بیوگرافی فقیهه سلطانی و همسرش | حاشیه و شروع زندگی هنری او

بیوگرافی فقیهه سلطانی و همسرش | حاشیه و شروع زندگی هنری او

بیوگرافی فقیهه سلطانی 

در این پست بیوگرافی فقیهه سلطانی را به اشتراک گذاشته ایم. فقیهه سلطانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در تاریخ 29 مرداد 1353 و در همدان چشم به جهان هستی گشود. وی در سال 1371 دوره بازیگری را زیر نظر هنرپیشه مطرح ایرانی گلاب آدینه گذرانده است. سپس با نقش آفرینی در فیلم “روسری آبی” به کارگردانی رخشان بنی اعتماد در سال 1373 بازیگری را در عرصه سینما شروع کرد.

 

همچنین در 21مین جشنواره فیلم فجر با ارائه 3 فیلک عنوان پرکارترین بازیگر را به خود اختصاص داد. این بازیگر شناخته شده در فیلم های سینمایی متعددی از جمله “اینجا آسمان همیشه بارانی است”، “عینک دودی”، “دوشیزه” و “جاودانگی” حضور پیدا کرده است.

 

فقیهه سلطانی کیست؟

به جرات می توان گفت یکی از چهره های شناخته شده در صنعت سینما، تلویزیون و تئاتر خانم فقیهه سلطانی است. وی دارای مدرک دیپلم در رشته گرافیک و فارغ التحصیل ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع لیسانس می باشد.

 

این بازیگر تا به امروز با بازی های تاثیرگذار و خوب توانسته چهره ای قابل قبول در بین مخاطبان ارائه دهد. همچنین در سال 1371 با حضور در کلاس های آموزش بازیگری گلاب آدینه توانست پا به عرصه سینما بگذارد.

 

زندگینامه فقیهه سلطانی

فقیهه سلطانی دارای یک خانواده پرجمعیت می باشد و با 7 خواهر و برادر بزرگ شده است. برادر بزرگ تر وی سعید سلطانی نویسنده و کارگردان معروف می باشد. فخری سلطانی یکی از خواهر فقیهه نیز هنرپیشه تلویزیون و سینما است.

 

فخری فعالیت هنری خود را با بازی در سریال “امام علی” در سال 1370 آغاز کرد و بعد از مدتی بازیگر اصلی فیلم “سارای” شد. البته پدر خانم سلطانی در واقع یک روحانی است که در زندگی دخترش بیشترین تاثیر را داشته است.

 

وضعیت تاهل فقیهه سلطانی

فقیهه سلطانی در وضعیت تاهل به سر می برد و داستان ازدواج وی و همسرش به شرکت ها آنها در یک مراسم خیریه باز می گردد. فقیهه اینگونه بیان می کند که او چندان اهل شرکت در مراسمات مختلف نیست.

 

ولی با دعوت یکی از نزدیکان در مراسم خیریه حضور می یابد و متوجه نگاه متحیرانه ی یک آقا می شود. پس از پرس و جو درمورد سلطانی و آشنایی به مدت یک سال و نیم به ازدواج ختم می گردد.

بیوگرافی فقیهه سلطانی و همسرش

بیوگرافی فقیهه سلطانی

 

فقیه و جلال امیدیان در اردیبهشت 1394 باهم ازدواج می کنند. جلال امیدیان زاده 1 فروردین 1357 است. این بازیکن سابق و مربی فوتبال در تیم های ذوب آهن اصفهان، مس کرمان و پیکان تهران نیز بازی کرده است.

 

او با شرکت در برنامه دورهمی این خبر را اعلام کرد که باردار است. سپس در سال 195 دختر این بازیگر به اسم گندم چشم به جهان هستی گشود. البته همسرش از زندگی قبلی خود دارای یک دختر به اسم نسیم است.

 

آغاز فعالیت هنری این بازیگر

فقیهه هنرپیشه ایرانی فعالیت هنری خود را در سال 1373 با بازی در فیلم “روسری آبی” ساخته رخشان بنی اعتماد آغاز نمود. سپس نخستین تجربه تلویزیونی خود را در سال 1374 با نقش آفرینی در سریال ” بی بی یون” ساخته حسین پناهی به دست آورد. اما این فیلم در سال 1377 و با تاخیر روی آنتن رفت. سلطانی در سال 1375 و با بازی در فیلم ” معجزه خنده” به کارگردانی یدالله صمدی و به صورت حرفه ای پا به عرصه سینما نهاد.

فقیهه سلطانی قبل از عمل

بنابراین با بازی متفاوت در این فیلم توانست از جشن خانه سینما کاندید دریافت تندیس زرین شود. ناگفته نماند که از 21مین جشنواره فیلم فجر با سه فیلم “دوشیزه”، “صورتی” و “نغمه” به عنوان پرکارترین بازیگر معرفی شد. از آثار سینمایی و تلویزیونی فقیهه می توان به موارد زیر اشاره کرد.

 

آثار سینمایی

• روسری آبی (1373) رخشان بنی اعتماد

• معجزه خنده (1375) یدالله صمدی

• عینک دودی (1378) محمدحسین لطیفی

• نغمه (1380) ابوالقاسم طالبی

• صورتی (1381) فریدون جیرانی

• دوشیزه (1381) محمد درمنش

• جدا افتاده (1383) داوود موثقی

• اینجا آسمان همیشه بارانی است (1392) مهدی گلستانه

• جاودانگی (1394) مهدی فرد قادری

• مرگ نامه سینما (1396)

 

آثار تلویزیونی

• امام علی (1370-1375) داوود میرباقری

• بی بی بون (1374) حسین پناهی

• سایه ها (1375) غلامرضا رمضانی

• میهمانی از بهشت (1379) عبدالله باکیده

• آغوش های خالی (1378) مجید نیکخواه آزاد

• پدر خاک (1380_ نادر کجوری

• آهوی ماه نهم (1383) مسعود نوابی

• بوی گل های وحشی (1384) حسینعلی لیالستانی

• روز رفتن (1385) جواد افشار

• پاتوق (1386) شاهین باباپور

• خواستگاران (1386) گلاب آدینه

• نشانی (1387) رامبد جوان

• عمارت فرنگی (1387) محمدرضا ورزی

• تبریز در مه (1389) محمدرضا ورزی

• مثل شیشه (1390) جواد مزدآبادی

• مهمانان ویژه (1391) سیدجواد رضویان

• زخم (1393) مسعود آب پرور

• یاور (1400) اصغر نعیمی و سعید سلطانی

• فرشتگان بی بال (1400) امیرحسین عنایتی

 

ایفای نقش او در سریال جادوگر

سریال جادوگر یک مجموعه طنز که در سال 1400 توسط مسعود اطیابی ساخته شد و در نمایش خانگی در اردیبهشت 1401 به مرحله پخش رسید. داستان این سریال درباره دو دوست به اسم های جهانگیر و قدرت بوده که تحت تعقیب پلیس قرار می گیرند. سپس به صورت اتفاقی متوجه می شوند که از طریق رمالی می توانند پول زیادی را به جیب بزنند.

بیوگرافی فقیهه سلطانی و دخترش

این بازیگر در سریال “جادوگر” با بازیگران مطرحی از جمله جواد رضویان، احمد مهران فر، نادر سلیمانی، نسیم ادبی، متین ستوده، رضا ناجی، شهرزاد کمال زاده، محمد فیلی، رضا توکلی و گیتی قاسمی همبازی می شود.

 

ایفای نقش او در سریال فرشتگان بی بال

سریال فرشتگان بی بال ساخته امیرحسین عنایتی از فداکاری های کادر درمان در زمان کرونا روایت دارد که در محرم 1400 به مرحله پخش رسید. داستان این سریال درباره زندگی خانواده حاج فتاح است که پسر دوستش پس از سال ها از خارج بر می گردد. سپس در تلاش است که خانه پدری خود را به فروش برساند که با ابتلا به کرونا این کار به تعویق می افتد.

بیوگرافی فقیهه سلطانی

بیوگرافی فقیهه سلطانی

 

همچنین وی در این مجموعه با هنرپیشگان معروفی از جمله پرویز فلاحی پور، پویا امینی، رزیتا غفاری، آشا محرابی، شهرام عبدلی، فریبا متخصص، زهره حمیدی، بهرام ابراهیمی، افشین سنگ چاپ، رحیم نوروزی و … همبازی می شود.

 

ایفای نقش او در فیلم سینمایی عینک دودی

مجموعه “عینک دودی” در سال 1387 توسط محمدحسین لطیفی ساخته شد. داستان این فیلم درباره زوج مرفی به اسم سینا و مینا است که تصمیم گرفتند از یکدیگر جدا شوند. آنها در محضر با زوجی آشنا شده که دختر از روی اجبار با پسر ازدواج کرده است.

 

سپس مینا مقاله ای درباره حقوق زنان می نویسد و دختره را فرار می دهد که داستان از اینجا شروع می شود. فقیه در این فیلم با بازیگرانی از جمله ایرج طهماسب، پانته آ بهرام، حسن شکوهی و فاطمه معتمدآریا همبازی می شود.

 

جمع بندی

فقیهه سلطانی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر فرزند آیت الله سلطانی است. وی در رشته ادبیات نمایشی فارغ التحصیل گردیده و در سال 1370 به همراه خواهرش و با بازی در سریال “امام علی” پا به عرصه بازیگری نهاده است. سلطانی فرزند آیت الله سلطانی می باشد و در یک خانواده پرجمعیت بزرگ شده است. وی در حال حاضر متاهل است و دارای یک دختر به اسم گندم می باشد.