او به ماموران گفت که دو ماه قبل به توصیه یکی از دوستانم عضو شبکه اجتماعی فیس بوک شدم. ابتدا علاقه ای به فعالیت در این شبکه نداشتم اما وقتی دیدم همه هم کلاسیهایم هر روز درباره آن حرف می زنند فعالیتم را بیشتر کردم.
او مدعی بود من با نوشتن مطالب مستهجن در فیس بوک آبروی خانواده ام را برده ام. ابتدا تصور کردم دروغ می گوید و قصد اذیت کردن مرا دارد. اما وقتی به آدرس اینترنتی که او داده بود رفتم متوجه شدم فردی با سوء استفاده از مشخصات و عکسهای من، یک محیط به نام من باز کرده است. او با نوشتن مطالبی به اسم من باعث شده آبرویم نزد خانواده و دوستانم برود.
همزمان با طرح این شکایت تیمی از ماموران پلیس فتا استان البرز تحقیقات خود در این رابطه آغاز کرده و پس از تایید ادعاهای شاکی با ردیابیهای ویژه تبهکار اینترنتی را شناسایی و دستگیر کردند. پسر جوان در ابتدا منکر هر جرمی شد اما در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت که بدون اینکه شناختی از شاکی داشته باشد برای سرگرمی اقدام به این کار کرده بود.
سرهنگ مهدی کاکوان، رئیس پلیس فتا استان البرز با اشاره به این خبر اظهارداشت: قرار دادن عکسهای خصوصی بر روی شبکه های خصوصی زمینه ساز سوء استفاده و ارتکاب جرایم است که اغلب قربانیان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از خطرات موجود در فضای مجازی با مشکلاتی روبه رو می شوند.
وی با اشاره به اینکه ردیابی تبهکاران در این فضا با مشکلاتی روبرو است خاطر نشان کرد: کاربران به خصوص زنان و دختران نباید عکسهای خصوصی و تلفن خود را بر روی این شبکه ها قرار دهند.