پارس ناز پورتال

معرفی مهم ترین نکات کاربردی آشپزی

مجموعه : آموزش آشپزی
معرفی مهم ترین نکات کاربردی آشپزی

معرفی مهم ترین نکات کاربردی آشپزی 

نکات و ترفندهای آشپزی میباشند که باعث موفقیت و خوشمزه تر شدن غذاها می‌شوند، مثل نکات زیر که اگر به کار گیرید معجزه آنها را خواهید دید.در این مقاله نکاتی را درمورد آشپزی برای شما آورده ایم که حتما برای پختن خوراکی بهتر به شما کمک میکند.

 

1. مواد خمیر برگر یا فیله هاي ماهی را به طور جداگانه در کیسه نایلونی بپیچانید یا گذشته از فریز کردن میان آنها کاغذ روغنی قرار دهید تا در صورت نیاز به طور جداگانه یخ هر یک آب شود.

 

2. گذشته از خرید هرگونه ماده نخست، دستور تهیه را از آغاز تا پایان بخوانید. ماده نخست اي که دارید یا موادی که به اندازه کافی نیستند را نظارت کنید و حتما موادی راکه خانواده و یا مهمانان تان ممکن هست به آنها آلرژی داشته باشند را از فهرست مواد حذف کنید.

 

3. نان بیات را دور نیندازید. می‌توانید از آن برای تهیه کروتن «تکه نان مکعب شکل برشته و یا سرخ شده که در سوپ یا روی سالاد می ریزند» یا خرده نان بهره گیری کنید.

 

نکاتی درمورد آشپزی

4. برای شستن آسان سبزیجات ابتدا آنها را در ظرف حاوی آب سرد قرار دهید. آنها را هم بزنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه در آب سرد بمانند. سپس آنها را از آب درآورید و دوباره اینکار را تکرار کنید گرچه کمی نمک سنگ به آب اضافه کنید تا آب تمیز بوده و آلودگی و رسوب در آن دیده نشود.

 

5. سفیده و زرده تخم مرغ ها را با بهره گیری از کفگیر جدا کنید. بهره گیری از دست ها یا حرکت داردن زرده به عقب و جلو در بین پوسته هاي تخم مرغ می‌تواند آن را در معرض باکتری قرار دهد و غذا را فاسد سازد.

 

6. برای به سرعت نرم کردن کره آن را به قطعات کوچک برش دهید. همین طور می‌توانید کره را میان دو ورقه کاغذ ضدچربی «grease proot» قرار دهید و سپس با بهره گیری از وردنه آن را پهن کنید. اجازه دهید به مدت چند دقیقه در همان حال بماند تا به دمای محیط برسد.

 

7. سیب زمینی و بادنجان را پس از برش دادن در آب سرد قرار دهید تا از تغییر رنگ آنها جلوگیري شود.

 

8. شکر قهوه اي سفت شده را به همراه یک برش سیب نگه داری کنید تا آن را دوباره نرم کند یا این که شکر را برای 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

 

9. هنگام نگه داری غذا هاي کنسروی آنهایی راکه تاریخ انقضای نزدیک تری دارند در جلوی قفسه یا روی آن قرار دهید تا زودتر مصرف کنید.

 

10. موزها را از سایر میوه ها دور نگه دارید، زیرا آنها گازهایی از خود آزاد میکنند که میتوانند سبب رسیدن میوه ها شود.

 

11. خامه، آب مرغ، آب گوشت و سبزیجات، آب میوه ها و سایر مایعات را از طریق فریز کردن آنها در ظرف هاي یخ نگه داری کنید. هنگامی که فریز شدند، آنها را به یک کیسه نایلونی انتقال داده و روی آنها تاریخ زده و در زمان نیاز از آن بهره گیری کنید.

 

12. کیک ها را حداکثر 20 دقیقه گذشته از سرو برش دهید تا از خشک شدن آنها جلوگیري کنید.

 

13. ماندگاری سبزیجات تازه را با فریز کردن افزایش دهید. آنها را از بسته بندی شان درآورید و در زیر آب سرد آب بکشید، پس از این که آنها گرفته شد روی حوله اي کاغذی اکران کنید. سپس آنها را در کیسه نایلونی قرار داده و در جایخی نگه داری کنید.

 

14. برای نگه داری سبزیجاتی مثل سیر، پیاز و سیب زمینی که باید در محلی خنک و خشک و درجریان هوا قرار گیرند از سبدهای مخصوص بخارپز با جنس بامبو که در تایلند بسیار کارایی دارند، بهره گیری کنید.

 

15. خوارکی هاي خشک مثل برنج، شکر، پاستا و آرد را در ظرف دردار نگه داری کنید. یک یا دو برگ بو و یا یک ساقه مریم گلی «اسطوخودوس» در آنها قرار دهید تا آفت نزنند. آنها را در محلی خشک و خنک نگه داری کنید.

 

16. خشکبار را با نگه داری آنها در کیسه هاي پلاستیکی و بلافاصله فریز کردن تازه نگه دارید.

 

17. قارچ هاي تازه را بدون شستن آنها درون پاکت کاغذی در یخچال نگه داری کنید.