جستجو در پارس ناز

بیوگرافی علیرضا معتمدی کارگردان، نویسنده ایرانی | عکس

بیوگرافی علیرضا معتمدی کارگردان، نویسنده ایرانی | عکس

بیوگرافی علیرضا معتمدی 

در این پست بیوگرافی علیرضا معتمدی را به اشتراک گذاشته ایم. علیرضا معتمدی کارگردان، نویسنده و بازیگر ایرانی زاده 1357 در شهر اصفهان است. وی نویسنده های فیلم های معروف از جمله “صحنه جرم، ورود ممنوع”، “هفت رنگ” و “متل قو” می باشد. همچنین اولین فیلم او در سال 1396 به اسم “رضا” را کارگردانی نمود که در 36 مین جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته شد.

 

علیرضا معتمدی کیست؟

علیرضا معتمدی از جمله هنرمندان مطرح ایرانی هم سن انقلاب بوده که مسیر حرفه ای و هنری خود را با روزنامه نگاری شروع کرد. سپس با گذشت بازه زمانی مشخص به نگارش فیلمنامه می پردازد و در کارنامه هنریش فیلمنامه نویسی فیلم های مختلفی از جمله “روزهای اعتراض”، “صحنه جرم، ورود ممنوع”، “متل قو” و “آقای هفت رنگ” را انجام می دهد. آقای معتمدی تحصیلات خود را در رشته ادبیات فارسی به پایان رسانده است.

 

زندگینامه علیرضا معتمدی

علیرضا معتمدی این بازیگر برجسته ایرانی در فیلم هایی از جمله “دختری بنام تندر”، “بشارت منجی” و “مسیح” به ایفای نقش پرداخته است. وی با سریال “بشارت منجی” در بین مردم به چهره شناخته تری تبدیل شد و به اوج شهرت و محبوبیت رسید. سپس در این سریال با همکاری کنار هنرمندان مطرحی همچون فتحعلی اویسی، مینا باقری، احمد سلیمان نیا و مرتضی ضرابی بر تجارب خود افزود.

بیوگرافی علیرضا معتمدی 

وضعیت تاهل علیرضا معتمدی

از وضعیت تاهل این نویسنده و کارگردان ایرانی در دسترس نمی باشد و در هیچ رسانه ای به نشر نرسیده است. بنابراین درباره متاهل یا مجرد بودن این بازیگر نمی توان نظر داد.

 

آغاز فعالیت هنری این هنرمند

آقای معتمدی در انجمن سینمای جوان کار و از سال 1372 در سینما حضور پیدا کرد و فیلم کوتاهی را با دوستانش ساخت. وی برای اولین بار در سینما ظاهر شد و در فیلم “کمین” ساخته حمید خیرالدین در سال 1375 به ایفای نقش پرداخت. البته در زمینه مختلفی همچون نویسندگی مشغول به فعالیت بوده است.

بیوگرافی علیرضا معتمدی و همسرش

بیوگرافی علیرضا معتمدی

 

سپس به علت تجربه های ناخوشایند در عرصه سینما به مدت 5 سال از بازیگری، نویسندگی و کارگردانی فاصله گرفت. اما در سال 1397 به سینما بازگشت و داستان “رضا” تصویربرداری نمود. در نتیجه نخستین فیلم کوتاه وی در سینما هنر و تجربه و در سال 1399 به نمایش درآمد. از آثار سینمایی و تلویزیونی این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

آثار سینمایی

• رضا (1399)

• مسیح (1384)

• دختری به نام تندر 91379)

• کمین (1375)

 

آثار تلویزیونی

• بشارت منجی (1388)

• آثار نویسندگی

• رضا (1399)

• متل قو 91391)

• آقای هفت رنگ (1387)

• صحنه جرم، ورود ممنوع (1384)

 

علیرضا معتمدی در چرا گریه نمی کنی؟

“چرا گریه نمی کنی؟” یک فیلم ایرانی به تهیه کنندگی سید رضا محقق و کارگردانی و نویسندگی علیرضا معتمدی در سال 1401 ساخته شد. وی در این فیلم با هنرمندان مطرحی از جمله باران کوثری، علی مصفا، امیرحسین فتحی، نهال دشتی، لیندا کیانی، مانی حقیقی، فرشته حسینی و هانیه توسلی همبازی می شود.

علیرضا معتمدی بازیگر

این فیلم برنده جایزه سیمرغ بلورین از 41مین جشنواره فیلم فجر برای بهترین تدوینگر (میثم مولایی) گردید. داستان این فیلم زندگی شخصی به اسم علی شهناز را به تصویر می کشد که والدینش را از دست داده و بایستی از برادر کوچکش که تازه ازدواج کرده مراقبت نماید. اما بنا به دلایل و حادثه ای با مرگ برادرش مواجه می شود.

 

علیرضا معتمدی در این فیلم به عنوان کاراکتر علی شهناز به ایفای نقش می پردازد. علی در یاس و ناامیدی پیله تنهایی را بر احساسات خود تنیده و به پوچی مطلق می رسد. البته معضل اصلی علی این است که نمی تواند گریه کند. بنابراین توصیه همراهان اعم از همکار و دوست گرفته تا دختری که جدید باهاش رابطه عاطفی برقرار کرده، عمه و همزاد وی که شتربانی در نقاط کویری فلات مرکزی ایران است او را به گریه بیندازند.

 

تحریم جشنواره فیلم فجر برای فیلم چرا گریه نمی کنی؟

بازیگران اصلی فیلم “چرا گریه نمی کنی؟” عدم تمایل خود جهت مشارکت در 41مین جشنواره فیلم فجر اعلام نمودند. سپس با هشتگ “مهسا امینی” و بیانیه “زن، زندگی، آزادی” با خیزش 1401 ایران همراه شدند. سپس اعلام کردند که اربابان فجر فیلم “چرا گریه نمی کنی؟” را جهت سوء استفاده از اسم هنرمندان انتخاب نموده اند.

عکس های علیرضا معتمدی 

بیوگرافی علیرضا معتمدی

 

اما در حالت کلی براساس قانون به علت حضور در تعدادی فستیوال خارجی نبایستی در جشنواره حضور می یافتند. همچنین هانیه توسلی در صفحه شخصی اینستاگرام خود درج کرده بود: “برخلاف اسم فیلم در چند ماه گذشته خیلی گریه کردم و دیگر توان روحی جهت حضور در جشنواره فجر را ندارم.”تهیه کننده فیلم “چرا گریه نمی کنی؟”، سید رضا محقق علیه تحریم کنندگان نوشته ای ارائه داد.

 

در آن به موضع گیری هنرمندان با وجود اخذ دستمزدشان انتقاد نمود. همچنین آقای معتمدی به عنوان کارگردان در پاسخ به سید رضا محقق گفت که او تنها تهیه کننده اسمی است و به او اجازه نمی دهد از فیلمش برای بالا رفتن خود نردبان بسازد. در نتیجه نشست خبری تنها با حضور تهیه کننده و بدون بازیگران و کارگردان فیلم برگزار شد.

 

علیرضا معتمدی در فیلم رضا

“رضا” یک فیلم بلند ایرانی به کارگردانی و نویسندگی آقای معتمدی در سال 1399 ساخته شد. وی در این فیلم نقش اول مرد را برعهده داشت و داستان آن درباره مردی به اسم رضا است. رضا ی کزندگی آرام دارد که به خواشت همسرش پس از 9 سال زندگی مشترک از وی جدا می شود. البته به این جدایی راضی نبوده و با این وجود با همسرش همکاری می کند.

 

سپس قاضی را قانع کرده تا در کمال آرامش و بدون هیچ درگیری زنش را طلاق دهد. رضا سر در گم و گیج به منزل بر می گردد و بدون اینکه هیچ گونه ناراحتی از خود بروز دهد برای برگشت دوباره همسرش نیز تلاش نمی کند. بنابراین از روی کلافگی به سراغ دختر عمه اش می رود که این رابطه به سرعت پایان می یابد.

 

رضا با همکلاسی سابق دانشگاهش یک رابطه قدیمی و 15 ساله را مجددا شروع می کند که با پس زدن طرف مقابل مواجه می گردد. بنابراین پرسه زدن های شبانه، وی را راهی محله جلفای اصفهان و یک کافه می نماید که با “ویولت” دختر کافه چی و ارمنی تبار آشنا می شود.

 

ویولت در حال گریه کردن می باشد که روای داستان دلیل آن را بیان نمی کند. زضا یک دل نه صد سال عاشق ویولت می شود و این داستان ادامه دارد تا زن سابقش به زندگی وی بر می گردد.