در این پست، جزئیات طلاق سروش هیچکس از آزاده اکبری را به اشتراک گذاشته ایم. سروش لشکری که با نام هیچکس شناخته می شود حدود 12 سال پیش با آزاده اکبری ازدواج کرد. همسر هیچکس خود را یک فمینیست معرفی کرده بود. او تاثیر زیادی روی کارهای هنری هیچکس در این سال ها داشت. اما چند روز پیش او با انتشار یک استوری خبر از جدایی شان داد و هواداران هیچکس را شوکه کرد.
نام همسر سروش هیچکس زمانی بولد شد که امیر تتلو از اینستاگرام اخراج شد. این خواننده آزاده اکبری را مقصر این اتفاق می دانست. تتلو در جریان یک لایو 1 ساعته به شدت به آزاده اکبری تاخت و همسر او یعنی هیچکس را هم با خاک یکسان کرد. سالهای زیادی آهنگ های هیچکس تاثیر گرفته از همسرش بود و حالا با انتشار این خبر شوک جدیدی به حوزه موسیقی رپ فارس وارد شد.
سروش لشکری ملقب به «هیچکس» و همسرش، آزاده اکبری، در شبکههای اجتماعی از جدایی از یکدیگر خبر دادند. خبر طلاق هیچکس و همسرش سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرده و بار دیگر گمانهزنیها درباره ارتباط آزاده اکبری با سازمان مجاهدین خلق را قوت بخشیده است. خواننده نسل یک رپ فارسی و همسر سابقش در صفحات خود در اینستاگرام خبر جداییشان را اعلام کردند.
اما جدایی هیچکس از همسرش جالب توجه است، یکی از ویژگیهای خاص منافقین در خانههای تیمی استفاده از ازدواجهای تشکیلاتی است. عمر این وصلتها اغلب کوتاه بوده و آشنایی و جدایی در آن تابع تشکیلات است. یک منبع آگاه امنیتی درباره جدایی هیچکس از همسرش گفته است که در فرقه منافقین ازدواجهای تشکیلاتی تا جایی دوام دارد که این ارتباط سفید باشد.
زمانی که مسئله این مدل ازدواجها به بیرون از تشکیلات درز پیدا کند باید زوجین از هم جدا شوند. همچنین، کلیه ارتباطات با یکدیگر را پاک کنند تا مسائل عاطفی ساختار خانههای تیمی و تروریستی را زیر سوال نبرد. ازدواج و طلاقهای تشکیلاتی(اجباری) یکی از مهمترین اسناد در تبدیل شدن منافقین از یک گروهک تروریستی به یک فرقه جنایتکار است.
ازدواج اجباری و در پی آن طلاق اجباری پس از ازدواج مسعود و مریم رجوی به عنوان انقلاب ایدئولوژیک در میان اعضای ردههای مختلف منافقین باب شد. بر اساس این شیوه اعضای مجرد و کسانی که تازه همسرانشان را در عملیاتهای تروریستی تشکیلات از دست داده بودند دستور تشکیلاتی میگرفتند که با فردی که مسئولان برای آن ها انتخاب کرده اند ازدواج کنند.
بیشتر بخوانید: بیوگرافی سروش هیچکس و همسرش + عکس های هیچکس + مصاحبه و اینستاگرام
واکنشها به این خبر متفاوت بوده. برخی که آزاده اکبری را دلیل تغییر مواضع و افت فنی هیچکس میدانستند از این خبر خوشحال شدند و برخی دیگر فرصت را مغتنم شمرده و به مسائل حرفهای این خواننده طعنه زدهاند. چند نمونه از واکنش کاربران به این موضوع در ادامه آمده است. کاربری به نام علی با اشاره به استوری جنجالی همایون شجریان نوشت:
خلاصهی صحبتهای آزاده در مورد جدایی از هیچکس: تا همیشه رفاقت و حمایت پابرجاست. همچنینف کاربری به نام امیر نوشت: غمگینم مثل سروش هیچکس، زنم طلاق گرفته، آهنگساز درست حسابی ندارم، از گروهی که خودم ساختم هم اخراج شدم … به علاوه، کاربری به نام وحید نوشت: سروش هیچکس را خدا آزاد کرد.
سروش لشکری در اغتشاشات آبان ۹۸ و پاییز ۱۴۰۱ یکی از سرشبکههای آشوب هیبریدی در فضای مجازی بوده است، هیچکس که فعالیت سیاسی را از کمپینهای انتخاباتی اصلاحطلبان آغاز کرده بود پس از خروج از کشور به منافقین پیوسته و در یک ازدواج تشکیلاتی جذب این فرقه تروریستی شده بود.
«هیچکس» در جریات اغتشاشات یکی از سرشبکههای همکاری میان سلبریتیها بوده که در شبکههای اجتماعی، جوانان را علنی به مبارزه مسلحانه دعوت میکرد و آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد. او در توئیت های متعدد از کشورهای غربی درخواست میکرد تا با قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی به ایران نیز حمله نظامی کنند!
بیشتر بخوانید: رازهای زندگی امیر تتلو از زبان فامیل نزدیک او! + عکس
برخی از نزدیکان به این خواننده زیرزمینی اعتقاد دارند که سروش لشکری با دستورالعمل مستقیم منافقین در خارج از کشور فعال بوده و سرپل همکاری او با این تشکیلات تروریستی همسرش بوده است. پیش از این فدایی رپر ایرانی و همکار سابق هیچکس، با انتشار تصاویری، او را به ارتباط با سازمان منافقین متهم کرده بود، فدایی در تویتتی نوشته بود:
نمیخواستم عمومی بگم ولی سروش اصرار داره بشینه اینور اونور دروغ ببافه. دلیل جدایی سروش و ملتفت رابطه این آقا با تروریستای مجاهدینه نه چیز دیگه. اینم عکسای پدر مادر آزاده اکبری، زن این آقاست وسط انقلاب. که البته چیز خصوصیای نیست و آنقدر وقیحه که همه اینا عمومی رو صفحه مادرزنش هست!
«رعنا رحیمپور» مجری سابق بیبیسی فارسی نیز نیز در توئیتی در انتقاد از حمایت هیچکس از حمله نظامی به ایران نوشت: «اینکه دوست داری به ایران حمله نظامی شود، آیا با ۴۰۰ هزار دلاری که گرفتی ربطی دارد؟ انتشار خبر ارتباط و همکاری هیچکس با سازمان منافقین، بازار تبلیغاتی او را هم زیر سوال برد.
با انتشار این خبر، بار دیگر موید نقشآفرینی گسترده منافقین در آشوبهای سالهای اخیر با نفوذ و یارگیری از میان گروههای مختلف اجتماعی از دانشجویان گرفته تا سندیکاهای کارگری و حتی سلبریتیها بود. نکتهای که بیش از پیش به نقش مخرب این گروه ضد ایرانی و تروریستی در این اغتشاشات صحه میگذاشت.
بیشتر بخوانید: معرفی 10 تا از بهترین رپرهای ایرانی + بیوگرافی کوتاه
سروش لشکری متولد ۱۹ اردیبهشت ۱۳۶۴ در تهران است. او در یک خانواده ۵ نفری بزرگ شده و از دو سالگی در آلمان زندگی کرده است. پس از آن به ایران بازگشته و ساکن محله ونک تهران بوده است. او در دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار زبان انگلیسی خوانده، اما درسش نیمه کاره باقی مانده است.
هیچکس در اواخر سال ۸۸ به انگلستان مهاجرت کرد و اکنون ساکن شهر لندن است. سروش همچنان به فعالیت خود در زمینه موسیقی رپ ادامه میدهد و آخرین آلبومش به نام مجاز در بهار ۹۹ منتشر شده است. به گفته خود هیچکس او اکنون در لندن مشغول به تحصیل در رشته روانشناسی و جامعه شناسی است.
هیچکس در ابتدا کار خود را با بازخوانی ترانههای خارجی شروع کرد که چندان با استقبال مخاطبان روبرو نشد؛ سپس با ساخت آهنگ “چشما رو من” با همکاری سالومه ام سی باعث توجه همگان به موسیقی رپ شد و این خود باعث توجه سایر خوانندگان به سبک رپ گردید.
چون موسیقی رپ در آن سالها مجوز دریافت نمیکرد، آهنگها و آلبومهای رپ به صورت غیرمجاز و زیرزمینی وارد بازار میشدند و به این صورت موسیقی زیرزمینی در ایران شکل گرفت. شاید بتوان گفت که هیچکس و سالومه ام سی اولین خوانندگان رپ فارسی هستند.
هیچکس با همراهی خوانندگان زن رپر، آنها را به دنیای این سبک از موسیقی معرفی کرد و در تولید و تنظیم آثار سایر رپرهای مرد ایرانی نیز نقش فعالی داشته است. از این رو هنرمندان سبک رپ فارسی به او لقب “پدر رپ فارسی” را میدهند. رضا پیشرو و دیاکو آهنگی به نام “پدرخوانده” را به هیچکس تقدیم کردهاند.
تولید اولین نماآهنگ رپ فارسی نیز توسط هیچکس و با همکاری مهرک گلستان معروف به ریویل صورت گرفته است. از مهمترین ویژگیهای صدای هیچکس، کلفت، خش دار و زنگ دار بودن است که آهنگهای او را برای طرفداران سبک رپ بسیار جذاب میکند.
آهنگهای سروش هیچکس بیشتر درون مایه اجتماعی دارند و بیانگر تضادها و مشکلات اجتماعی جامعه ایران است. شاید بتوان موسیقی هیچ کس را صدای اعتراض نسل جوان ایرانی دانست که سرخوردگی ها، عقدهها، عصیانها و سرکشیهای این نسل را به خوبی نشان میدهد.