پارس ناز پورتال

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

یکی از اتصالات پر کاربرد در صنعت ساختمان سازی کوپلر انتهایی است که می توان آن را جایگزین بسیار مناسبی برای خم های انتهایی میلگردهای مصرفی دانست.

 

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

در حال حاضر شاهد پیشرفت روزافزون صنعت ساختمان سازی هستیم. همین مسئله سبب شده که اتصالات و مواد اولیه به سمت حفظ امنیت و مقاومت سازه های ساختمانی حرکت کنند.

 

یکی از این اتصالات پر کاربرد، کوپلر انتهایی است که می توان آن را جایگزین بسیار مناسبی برای خم های انتهایی میلگردهای مصرفی در کلیه نقاط سازه دانست. ساخت این کوپلرها در ابعاد مختلف بر مبنای سایز آرماتورهای مصرفی صورت می گیرد. در این مقاله قصد داریم در رابطه با کوپلر انتهایی و کاربردهای آن صحبت کنیم.

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

 

کوپلر انتهایی چیست؟

در توضیح کوپلر انتهایی باید بگوییم که در سازه های ساختمانی بایستی یک خم نود درجه با طول مشخص در محل قطع میلگردها و انتهای تیر در نظر گرفته شود. در نتیجه احتمال شلوغی این خم ها به ویژه در نقطه اتصال تیر به ستون وجود دارد.

 

بنابراین این امر می تواند سبب سختی عملیات آرماتوربندی در این محل گردد. از این رو، کوپلر انتهایی یکی از راهکارهای کاهش میزان تراکم آرماتور در محل اتصال محسوب می شود. همچنین امکان استفاده از این نوع کوپلر در کلیه بخش های سازه به جای خم آرماتور وجود دارد.

 

معرفی مزایای کوپلر انتهایی

 

در ادامه به مزایای کوپلر انتهایی اشاره خواهیم کرد.

 

1-کوپلر انتهایی نه تنها تراکم میلگردها را کاهش می دهد، بلکه میلگردها را در امتداد هم قرار خواهد داد.

 

2-کوپلر از تحمل و مقاومت بسیار زیادی نسبت به میلگردها و قطعات مشابه برخوردار است.

 

3-فشار کل وارد بر طول میلگرد را می توان با کمک کوپلر انتهایی در همه نقاط تقسیم نمود.

 

4-از دیگر مزایای این کوپلر می توان به انجام سریع و راحت پروژه های مرتبط با ساختمان سازی، کاهش مدت زمان اجرای پروژه، کاهش وزن سازه و همچنین کم شدن هزینه های خم کاری اشاره نمود. علاوه بر آن، در جاهایی که اتصالات در آنها قابل نصب نباشد، مورد استفاده قرار می گیرد. (حذف بشه بهتره)

 

کوپلر چه کاربردهایی دارد؟

در ادامه این مقاله به معرفی کاربردهای کوپلر می پردازیم.

 

کوپلر جهت بازسازی و تعمیر ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در سازه های بیمارستانی، پل ها، تونل های طولانی، سد سازی، هتل ها و برج ها و خانه های مسکونی کاربرد دارد.

 

استفاده کوپلرها بیشتر در فونداسیون و ستون ها استفاده می باشد.

 

کوپلرها به منظور انتقال نیرو بین آرماتورها در سایزهای مختلف به کار می رود. به عبارت دیگر، این قطعات بهترین نوع اتصال جهت انتقال این نیرو به شمار می روند.

 

در تکمیل سازه های عمرانی که شامل تعداد زیادی میله گرد هستند، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

گروه مهندسی اسپیلاس به عنوان تنها سازنده کوپلر و مجری وصله های نوین میلگرد در استان قم، جهت رفع مشکلات صنعت ساخت و ساز نهایت تلاش خود را با طراحی و عرضه جدیدترین محصولات در این زمینه به کار گرفته است.

 

شما مشتریان عزیز می توانید جهت خرید کوپلر انتهایی و سایر محصولات این شرکت از جمله خرید دستگاه رزوه رولینگ و همچنین آگاهی از میزان قیمت آنها به سایت اسپیلاس مراجعه نمایید. 

آشنایی با کوپلر انتهایی و مزایای آن

کوپلر چه کاربردهایی دارد؟

 

نتیجه گیری

کوپلر میلگرد به عنوان یک وصله مکانیکی، سبب اتصال میلگردها به یکدیگر می شود. همانگونه که می دانید میلگردها در ساختمان سازی و سازه های بتنی، به میزان زیادی مورد استفاده قرار می گیرد که در برخی موارد نیاز به وصله میلگردها به هم بوده که برای انجام این کار، چندین روش وجود دارد.

 

کوپلر یکی از قطعاتی است که به کمک آن سر رزوه شده میلگردها به هم متصل شده و اتصالی محکم و مطمئن را پدید می آورد و خیلی از مشکلات سایر اتصالات همچون اتصال اورلب و غیره را به همراه نخواهد داشت.