این مقام مسئول در دستگاه قضایی افزود: مسایل مربوط به زندان، زندانی و زندانبانی نباید به گونه ای به طنز کشیده شود که شاهد ریختن حرمت برخی امور یا قبح زندان باشیم. در این خصوص رایزنی هایی شده است اما هنوز از نتیجه نهایی و اینکه چه تصمیمی گرفتند اطلاعی ندارم. معاونت فرهنگی قوه قضاییه و ریاست سازمان زندان ها با آقایان رایزنی هایی کردند اما از نتیجه نهایی اطلاع ندارم؛ البته ممکن است به پیشرفت هایی هم رسیده باشند اما به کجا رسیدند، اطلاع ندارم.
صادقی در پاسخ به این سئوال که آیا معاونت فرهنگی قوه قضاییه به صورت مستقیم با عوامل تولید فیلم از جمله کارگردان و تهیه کننده این مجموعه نیز رایزنی هایی داشته است یا خیر؟ گفت: به صورت مستقیم با عوامل تولید فیلم ارتباط نداشتیم و با مسئولان سازمان صدا و سیما صحبت کردیم.
معاون فرهنگی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا موفق به تماشای فصل نخست این مجموعه شده ؟ و اینکه نوع طنز فصل نخست را می پسندند یا خیر گفت: بخش هایی از فصل نخست را مشاهده کردم. طنز را قبول دارم و معتقدم باید وارد مقولات مختلف شود. طنز یک نقد اجتماعی است و بزرگنمایی موجود در آن موجب می شود، به مشکلات توجه ویژه شود و به تدریج مسئولان به فکر اصلاح بیافتند. این مساله خوب است اما به شرط آنکه یک سویه نگری و کوبیدن یک قشر در آن نباشد. یعنی این طور نباشد که کلیت یک قشر اعم از پزشکان، پرستاران، وکلا و سایر اقشار به تمامه زیر سئوال برود.
وی تاکید کرد: در طنز اغراق وجود دارد اما نباید آن قدر زیاد باشد که همه چیز یک قشر را زیر سئوال ببرد زیرا خود این مساله خلاف اخلاق، شرع و قانون است. وقتی اهانتی به جمع یا قشری از اقشار اجتماعی شود آنها حق دارند واکنش نشان دهند. ضمن اینکه ورود طنز به حیطه های مختلف را قبول دارم اما معتقدم باید به شکل معتدل وارد شد و انصاف را رعایت کرد و طوری نشود که کلیت حیثیت یک قشر زیر سئوال برود.
معاون فرهنگی رییس قوه قضاییه اضافه کرد: دستگاه قضایی از نقد منصفانه حمایت می کند و مسئولان سازمان صدا و سیما و عوامل تولید فیلم هر مقدار که بخواهند می توانند از این کمک ها و حمایت های قوه قضاییه استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا قبل از پخش فصل دوم، معاونت فرهنگی قوه قضاییه یا سازمان زندان ها، اثر تولید شده را بازبینی می کند یا خیر افزود: برای اینکه مشکلات «در حاشیه» اول پیش نیاید باید قبل از پخش، کار بازبینی شود اما این کافی نیست یعنی باید در تمام مراحل تولید مشورت کنند نه اینکه وقتی کار تمام می شود و قرار است پخش شود، جلویش را بگیرند زیرا این کار هدر رفتن سرمایه ملی است بنابراین باید از ابتدای تدوین سناریو تا مراحل پیش تولید و تولید، همکاری خوبی وجود داشته باشد تا اثر ارزشمند و فاخری تولید شود.
صادقی یادآور شد: معاونت فرهنگی قوه قضاییه با همکاری سازمان زندان ها، مرکز رسانه و روابط عمومی، دستورالعملی را آماده کرده که برنامه سازان می توانند طبق این دستورالعمل به تولید آثار مرتبط با دستگاه قضایی بپردازند.