه همه برنامه نویس‌ها و توسعه‌دهندگان است. همه برنامه نویس‌ها نگران این هستند که بعد از طراحی اپلیکیشن آیا اپلیکیشنی که ساخته‌اند موفق خواهد بود و درآمدی برای آنها خواهد داشت یا خیر. اگر شما هم به دنبال کسب درآمد از اپلیکیشن هستید، این مقاله برای شماست، تا آخر با همراه باشید تا به شما بگوییم چطور از اپلیکیشن‌تان درآمد کسب کنید.

 

1- کسب درآمد از طریق مخاطبان‌تان

 

امروزه هر شرکتی یا برندی تصمیم به ساخت اپلیکیشن گرفته و برای ارائه خدمات خود از اپلیکیشن استفاده می‌کند. کاربران زیادی هم برای خریدهای خود یا دریافت خدمات مختلف از اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند. شرکت‌ها هم از کاربران خود اطلاعاتی مانند ایمیل، شماره تلفن، آدرس و… را جمع آوری می‌کنند.

 

استراتژی کسب درآمد از طریق مخاطب یک استراتژی بلند مدت و بر پایه جمع آوری اطلاعات از کاربر و بازاریابی از طریق آن اطلاعات است. نکته‌ مهمی که در این روش وجود دارد، رعایت حریم خصوصی و در نظر گرفتن رضایت کاربر برای اجرای این استراتژی است. شرکت ‌های مختلف با جمع آوری داده‌ های با ارزش و مفید از کاربران اقدام به فروش آنها می‌کنند و به این ترتیب به درآمد می‌رسند.

 

2- تبلیغات درون برنامه‎ای برای کسب درآمد از اپلیکیشن

 

رایج‌ترین و ساده‌ترین راه کسب درآمد از طراحی اپلیکیشن‌ استفاده از تبلیغات است. شما ساخت اپ را به پایان رساندید و بعد از مدتی مخاطبان و کاربران اپلیکیشن‌تان افزایش یافته است، در این هنگام افراد و شرکت‌های گوناگون برای تبلیغ خدمات شان، به شما مراجعه خواهند کرد.

 

شما تبلیغات آنها را در اپلیکیشن نمایش می‌دهید و در ازای کلیک‌هایی که بر روی تبلیغ شده است و میزان بازدید‌های آن تبلیغ مبلغی را دریافت خواهید کرد. قالب‌هایی را برای بهتر اجرا کردن این استراتژی برای شما شرح داده‌ایم:

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

رایج‌ترین و ساده‌ترین راه کسب درآمد از اپلیکیشن‌ها استفاده از تبلیغات است

* تبلیغات در ازای دریافت پاداش

در این روش، کاربر یک اپلیکیشن برای باز کردن مرحله‌ای از بازی، برای دسترسی به قسمتی از اپلیکیشن و یا برای افزایش سکه باید تبلیغاتی را تماشا کند. این تبلیغات اغلب شامل ویدیوهای 30 ثانیه‌ای هستند.

 

* بنرها

احتمالا تبلیغاتی بنری را در بالا یا پایین یک اپلیکیشن دیده‌اید. بنر‌ها یکی از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین نوع تبلیغات در سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها هستند و برای کسب درآمد از اپلیکیشن به کار برده می‌شوند. با این حال برای تاثیر‌گذاری یک بنر نیاز به خلاقیت، تمرکز و طراحی دقیق می‎باشد.

 

بنر‌ها گاهی اوقات برای کاربران آزار دهنده هستند، به این دلیل که بخشی از محتوایی که کاربران درحال تماشای آن هستند را می‌گیرد و اجازه دیدن و یا مطالعه آن را نمی‌دهد. بنابراین هنگام نمایش بنر تبلیغاتی دقت کنید که برای کاربران آزار دهنده نباشد.

 

* تبلیغات بینابینی یا Intrestitial Ads

تبلیغاتی هستند که به صورت یک پنجره ظاهر می‌شوند و کل محتوایی که کاربر در حال تماشای آن بود را می‌گیرد و پنهان می‌کند. این نوع تبلیغات نسبت به تبلیغات بنری، بیشتر جلب توجه می‌کند و مخاطب بیشتری جذب می‌کند. کاربران اپلیکیشن قادر هستند با لمس کردن علامت ضربدر x تبلیغات را ببندند و یا بر روی تبلیغات کلیک کرده و به سایت یا لینکی که تبلیغ دهنده قرار داده است هدایت شوند.

 

* تبلیغات بومی یا Native Asd

تبلیغات بومی نوعی از تبلیغات است که برای جلوگیری از نادیده گرفته شدن تبلیغ توسط کاربر استفاده می‌شود. به این صورت که سعی می‌کنند محتوای تبلیغی را مانند سایر مطالب سایت یا اپلیکیشن طراحی و میان آنها قرار دهند، به این ترتیب کاربران زیادی بر روی تبلیغ کلیک خواهند کرد.

 

نکته‌ مهم در این روش  کسب درآمد از اپلیکیشن این است که در این روش اگر مشخص نکنید که محتوای مورد نظر یک تبلیغ است، ممکن است نارضایتی کاربر از برند شما را به همراه داشته باشد.مدیران سایت‌ها یا اپلیکیشن‌ها برای جلوگیری از این اتفاق، سعی می‌کنند محتوای تبلیغاتی را به صورتی از بقیه محتواها جدا کنند که هم کلیک زیادی داشته باشد و هم کاربران رضایت داشته باشند.

 

در اغلب موارد برای مشخص کردن محتوای تبلیغاتی معمولا عبارات ADS ، ویژه، حمایت شده توسط و توصیه شده برای شما را در کنار آن درج می‌کنند، اما اندازه این عبارات مخصوصا عبارت ADS به قدری نیست که در نگاه  اول توسط کاربر مشاهده شود و به همین دلیل ممکن است که کاربر بر روی تبلیغ کلیک کند.

 

3- خرید‌های درون برنامه‌ای

 

اگر برنامه خود را به صورت رایگان منتشر کرده‌اید، یکی از استراتژی‌های کسب درآمد از ساخت اپلیکیشن می‌تواند خرید‌های درون برنامه‌ای باشد. در این روش، اپلیکیشن به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار می‌گیرد، اما کاربران برای دسترسی به ویژگی‌های اضافی باید هزینه‌ای پرداخت کنند. مانند برخی بازی‌های موبایلی که به محض تمام شدن سکه‌ها صفحه‌ای برای خرید سکه با پول واقعی را به کاربران نمایش می‌دهند.

 

4- مدل‌های Freemium برای کسب درآمد از اپلیکیشن

 

مدل Freemium در واقع ترکیب عبارات Free+Premium است.  در این مدل کسب‌ و کار، شما یک نسخه رایگان از اپلیکیشن را با ارائه برخی ویژگی‌ها عرضه می‌کنید و یک نسخه پریمیوم هم باید عرضه کنید تا کاربرانی که می‌خواهند به ویژگی‌های پیشرفته‌تری دسترسی داشته باشند، آن را خریداری نمایند. در این استراتژی کسب درآمد از اپلیکیشن، باید طوری خدمات خود را عرضه کنید که این اپلیکیشن برای همه کاربران جذاب باشد، نه فقط برای کاربران پریمیوم یا پولی.

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

مدل Freemium در واقع ترکیب عبارات Free+Premium است

 

5- بازاریابی ایمیلی و پیامکی برای کسب درآمد از اپلیکیشن

 

مطالعه گروه Radicati نشان می‌دهد که مردم روزانه حدود 196 میلیارد ایمیل ارسال می‌کنند که این تعداد، 109 ایمیل از نوع تجاری است. با توجه به این آمار، می‌توان فهمید که ایمیل‌ها بخش بزرگی از دنیای تجارت و بازاریابی هستند. ایمیل‌ها، مقرون به صرفه هستند، مستقیم ارسال می‌شوند، قابل تنظیم شدن هستند و اقدام محور هستند، بنابراین می‌توان گفت بازاریابی یک روش محبوب برای کسب درآمد است.

 

بر اساس داده‌های آمار پیامکی، 48.7 میلیون نفر در سال 2020 پیامک‌های تبلیغاتی یا تجاری دریافت کردند. حدود 30 درصد از این افراد به پیامک‌ها پاسخ می‌دهند و از حدود 50 درصد پاسخ دهندگان اقدام به خرید خواهند کرد. همچنین پیامک‌ها دارای نرخ پاسخگویی بالا، بسیار در دسترس و مقرون به صرفه هستند.

 

همه این آمارها نشان از تاثیرگذاری بسیار زیاد بازاریابی ایمیلی و پیامکی در کسب درآمد از طراحی اپ دارد. با استفاده از بازاریابی ایمیلی و پیامکی قادر هستید تا پیامک یا ایمیلی را که مربوط به برندی دیگر است به مشترکین خود ارسال کنید، با انجام این کار آن برند‌ها در ازای تبلیغ آنها به شما پول خواهند داد.

 

6- کسب درآمد از اپلیکیشن به روش حمایت و مشارکت

 

روش حمایت و مشارکت با نام‌های Sponsorship و Partnership نیز شناخته می‌شود. اسپانسرشیپ در واقع همان حمایت کننده مالی است که هزینه‌های کسب ‌و کار شما را برعهده می‌گیرد و شما به عنوان صاحب کسب ‌و کار باید آن محتوا یا برندی که اسپانسر شما شده است را تبلیغ کنید و در اپلیکیشن قرار دهید.

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

اسپانسرشیپ در واقع همان حمایت کننده مالی است

مفهوم پارتنرشیپ هم به معنای شراکت با یک کسب‌وکار دیگر برای ایجاد یک کمپین بازاریابی است تا هر دو طرف در آن سود داشته باشند. این می‌تواند قرار دادن محصولات برند‌های دیگر یا به اشتراک گذاشتن لینک‌های آنها باشد.

 

7- اپلیکیشن‌های پولی

 

در هفتمین استراتژی کسب درآمد از ساخت اپلیکیشن، شما باید یک اپلیکیشن پولی ارائه دهید و به صورت رایگان در دسترس افراد قرار ندهید. شما باید یک ارزش کاربردی و منحصر به فرد را ارائه دهید تا کاربران هزاران اپلیکیشن رایگان را به اپلیکیشن شما ترجیح دهند.

 

8- اپلیکیشن بدون تبلیغات

 

برای کسب درآمد از اپلیکیشن با این روش، شما یک اپلیکیشن رایگان ارائه می‌دهید که دارای تبلیغاتی مختلفی در درون آن است. در این صورت باید یک نسخه بدون تبلیغات از اپلیکیشن ارائه دهید تا کاربران در صورت تمایل نسخه بدون تبلیغات را خریداری نمایند. مانند فیلترشکن‌های مختلف که دارای تبلیغات هستند و برای اینکه از دست این تبلیغات راحت شوید باید نسخه پولی فیلترشکن را خریداری نمایید.

 

9- استراتژی برچسب سفید یا White Label

 

در این روش یک برنامه یا اپلیکیشن توسط شرکت B فروخته می‌شود و توسط یک مشتری خریداری می‌شود. اما اپ توسط شرکت طراحی اپلیکیشن صورت گرفته است. در واقع این روش به این صورت که یک اپلیکیشن توسط یک شرکت ساخته می‌شود و توسط چندین فروشنده فروخته می‌شود، فروشنده‌ها هم نام تجاری خود را از روی اپلیکیشن برمیدارد و نام تجاری درخواستی مشتری را قرار می‌دهد.

 

10- افیلیت مارکتینگ و استراتژی تولید سرنخ

 

افیلیت مارکتینگ امروزه توسط کسب ‌و کارهای زیادی اجرا می‌شود و شما هم می‌توانید برای کسب درآمد از اپلیکیشن از آن استفاده کنید. نحوه کار افیلیت مارکتینگ به این صورت که به عنوان مثال شما لینک برخی از محصولات یک فروشگاه مانند آمازون را در سایت یا اپلیکیشن خود قرار می‌دهید، هرکاربری که از طریق سایت یا اپلیکیشن شما روی آن لینک‌ها کلیک کند و در سایت آمازون محصول مورد نظر را خرید نماید، درآمدی به شما تعلق می‌گیرد.

10 استراتژی برتر کسب درآمد از اپلیکیشن در 2022 که باید بدانید

یکی از روش‌های رایج کسب درآمد از اپلیکیشن افیلیت مارکتینگ است

Lead Generation یا تولید سرنخ به این معنا است که کاری کنید افراد مختلف در مورد اپلیکیشن‌ شما یک آگاهی و علاقه نسبی پیدا کرده باشند و بخواهند در مورد اپلیکیشن و خدمات شما بیشتر بدانند. محبوب‌ترین مکان‌ها برای تولید سرنخ فیسبوک، لینکدین و اینستاگرام است.

 

در این مقاله انواع راه‌هایی که منجر به کسب درآمد از اپلیکیشن می‌شود، توضیح داده شد. اگر شما هم راه‌های دیگه‌ای برای کسب‌درآمد از اپلیکیشن می‌دانید، در قسمت دیدگاه‌ها با ما درمیان بگذارید.

 

شرکت کیان تجارت

شرکت کیان تجارت یک شرکت طراحی اپلیکیشن است که با جدیدترین تکنولوژی های روز اپ در زمینه های مختلف طراحی می کند. یکی از ویژگی های اپ هایی که توسط کیان تجارت طراحی می شود این است که بستر کسب درآمد از اپ را برای شما فراهم می کند.

 

طی جلساتی که با کارفرما برگزار می شود نوع کسب درآمد از اپ بررسی کارشناسی می شود و بهترین راه به شما پیشنهاد خواهد شد. اگر به دنبال طراحی اپلیکیشن و کسب درآمد از آن هستید با شماره 02188230063 تماس بگیرید تا کارشناسان کیان تجارت شما را راهنمایی کنند.