پارس ناز پورتال

نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!

نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!

نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!, اگر خودتان دست به قلم نیستید یا حال و حوصله اش را ندارید و در عین حال از تولیدکننده بودن هم بدتان نمی آید، کمی وقت بگذارید و دل بزنید به دریای منابع ادبی فارسی و دنبال چیزهای نو بگردید. دنیای غریبی است.

 

کلی موضوع و مضمون مناسب برای بهار پیدا می کنید و توفیق اجباری ای هم هست برای این که چهار بیت شعر درست و حسابی یا چهار سطر مطلب شیرین قدیمی بخوانید.

 

یکسری منابع مثل دیوان حافظ همیشه در دسترس تر بوده و پیامک سازها زیر ور و حتی ته دیگ آن را هم در آورده اند و از تمام تک بیت های شاهکار آن در چنین مواقعی استفاده کرده اند.

 

پس بهتر است به منابع دست نخورده تر مراجعه و سطوری از آن استخراج کرد که هم به حال و هوای عید بخورد و هم بارها از آن استفاده نشده باشد.

 

یک جست و جوی ساده در گوگل در این زمینه خیلی راهگشاست. با کلیدواژه هایی مثل «نوروز در ادبیات» یا «اشعار بهاری» گزینه های خوب و دندان گیری دستتان را می  گیرد.

به لطف همین موتور جست وجوی کارآمد و دوست داشتنی، می توانید متون کهن و باستانی مربوط به نوروز را هم بیابید و از آن برای تولید محتوا یادداشت بردارید. مراجعه به آرشیوهای مجازی نشریات قدیمی و دیدن حال و هوای نوروزی نوشته های آن هم غنیمت است؛

 

هم سرگرم می شوید و هم ممکن است لقمه چرب و نرمی برای استفاده دستتان را بگیرد. پس از نعمت اینترنت و مواهب آن غافل نشوید که کهکشانی عظیم از اطلاعات به درد بخور است و بکرترین اطلاعات را در اسرع وقت و بدون هزینه می گذارد داخل کاسته تان.

 

احترام است، احترام است، احترام
در پایان جا دارد، یک بار دیگر بر قضیه احترام به مخاطب تاکید کنیم. همه این تلاش ها برای این صورت م یگیرد که مخاطب شما که از نزدیکان و عزیزان است، شاد شود. پس اسباب این شادی را باید با شور و شعور فراهم کرد.

 

برای عزیزان خیلی نزدیک پیام اختصاصی بفرستید تا بدانند چقدر برایشان اهمیت قائل هستید. در این پیام های اختصاصی به علایق آنها اشاره کنید، برای آنها آرزوهایی داشته باشید که می دانید خوشحالشان می کند.

برای گشایش در کارها گره هایشان در زندگی ابراز امیدواری کنید.

 

یکی از اولین اصول ارتباطی در متون ارتباطات، هماهنگی بین رسانه و متحوا و رمزگذاری صحیح پیام است. منظور از رمزگذاری در این متون، درنظر گرفتن دانسته های مخاطب و ارسال پیامی است که با داشته های او بیشترین هماهنگی را داشته باشد.

 

در چنین حالتی ارتباط به شکل کاملش نزدیک می شود. برقرار کردن چنن ارتباطی هم اصلا کار سختی نیست.به خصوص در مورد دوستان و نزدیکان که آنها را می شناسیم و به روحیاتشان اشراف داریم.

 

پس تلاش کنیم عید امسال به جای مصرف کننده بودن، یک تولیدکننده هوشمند و خلاق باشیم و اجازه بدهیم دیگران از تولیدات ذهنی ما استفاده کنند.لذت دارد که نگو و نپرس.

 

بهار آمد و شمشادها جوان شده اند
در زمینه شعر که نانتان توی روغن است. در شعر فارسی تا دلتان بخواهد بهاریه و ابیات نوروزی داریم. گلستان و بوستان سعدی دریایی از اشعار سرخوشانه و بهاری است. در دسترس هم هست و تقریبا در هر خانه ای پیدا می شود.

 

دل بدهید به شیخ اجل و دنیای شوخ و شنگ او. به طور کلی نوروز و بهار به خاطر ظرفیت های دراماتیک، از همان ایام باستان مورد توجه شعرا و ادبا بوده و هزاران بیت و خط توسط بزرگان شعر و ادب پارسی در مورد نوروز سروده شده که فقط شهرت بخش خیلی کمی از آن فراگیر شده است.
نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!از جمله فردوسی بزرگ که در شاهنامه اش با اشاره به نوروز می گوید: «جهان انجمن شد بر تخت اوی/ شگفتی فرومانده از بخت اوی/ به جمشید بر گوهر افشاندند/ مر آن روز را روز نو خواندند».

 

یا از رودکی به عنوان اولین شاعر بزرگ پارسی هم با وجود باق ماندن تعداد کمی شعر، ابیات شیرین و قشنگی در مورد نوروز به دست ما رسیده که مهم ترین آنها این قصیده استاد است:

 

«آمد بهار خرم با رنگ و بوی طیب/ با صد هزار زینت و آرایش عجیب/ لاله میان کشت، درخشد همی ز دور/ چون پنجه عروس به حنا شده خضیب».

 

فرخی سیستانی شاعر پرآوازه قرن چهارم و پنجم یک ترجیع بند حسابی در مورد نوروز دارد که مطلع آن این است: «ز باغ ای باغبان ما را همی بوی بهار آید/ کلید باغ ما را ده که فردامان به کار آید».

 

منوچهری، خیام، باباطاهر، عطار نیشابوری، خاقانی، مولانا و ملک الشعرای بهار از دیگر شاعران بزرگی هستند که هرکدام چند شعر طولانی و در خور توجه در مورد بهار و نوروز سروده اند.

 

در میان شاعران نوگرا هم فریدون مشیری در بهار به سرودن از دیگران سر است و دیگرانی مثل محمدرضا سروستانی هم اشعار بهاری مشهور سروده اند.

 

کتاب «نوروز در ادبیات پارسی» هم که توسط بنیاد رودکی و به کوشش دکتر اسماعیل آذر منتشر شده، منبع خوبی برای استخراج ابیات بهاری است و با بررس شعر کلاسیک فارسی و آثار شاعران بزرگ ایرانی، به نوروز در بین سروده های شاعران پرداخته است.

 

محض رضای خدا کمی از اسمارت فون دل بکنید و با مراجعه به کتابخانه پدر یا پدربزرگتان، از ورق زدن دیوان اشعار شعرای بزرگ و بو کردن صفحات آن لذت ببرید و گلی هم از هر گوشه آن برای دوستان و عزیزانتان بچینید.

 

بهار بهار، صدا همون صدا بود
در منابع مکتوب نثر فارسی هم تا دلتان بخواهد مطلب در مورد فرا رسیدن بهار و جشن نوروز و نوشدن طبیعت وجود دارد که می تواند خوراک خوبی برای پیامک سازی باشد. در این زمینه می توان کتب و منابع مذهبیِ فراوانی هم پیدا کرد.

 

به طور کلی بهار و تحول جهان در این فصل مفهوم گسترده ای در ادبیات دینی دارد و می توان ده ها نقل قول و مطلب خوب مذهبی در این حیطه پیدا کرد.

 

به دلیل همزمانی نوروز با تحویل سال جدید در کشورهای فارسی زبان، بخش زیادی از ادبیات نوروزی ما معطوف است به تحول طبیعت و از نو روییدن آن، چنین مضمونی هم که خوراک پیدا کردن قطعات مناسب برای تولید محتواست.

 

اگر حال و حوصله دارید سری به منابع مکتوب بنزنید و علاوه بر فراهم کردن سوژه مناسب برای تبریکات منحصر به فرد عیدانه، کمی هم در مورد فلسفه آداب و رسوم نوروز و تجلی آن در متون مذهبی و ادبی اطلاعات کسب کنید.

 

نمک به میزان لازم
رسیدیم به مهم ترین بخش قضیه، یادتان باشد نوروز در پیش است و به توصیه بزرگان و عقلا، باید در این موسم، شادی کرد و خوش بود.

 

پس ادبیات بهارانه شما باید بسته به ذائقه مخاطب مصرف کننده، ادویه شادی آفرین داشته باشد، البته اضافه کردن کمی نمک و شوخی و شنگی به پیام های تبریک الزاما به معنای لودگی و گند قضیه را در آوردن نیست.

 

صد البته که در مورد دوستان نزدیک هم سن وس ال می توانید آن قدر نمک روانه محتوای ارسالی تان کنید که چشم آنها از حدقه در بیاید، ولی در مورد بزرگترها و آشنایان رودربایستی دار، باید کمی محافظه کارانه برخورد کرد.

 

در مورد این دسته اخیر استفاده از کلمات و مفاهیمی که قهقهه توام با ریزش بزاق را به همرا داشته باشد، از مصادیق افراط است و میزان نمک باید به گونه ای باشد که طرف موقع خواندن آن لبخند ملیح و ملایمی بزند.

 

اما در مورد نزدیکان بی تعارف، رختخوابتان را در اینترنت پهن کنید و بروید سراغ شوخی های تصویری جدید. اگر ذوق زیادی دارید می توانید از ترول ها استفاده کنید و با مضمون تبریکتان یک داستان تصویری بامزه بسازید.
نحوه تولید پیامک عید نوروز در مدت چند دقیقه!یا اصلا با استفاده از فتوشاپ و نرم افزارهای مشابه بلاهای بانمک سر تصویر دوستان بیاورید و آن را به عنوان کارت تبریک برای آنها بفرستید.

 

به طور کلی طنازی خیلی قابل یاددادن و یادگیری نیست، ولی تجربه ثابت کرده که با افزایش هوش اجتماعی هر نسل، شوخی های آن نسل هم ترقی می کند و بامزه تر می شود. از همین رو یادتان باشد برای هر نسل از شوخی هایی استفاده کنید که در فرهنگ لغوی آن نسل تعریف شده باشد.

 

ذوق ادبی و حوصله تفتیش در منابع کلاسیک را هم اگر دارید که چه بهتر، دیوان کلیات سعی طنزهای به دردبخوری دارد و در اشعار «عبید زاکانی» هم می توان ابیات شوخ و گزنده و بهارانه زیادی یافت. در همین راستا یادتان باشد یک اشتباه کوچک می تواند دودمان شما را بر باد دهد.

 

اگر شوخی هایتان تند و تیز و زیادی دوستانه است، قبل از فشاردادن دکمه Send، یک بار دیگر با دقت نام گیرنده ها را چک کنید تا دود نمک پرانیتان به چشم اغیار نرود و بعد از عید بتوانید در محل کارتان یا در منزل قوم و خویش های رودربایستی دار آفتابی نشوید.

 

وایبر از بهر تو آمد سوی اقلیم وجود
خوشبختانه این روزها از کودکان دبستانی گرفته تا بازنشستگان شطرنج دوست و خوش اخلاق موجود در بوستان ها و اماکن تفریحی عمومی، به تلفن های همراه جدید مجهز هستند.

 

پس دست شما تولیدکننده عیزی در هر گونه جنگولک بازی آغشته به نمک و خلاقیت باز است و به لطف شکلک ها و استیکرهای پیش فرض موجود در تلفن همراه، می توان به فراخور مضمون از جلوه های ویژه(!) تصویری استفاده کرد.

 

گستردگی موضوعی و فرمی این شکلک ها آن قدر زیاد است که با استفاده درست و بجا از آنها می توان معمولی ترین و دم دستی ترین موضوعات را هم با شکل بهتری به مخاطب ارائه کرد.

 

گل و بته و ماهی و درخت و شکوفه و سایر استیکرهای مربوط به طبیعت و سبزی را دریابید با سوزاندن مقدار کمی سلول خاکستری، آنها را با افزودن کمی نمک و فلفل ضمیمه پیام تولیدی یا حتی فورواردی خودتان کنید تا در این آشفته بازار پیامکی، سهمی داشته باشید.

 

تماشای اینکه محتوای تولیدی توسط شما در سطح وسیعی از جامعه در حال رد وب دل شدن است، لذتی معادل تماشای ال کلاسیکو در نیوکمپ دارد.

 

ضمن این که غیر از شبکه پیامکی رسمی مخابرات، این روزها کلی نرم افزار و اپلیکیشن ارتباطی رایگان روی اسمارت فون ها هست که از طریق آنها می توان به راحتی پیام های چند رسانه ای ارسال کرد.

 

استفاده از یک عکس یا موسیقی مناسب در کنار یک پیام که از طریق آنها می توان به راحتی پیام های چندرسانه ای ارسال کرد.

 

استفاده از یک عکس یا موسیقی مناسب در کنار یک پیام مکتوب خوب، تاثیر قضیه را دوچندان می کند.

 

پس با استفاده از این اپلیکیشن ها می توانید به دوستانتان در شهرهای دیگر یا خرج از کشور به راحتی کارت تبریک های متنوع بفرستید، آنها را در شنیدن یک موسیقی خوب سهیم یا با ضمیمه کردن شکلک های شاد و خجسته، حال و هوای بهار به آنها هدیه کنید،

 

آن هم بدون هزینه کردن حتی یک ریال و به لطف اینترنت که این روزها حتی در  جوب(!) آب هم یافت می شود.

 

به یاد داشته باشید که اینترنت موهبتی بزرگ است و فضا را برای خلاقیت حسابی فراهم کرده. از ظرفیت های بی شمار آن می شود به راحتی استفاده کرد.

 

دیگر دوره فرستادن متن های خالی گذشته و می شود پیام های رنگارنگ چندرسانه ای ارسال کرد، آن هم با مضمون نوروز و بهار، کمی حوصله می خواهد.

 

 

 

منبع:مجله همشهری جوان