یوشیدا در شب سال نو در سال 2009 از شهر توتوری ژاپن به شانگهای رفت تا پیاده روی خود به دور جهان را از آنجا آغاز کند.او همیشه مشتاق سفر و دیدن شگفتی های جهان بود اما می دانست با قطار و هواپیما قطعا شهرها و مکان های کوچک و ناشناخته را از دست خواهد داد. بنابراین تصمیم گرفت پیاده به کشف جهان بپردازد.
اولین مقصد او کاپه روکا در سواحل پرتغال بود که در ماه آگوست 2010 پس از طی 16 هزار کیلومتر از طریق آسیای مرکزی و اروپا به آنجا رسیده بود. او سپس با هواپیما به آمریکا رفت و 6 هزار کیلومتر را در یک سال از نیوجرسی به ونکوور کانادا پیاده روی کرد.در پایان سال 2011 برای تامین مخارج سفر یک شغل پاره وقت برای خود دست و پا کرد.
او از کانادا به ملبورن در استرالیای جنوبی پرواز کرد و راه خود را از شمال به داروین و پس از آن به سنگاپور ادامه داد و سپس به شانگهای چین بازگشت.
هدف بعدی این جهانگرد، پیاده روی از جنوبی ترین نقطه آمریکای جنوبی تا قطب شمال است. او همچنین گفت: من در نهایت می خواهم تمام قاره های زمین را زیر پا بگذارم.
منبع: جام نیوز