جستجو در پارس ناز

بیوگرافی مرجان سلحشوری | موفقیت و زندگی ورزشی او

بیوگرافی مرجان سلحشوری | موفقیت و زندگی ورزشی او

بیوگرافی مرجان سلحشوری

در این مطلب از بیوگرافی مرجان سلحشوری می خواهیم به شرح حال و زندگی این ورزشکار پرتلاش بپردازیم. مرجان سلحشوری تکواندو کار ایرانی و مربی تیم ملی تکواندو بانوان در تاریخ 21 مهر 1375 در شهر اصفهان چشم به جهان هستی گشود.

 

وی در سال 2013 مدال نقره پومسه تیمی مکس و مدال طلای پومسه انفرادی را کسب نمود. این ورزشکار زن ایرانی با قد 160 سانتیمتر، مدال نقره را در رقابت های آسیایی 2018 جاکارتا و مدال برنز پومسه انفرادی در رقابت های آسیایی 2022 هانگژو به دست آورد.

 

مرجان سلحشوری کیست؟

مرجان سلحشوری کیست؟ ،بیوگرافی مرجان سلحشوری

مرجان سلحشوری زمانی که 10 سال سن داشت پا به عرصه ورزش تکواندو نهاد. سپس در سن 16 سالگی به عضویت تیم ملی درآمد و در بازی های آسیایی جاکارتا به عنوان اولین بانوی مدال آور ایران به جامعه ورزشی معرفی شد.

 

وی هم اکنون برای تیم ملی ایران و در رشته پومسه تکواندو با قد 160 سانتی متر بازی می کند. وی مقطع کاردانی در رشته صنایع غذایی را به مدت 2 سال در تهران به اتمام رساند.

 

در دانشگاه چمران اهواز نیز مدرک کارشناسی خود را اخذ نمود. خانم سلحشوری علاوه بر ورزش دوست داشت که در زمینه های دیگر تجربه کسب کند. بنابراین رشته صنایع غذایی را در دانشگاه انتخاب کرد و برای کنکور ارشد در رشته تربیت بدنی شرکت نمود.

 

زندگینامه مرجان سلحشوری

مرجان سلحشوری با اصالت بختیاری فرزند آخر خانواده بوده و دارای دو خواهر بزرگتر از خود می باشد. این 3 خواهر در ابتدا با همدیگر به کلاس زبان می رفتند. بعد از مدتی دو خواهر بزرگتر زبان را رها کرده و به ورزش تکواندو روی آوردند.

 

سپس خانم سلحشوری نیز ژیمناستیک را انتخاب نموده و با گذشت یک سال رشته ورزشی تکواندو را در اولویت برنامه های خود قرار داد.او ورزش تکواندو را از 10 سالگی شروع کرد و پس از 5 سال وارد تیم ملی شد. در نهایت با شرکت در اردوهای تیم ملی از سال 1390 به مسابقات متعددی اعزام گردید.

 

وضعیت تاهل مرجان سلحشوری

وضعیت تاهل مرجان سلحشوری ،بیوگرافی مرجان سلحشوری

اطلاعات چندانی درباره بیروگرافی مرجان سلحشوری در خصوص زندگی شخصی او در دسترس نیست. این ورزشکار در وضعیت تاهل به سر برده و در سال 1402 زندگی مشترک را تشکیل داده است.

 

نخستین مدال طلا مرجان سلحشوری

مرجان سلحشور در سال 1391 و زمانی که فقط 17 سال سن داشت در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کرد. همچنین محل برگزاری این رقابت ها در بالی اندونزی بود که وی در بخش پومسه انفرادی مدال طلا را به خود اختصاص داد.

 

سپس مدال نقره را در بخش پومسه تیمی نیز کسب نمود. خانم سلحشوری در سال 1392 در مسابقات قهرمانی آسیا علاوه بر مقام اول در بخش پومسه انفرادی، به عنوان بهترین بازیکن آسیا انتخاب گردید. البته در یک تورنمنت به میزبانی لیما پرو در سال 1394 موفق به کسب مدال برنز در هر دو بخش پومسه تیمی بانوان و پومسه انفرادی شد.

 

موفقیت های او در بازی های آسیایی

در بیوگرافی مرجان سلحشوری به این مطلب می پردازیم که او در سال 1395 و زمانی که 21 سال سن داشت در رقابت های آسیایی داخل سالن و در عشق آباد ترکمنستان حضور یافت. سپس مدال برنز در بخش پومسه تیمی زنان و مدال طلا در بخش انفرادی بر گردنش آویخت.

 

همچنین بازی های آسیایی در سال 1396 و در جاکارتا اندونزی برگزار گردید که وی در لیست 382 ورزشکار ایرانی بود. البته در این تورنمنت موفق به کسب مدال نقره شد.این بانوی ورزشکار در سال 1393 با حضور در مسابقات یونیورسیاد به میزبانی گوانجو چین و در پومسه تیمی بانوان توانست مدال برنز را به دست آورد.

 

ناگفته نماند که در سال 1398 به میزبانی یونیورسیاد ناپولی ایتالی همراه با تیم ملی حضور پیدا کرد و در بخش پومسه میکس و پومسه تیمی بانوان، مدال برنز اخذ نمود.

 

مربیان این بانوی ورزشکار

مربیان مرجان سلحشوری

نخستین مربی این خانم ورزشکار، مهناز مردانی بود که در مسیر پیشرفت وی نقش بسزایی داشت. سپس استاد کانگ لی نالی که مربی کره ای  تیم ملی بود برای ورزشکاران بسیار زحمت کشید. پس از گذشت چند سال این مربی از ایران می رود و استاد اسدپور جای او را می گیرد.

 

مرجان سلحشوری با مربی خود رابطه خیلی خوبی داشته و با وجود اردوهای پی در پی مثل مادر و دختر می باشند. این ورزشکار در اهواز تحصیلات خود را به پایان رسانده و به دوری از خانواده عادت کرده است.همچنین در اردوهای زیادی در دوران دانشجویی و مسابقات تیم ملی حضور داشته که همین موضوع زمینه را برای دوری از خانواده فراهم نموده است.

 

دیدار مرجان سلحشوری با رهبر

در این بخش از بیوگرافی مرجان سلحشوری می خواهیم در مورد دیدار این ورزشکار با رهبر صحبت کنیم. این بانوی ورزشکار با یک حریف مسلمان در مسابقات آسیایی جاکارتا رقابت می کند و از این لحاظ بسیار خوشحال می شود.

 

سپس رئیس جمهور اندونزی خانم سلحشور را با ورزشکار مسلمان اشتباه گرفته و به دلیل دست ندادن از وی ناراحت شده است. این ورزشکار پس از اتمام بازی های آسیایی با رهبر دیداری صمینانه داشت وی ایشان همچون یک پدر با وی رفتار می کند. همچنین خانم سلحشوری از کسب مدال آسیایی بسیار خوشحال می باشد.

 

زیرا با رهبر دیدار داشته، دل مادران شهید دوران دفاع مقدس را خوشحال کرده و باعث افتخار علاقه مندان به پومسه بانوان شده است. در نتیجه این بازیکن به همراه سایر بانوان ورزشکار از حمایت ها و رهنمودهای رهبر بهره برده و در حفظ عفاف و حجاب اسلامی در مسابقات بین المللی کوشا بوده اند.

 

آرزوی تیم ملی از کودکی

مرجان سلحشوری از دوران کودکی به ورزش تکواندو روی آورد. سپس  حضور در تیم ملی به عنوان یک بازیکن حرفه ای به قدری برای وی مهم بود که از همان دوران کودکی همراه با ورزشکاران بالاتر از خود در کلاس های خصوصی شرکت کرد. این بازیکن اگر روزی از تکواندو فاصله بگیرد و با توجه به این موضوع که هر حرفه ای زمان خاص و محدودی  را می طلبد، هیچ وقت ورزش کردن را رها نمی کند.

 

زیرا به عقیده وی ورزش سلامت جسمی و روحی خانم ها را به ویژه در سنین بالا تضمین می کند. لذت بخش ترین مدال برای این ورزشکار در سال 2013  مدال طلا مسابقات بود که به میزبانی اندونزی برگزار شد. در سال 2014 و در رقابت های ازبکستان مدال طلا می گیرد و به عنوان بهترین بازیکن آسیا معرفی می گردد.

 

مستند زندگی مرجان سلحشوری

مستند “دختر گیتی” در سال 1402 توسط علی منصوری ساخته شد که داستان زندگی خانم سلحشوری را به نمایش می گذاشت. داستان این فیلم درباره یک دختر ایرانی است که به رویاهای کودکی خود در دوران جوانی جامه عمل می پوشاند و تلاش و پشتکار وی را نشان می دهد.