پارس ناز پورتال

فایده های طناب زدن در تناسب اندام و ورزش

فایده های طناب زدن در تناسب اندام و ورزش

فایده های طناب زدن در تناسب اندام و ورزش 

طناب زدن یکی از  تمرینات ورزشی بسیار متعارف هست که در همه ي اساس هاي ورزشی انجام میشود و نوعی گرم کردن نیز به تعداد می‌رود. طناب زدن از آن ورزش هاي قدیمی هست که همۀ با آن آشناییم در کودکی یکی از بازی هایمان بود و اکنون در بزرگسالی طناب زدن را فقط برای بوکسورها میدانیم و انجامش نمیدهیم

 

طناب زدن ورزشی برای چربی سوزی
واقعا حیف هست چون طناب زدن همزمان ترکیبی از مزایا را برای استخوان ها، تعادل و عضلات دارد که اکثر ورزش ها نمی‌توانند با آن برابری کنند.اگر جدیدا طناب زدن انجام داده باشیدش حتماً میدانید چقدر باعث افزایش تپش قلب می‌شود. یک چیز مفید درمورد این ورزش میزان شدتش هست که می‌تواند به همان اندازه اي که میخواهید افزایش پیدا کند.

 

در حالی‌که طناب زدن با سرعت کم می‌تواند تمرین خوبی برای گرم کردن باشد طناب زدن با سرعت بالا یا دوبار رد کردن طناب از زیر پا گذشته از فرود آمدن میتواند در عرض یک یا دو دقیقه به نفس نفس زدن بیندازدتان.هماهنگ سازی کامل بدن برای طناب زدنی پیروز نیز یکی دیگر از نقاط مثبت این ورزش هست. بوکسورها به این علت چندان طناب می‌زنند که زمان بندی دقیق آن بین دست و پا به برقراری رابطه بالا تنه و پایین تنه با مغز کمک می‌کند.

 

مثل گروهی از نوازندها که بدون هماهنگی ممکن نیست بتوانند با هم چیزی بنوازند، مغز و عضلات اصلی بدن نیز بدون هماهنگی ممکن هست نتوانند درست مرتبط شوند، مخصوصا با بالا رفتن سن. طناب زدن کمک میکند عضلات بدن با یکدیگر هماهنگ شوند و در واقع این گروه موسیقی حاضر اجرای کنسرت شود. این یعنی خطر زمین خوردن تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

 

برخی از مربیان و متخصصان وقتی با کودکانی کار می‌کنند که دشوار هماهنگ سازی یا انجام حرکات پیچیده را دارند از طناب زدن برای کمک به آن ها بهره گیری میکنند. در یک پژوهش که روی فوتبالیست هاي جوان انجام گرفته بود مشخص شد کودکانی که در کنار تمرینات اصلی طناب می زدند در سنجش با کودکانی که فقط تمرینات مربوط به فوتبال را انجام می دادند تعادل و هماهنگی بهتری دارند.

 

دیدنی هست بدانید طناب زندن همین طور ورزشی بینظیر برای فعال و متناسب کردن عضلات بالا تنه هست. احتمالاً به نظر بیاید تمام حرکات طناب زدن مربوط به دست و مچ دست باشد اما برای بازرسی و اثبات نگه داشتن طناب آلبوم عضلاتی از بازوها و شانه ها گرفته تا کمر، باید درگیر شوند. در سنجش با دویدن و یا دیگر ورزش هاي هوازی طناب زدن تمرینی هست برای کل بدن.

 

مزایای این ورزش تا استخوان ها نیز پیش می‌رود. طناب زدن با وارد آوردن فشار و بار به استخوان ها به تراکم هرچه اکثر انها کمک می‌کند. در یک پژوهش که در همین اساس انجام شده بود مشخص شد بانو هایي که 3 بار در هفته به مدت 6 ماه 10 مرتبه تا جایی که میتوانند می پرند، می‌توانند تراکم مواد معدنی را در پاها و نیمه پایینی ستون فقراتشان افزایش دهند.

 

 به گزارش پارس ناز یکی دیگر از خوبی هاي این ورزش آن هست که فشار به توپ هاي پا وارد می‌شود نه پاشنه ي آن. فشار روی پاشنه پا مخصوصا برای افرادی که می دوند مشکلاتی به وجود می آورد. طناب زدن اکثر روی نوک انگشتان و توپ هاي پا انجام میگیرد بنابراین احتمال صدمه دیدگی زانو و ران کاهش مییابد.

 

اما حواستان باشد احتمالا طناب زدن به نظر ساده بیاید اما میتواند ورزشی سخت باشد. بسته به میزان شدتی که طناب میزنید این ورزش می‌تواند تبدیل به تمرینی با شدت بسیار بالا شود. اگر 25 کیلو اضافه وزن داشته باشید و قبلا هم ورزش نکرده باشید نباید با این شدت ورزش کنید.

 

اما اگر فرم بدنتان مناسب هست و اضافه وزن زیادی ندارید میتوانید یک تمرین کوتاه طناب زنی – مثلا 5 دقیقه – به روتین ورزشی خود اضافه کنید. می‌توانید در هفته گاهی به مدت 30 دقیقه این ورزش را انجام دهید و آن را جایگزین ورزش هوازی کنید، اما بهتر هست در طول هفته و در میان دیگر تمرینات باشد.